Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 15:36:37
|
|
|
|
Volga
|
Skupaj z malim sončekom pa predragim možekom ter prijatelji doma na kavču. Mali sonček je šel že okoli 22 tih spat, zadnji prijatelji okoli 23-tih, midva pa sva gledala TV, pila, jedla in čakala magično uro. Potem sva se poljubila in odšla spat. Tako zelo lepo je bilo. Zjutraj pa smo se zbudili v seneženo jutro. Neprecenljivo.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 18:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Skupaj z malim sončekom pa predragim možekom ter prijatelji doma na kavču. Mali sonček je šel že okoli 22 tih spat, zadnji prijatelji okoli 23-tih, midva pa sva gledala TV, pila, jedla in čakala magično uro. Potem sva se poljubila in odšla spat. Tako zelo lepo je bilo. Zjutraj pa smo se zbudili v seneženo jutro. Neprecenljivo. Tebi se pa vec kot ocitno poznajo blagodejni stranski ucinki praznikov .
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 18:45:25
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Skupaj z malim sončekom pa predragim možekom ter prijatelji doma na kavču. Mali sonček je šel že okoli 22 tih spat, zadnji prijatelji okoli 23-tih, midva pa sva gledala TV, pila, jedla in čakala magično uro. Potem sva se poljubila in odšla spat. Tako zelo lepo je bilo. Zjutraj pa smo se zbudili v seneženo jutro. Neprecenljivo. Tebi se pa vec kot ocitno poznajo blagodejni stranski ucinki praznikov . jap, pa prijatelje ma take, da grejo ob 23h spat.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 18:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
To je tako, v teh letih.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 18:47:28
|
|
|
|
zvesta
|
Aja.... viš, ko še nisem tam, pa ne vem. Jaz sem bolj mlada, pa hodim ob 20h spat.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 18:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
V tvojih letih sem tudi hodila okrog osmih. So me ponavadi zdelali prednovoletni zuri.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 18:54:30
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II V tvojih letih sem tudi hodila okrog osmih. So me ponavadi zdelali prednovoletni zuri. Blagor tebi. Mene je včeraj kar moj dec.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 18:55:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II V tvojih letih sem tudi hodila okrog osmih. So me ponavadi zdelali prednovoletni zuri. Blagor tebi. Mene je včeraj kar moj dec. Blagor tebi, vracam .
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 19:02:32
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II V tvojih letih sem tudi hodila okrog osmih. So me ponavadi zdelali prednovoletni zuri. Blagor tebi. Mene je včeraj kar moj dec. Blagor tebi, vracam . Ja, saj dans ne bo nič. Ker se ne meniva. Že iščem, kam bi šla na ponovoletni žur.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 19:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, v nasprotno smer te je zdelal. Skoda no. A zrezek ni bil dober al kaj?
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 19:04:35
|
|
|
|
zvesta
|
Saj za naju tudi cajt pride. Sam froc naj gre spat.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 19:36:41
|
|
|
|
ZARA
|
Pod kovtrom. S Prijatelji. Ampak tistimi iz serije, da ne bo kakšnih pohotnih izpadov.
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 19:52:24
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pod kovtrom. S Prijatelji. Ampak tistimi iz serije, da ne bo kakšnih pohotnih izpadov. joooooojjjj meni si pa že dala misliti Sem mislila, da je ZAHARA iz "pravega" testa
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 20:43:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pod kovtrom. S Prijatelji. Ampak tistimi iz serije, da ne bo kakšnih pohotnih izpadov. joooooojjjj meni si pa že dala misliti Sem mislila, da je ZAHARA iz "pravega" testa Konzerva, da je ni večje.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 21:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Skupaj z malim sončekom pa predragim možekom ter prijatelji doma na kavču. Mali sonček je šel že okoli 22 tih spat, zadnji prijatelji okoli 23-tih, midva pa sva gledala TV, pila, jedla in čakala magično uro. Potem sva se poljubila in odšla spat. Tako zelo lepo je bilo. Zjutraj pa smo se zbudili v seneženo jutro. Neprecenljivo. Oooooo, magično. Kako lepo, čisto v tvojem preprostem, romantičnem stilu, Volga. A ne, kako malo je treba za srečo? Iiiiiiiiiii...
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 21:03:46
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Skupaj z malim sončekom pa predragim možekom ter prijatelji doma na kavču. Mali sonček je šel že okoli 22 tih spat, zadnji prijatelji okoli 23-tih, midva pa sva gledala TV, pila, jedla in čakala magično uro. Potem sva se poljubila in odšla spat. Tako zelo lepo je bilo. Zjutraj pa smo se zbudili v seneženo jutro. Neprecenljivo. Oooooo, magično. Kako lepo, čisto v tvojem preprostem, romantičnem stilu, Volga. A ne, kako malo je treba za srečo? Iiiiiiiiiii... Meti. je prišlo.....kako malo je potrebno za.....Iiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 21:04:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Skupaj z malim sončekom pa predragim možekom ter prijatelji doma na kavču. Mali sonček je šel že okoli 22 tih spat, zadnji prijatelji okoli 23-tih, midva pa sva gledala TV, pila, jedla in čakala magično uro. Potem sva se poljubila in odšla spat. Tako zelo lepo je bilo. Zjutraj pa smo se zbudili v seneženo jutro. Neprecenljivo. Oooooo, magično. Kako lepo, čisto v tvojem preprostem, romantičnem stilu, Volga. A ne, kako malo je treba za srečo? Iiiiiiiiiii... Meti. je prišlo.....kako malo je potrebno za.....Iiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 21:05:53
|
|
|
|
tanjusi
|
Ja, saj dans ne bo nič. Ker se ne meniva. Že iščem, kam bi šla na ponovoletni žur. ja kaj si ga pa razjezila, oz on tebe??
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 21:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Meti. je prišlo.....kako malo je potrebno za.....Iiiiiiiiiiiiiii Kar počneš na prvega v letu, se ti bo ponavljalo vsak večer... Celo po dvakrat, trikrat.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 21:07:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Meti. je prišlo.....kako malo je potrebno za.....Iiiiiiiiiiiiiii Kar počneš na prvega v letu, se ti bo ponavljalo vsak večer... Celo po dvakrat, trikrat. Ljubavi, al smo že 2.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 21:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pi.zda, tok mi prihaja da pozabljam vmes dneve štet...
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 21:10:55
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Meti. je prišlo.....kako malo je potrebno za.....Iiiiiiiiiiiiiii Kar počneš na prvega v letu, se ti bo ponavljalo vsak večer... Celo po dvakrat, trikrat. Jebote ko bi bilo vse to res.
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 21:13:47
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Meti. je prišlo.....kako malo je potrebno za.....Iiiiiiiiiiiiiii Kar počneš na prvega v letu, se ti bo ponavljalo vsak večer... Celo po dvakrat, trikrat. bog ne daj... kdo ga bo pa celo leto na meni gledal
|
|
|
|
RE: S kom in kje ste silvestrovale? 2.1.2009 21:14:14
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Pi.zda, tok mi prihaja da pozabljam vmes dneve štet... sam da orgazme beležiš
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?