|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ne želi (boji?) si biti oče
3.2.2009 8:55:46   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

k če sta tok mlada, pol se mora tipu seksat k noremu....enkrat na mesec za deda ni nič....moj bivši se je vsak dan dva krat...take potrebe imajo te dečki...če vidva res samo enkrat na mesec, mi verjemi, da se prazne še kje drugje....ni šans, da bi tak mlad fant samo enkrat na mesec seksal...ni šans....

user posted image  Če ostanemo pri stereotipih, torej vse ženske bi pa samo enkrat na mesec, kar jim je čisto dovolj...
Ne sodi cele vrste po nekaj primerkih...

se strinjam... in pa za dvakrat na dan... pol se vsaj še enkrat na dan sprazne drugje? dej nehi no. torej če se men en teden ne seksa, moj mož povpraša po rr-ju in ga prepričaš, da me nategujejo drugje. bolano user posted image

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.2.2009 15:17:50   
Lalica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha

No jest tut mojga prosm že ene 3, 4 leta da bi mela otroka, pa je blo skos NE. Sicer sva še oba dokaj mlada (oba 26), sam jaz sem bla prpravlena met otročka že pr 23. Zdej je končno reku, da zdej bova pa začela delat na user posted image , tko da sva že 4 mesce brez zaščite in sevede ne rata user posted image . Mal pomoje zato k sem že tolk živčna da ne vem kwa nej sama s sabo pa z nemu, mal pa tut zato k nemu sede user posted image  1x na mesec in se bo prov čudež zgodu da bova lih takrat zadela mojo ovulacijo (sam on tega ne šteka!). Najhuj je pa sevede to, da so VSE kolegice in sošolke noseče (že v drugo) al pa majo otroke. Včasih se sprašujem kako jim je to ratal? Men se to zdi že čist nemogoče user posted image user posted image user posted image

Jaz pa lahko povem, da je nama tudi ratalo seksati 2x ko sem imela ovulacijo pa se je obakrat prijelo. In nisva rabila seksat nevemkolikokrat. Je bilo kar 1x zadosti. Sigurno pa to ne vžge vedno in pri vseh. Se moj mož rad poheca, da je 2x probal in vidi, da mu gre dobro in ne bo več probal user posted image

Kar se pa tiče avtorice foruma: Jaz se pri svojih 25-ih tudi nisem počutila najbolj pripravljeno biti mama. Mož je starejši in sva se dogovorila, da bova začela delati na tem. No, se je zelo hitro posrečilo in sedaj sem najsrečnejša mama 3-letnice, ki pričakuje bratca. Kljub temu, da sem bila skeptična, imela težko nosečnost, ki me ni niti malo razveseljevala,... sem sedaj najsrečnejša mamica in mi je žal, da nisem imela otroka kakšno leto prej. Vsekakor se pa pogovori z njim, mu izrazi želje, predvsem pa morata biti oba ZA. Nič ne de, če bo tudi on malce prestrašen in skeptičen (kot jaz), vseeno pa morata "postati noseča" sporazumno!!! Vse ostalo veselje pa še pride potem. Ne misli, da smo vse nosečke oh in sploh navdušene in srečne in se nam vse vrti okoli pikic v trebuščku že od začetka. To so spremembe, ki jih moramo sprejeti, se jih navaditi in jih vzljubiti sčasoma.

Srečno!

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.2.2009 19:01:36   
Tanisha
user posted image  Mojca345 se strinjam s tabo.... U bistvu mam na voljo dve rešitivi: ena je da se sprjaznem da vsaj še kakšne 3 leta (če sploh??) ne bom mamica al pa si najdem druzga tipa, k bo hotu met otroka z mano.

Je pa res da mu jest skos bolj težim in zdej že zarad principa verjetn ne bo hotu. Ma to 1x k se začne....je začaran krog... brez vezeuser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.2.2009 19:35:20   
Arwenko
No, če še katera spremlja to temo, bi tudi j az prosila za mnenje. Situacija je malo drugačna, ampak vseeno dovolj podobna, da se mi ni odpirat nove teme. Bom razložila na kratko celo zgodbo. Z mojim sva lani tak čas v januarju začela delat na user posted image  in sva tak srednje aktivno delala na tem do julija meseca, pa ni bilo iz tega nič. Potem sma sporazumno spet vzpostavila zaščito (kondomi), ker sem se jaz vključila v shujševalni program za katerega precej plačuje, ampak bila je odločitev, da pač jaz raje prej vzpostavit dokaj normalno telesno težo in predvsem zdravo prehrano preden zanosim. Ker bi program v primeru zanositve morala prekinit, sva pač zaščitila dokler ne zaključim. V vmesnem času sva imela tudi srednje veliko krizo (na njegovi strani), češ da imava premalo časa drug za drugega, da sva se odtujila - ki pa sva jo razrešila. Zdaj pa naenkrat z njegovi strani ideja, praktično z enega dneva na drugega, da pa on na otroka ni pripravljen, pod nobenim pogojem, on se je odločil, da ga zdaj še noče in pika. naj povem, da sva relativno mlada, tako da se nama s tega vidika ne mudi, hkrati pa imava vse urejeno, diplome, službe, stanovanjski problem, sva že skoraj 2 leti poročena, sicer razen krajših občasnih krizic nimava v zvezi nobenih resnih težav. Najbolj pri vsem me je prizadelo da se je on kar naenkrat odločil in zdaj se noče niti pogovrit oziroma ta pogovr zgleda kot da govoriš pol ure steni, ki ti odgovarja samo, ja se strinjam in te razumem, ampak jaz nočem zdaj bebike. Nobenega napredka skratka. hkrati pa priznam, da so se meni pošteno zamajala  tla pod nogami, na splošno, zdaj namreč vem samo, da enkrat bi pa jo on imel z mano...ja kdaj, ali letos, drugo leto, čez 5 let ali šele čez 10, če si je tako premislil kaj če si pa drugo leto premisli da sploh nebi. poleg tega sem zdaj šla v službo ozven svoje izobrazbe, da pal pridobim izkušnje in to in ker sva itak načrtovala bebiko, sem mislila da to vzamem kot začasno do porodniške in potem iščem službo v svoji izobrazbi in začnem delat tudi na karieri. Kaj naj zdaj, grem vseeno iskat službo in začet kariero, jo pol prekinem, kar mislim da če mi bo enkrat pošteno zalaufala niti ne bom hotela, ali naj čakam, da se bo gospod spomnil in si spet premislil? ne vem, trenutno sem popolnoma zmedena...vsako mnenje dobrodošlo!

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.2.2009 20:37:09   
tweed
Jaz bi ga najprej vprašal po razlogih za nenadno spremembo mnenja, če se ga je prej veselil in sta že delala na tem. Seveda je potrebno vztrajati pri konkretnem odgovoru, kar zame
ja se strinjam in te razumem, ampak jaz nočem zdaj bebike"

sigurno ni.

Če je zdaj situacija takšna, si le poišči službo v svoji stroki, saj je pri določenih profilih vedno težava...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?