Kaj se dogaja!?? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


julči -> Kaj se dogaja!?? (1.1.2009 20:38:27)

oj,

naša 7,5m [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] se je začela ponoči čudno vesti... spat gre ob 8 in spi cca do 10-11 zvečer potem pa kar neenkrat tak paničen jok, joka z zaprtimi očmi, še ko jo vzamem k sebi se skoraj ne more potolažit... jo dam k sebi v naročje, dude ne sprejme (drugače jo je vedno), kr odriva se stran in joka, joka... to loh traja tud do 2h in tud kasneje zjutraj okol 2-3 ure. sm probala ji tud luč prižgat, je vzela kako igračko in je blo boljš, pa jo dam nazaj v posteljico spet panika.
drugač tud prej ni spala celo noč, je vedno 1-2x jedla, pri dojenju ni zaspala tako da sem jo vedno dajala budno v posteljico, je še mal počebljala in nato sama zaspala. Tud zvečer ko jo neseva v posteljo ni problema, duda in sama zaspi.
Nima pa še nobenga zobka- a je možno da jo to matra, pa je čez dan ne moti tok, ker je zaposlena,... ali kaj se to dogaja, ne veva več kaj nardit, me je pa strah da se ne bo to kar ponavljalo ker je res utrudljivo.







Naja31 -> RE: Kaj se dogaja!?? (1.1.2009 20:42:27)

Mogoče kaj grdega sanja?




julči -> RE: Kaj se dogaja!?? (1.1.2009 20:59:36)

ja sej tud to sem že pomislila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image],... kot da ima kake more, ampak kaj tako mali lahko grdega sanja... z možem zelo lepo skrbiva zanjo, živiva v hiši, kjer je še nekaj mojih bratov in sester, ter ata in mama in ima družbo zelo rada, vse dobro pozna, usta do ušes ko pride kdo k nam, čez dan je dobrovoljna, ne doživlja nekih pretresov- živi v umirjenem okolju.... res nevem kaj je narobe in niti to kako naj ravnam ob tem njenem joku. vem da jo moram umirit, sam kaj a zdej naj se pa igramo sred noči in imamo prižgano luč?

kaj bi ve nardile?




angel_rebelde -> RE: Kaj se dogaja!?? (1.1.2009 21:05:07)

Moj malček je tudi imel to "fazo".. Nimaš kaj, jaz sem potrpela, in se igrala, dokler je pač minlo to...




angel_rebelde -> RE: Kaj se dogaja!?? (1.1.2009 21:05:42)

Kaj pa če bi probala, da spi pri tebi dalje?




maca m -> RE: Kaj se dogaja!?? (1.1.2009 21:19:00)

isto je pri nas, vendar ni takega joka. moj mali je star 5m, spat ga dam ob sedmih, hitro zaspi. čez kakšno uro se prvič zbudi, potem pa do polnoči, enih še ene petkrat. takrat mu dam jesti in potem vsi trije zaspimo. potem je do jutra mir. kaj ga prej moti ne vem. brala sem, da je več faz spanja (globoko spanje - ne-REM in sanjanje - spanje REM) in ko se faze menjajo, se dojenček prebudi in preverja položaj (če je tako, kot je bilo, preden je zaspal).  Ne vem, če je pri našem ravno to to, ker ne vem, zakaj bi vsake pol ure nekaj preverjal. Ali pač? se pa ponavadi hitro potolaži z dudo. Zobkov pa tudi še nima.




julči -> RE: Kaj se dogaja!?? (1.1.2009 21:59:56)

sem probala da bi spala pri nama, ampak se isto joka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pomiri se edino če se prižge luč in začne nekaj dogajat




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.1.2009 22:46:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: Kaj se dogaja!?? (1.1.2009 22:50:55)

Kaj pa, če bi ji pustila kakšno manjšo lučko prižgano ponoči. Morda se malo predrami in jo je strah ker je v temi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Moj sinček je imel par dni nazaj eno tako noč, ko se je non stop zbujal in tako kot si opisala jokal in spal zraven.
Pripeljala sem posteljico zraven najine postelje in ga takoj, ko se je začel predramljat pobožala in mu prigovarjala, da je vse uredu, da sem zraven...in naslednjo noč je bilo ok.




soncipunci -> RE: Kaj se dogaja!?? (2.1.2009 0:13:38)

IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

Kaj pa, če bi ji pustila kakšno manjšo lučko prižgano ponoči. Morda se malo predrami in jo je strah ker je v temi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Moj sinček je imel par dni nazaj eno tako noč, ko se je non stop zbujal in tako kot si opisala jokal in spal zraven.
Pripeljala sem posteljico zraven najine postelje in ga takoj, ko se je začel predramljat pobožala in mu prigovarjala, da je vse uredu, da sem zraven...in naslednjo noč je bilo ok.


se strinjam z angelino... jaz bi poskusila z lučko in božanjem, da se počuti varno.




botrca -> RE: Kaj se dogaja!?? (2.1.2009 14:21:31)

Nama se tudi občasno zgodi da neutolažljivo joka in ga nič ne potolaži, ampak mi ni potrebno luči prižigat ali pa kako igračo dat. Niti se kaj menim takrat ali pa da bi ga nesla ven iz sobe, nič počakam da ga mine in nazaj zaspi. Saj ni to nič takega, pač ko spijo se jim začnejo dogajati stvari ki so jih delali čez dan...podoživljajo vse te informacije,igro... vse in če jim je tega preveč pride do take reakcije.
Aja, spi pa pri meni.




Stran: [1]