Anonimen
|
Ja, to je moja zaobljuba. Saj veste, pospravljamo omare, nekaj vržemo stran, nekaj spravimo, nekaj "nucamo" Ena je bolj kot prijateljica, ena bolj kot znanka iz službe iz bivše enote. Moti me , da mi obedve, katerokoli srečam, neseta na nos, kaj je katera od tamkajšnih sodelavk kaj čez mene rekla. Prva mi pove sproti že po telefonu, kadar se slišiva, z drugo pa nimam takih stikov, ampak se srečava naključno npr pred trgovino, se zapleteva v pogovor in mi pove vedno eno in isto marnjo. Zanimivo, da me vedno gledata prav v obraz, ko mi to govorita. Jaz se seveda naredim, kot da se me ne tiče, ker te sodelavke imajo itak čez vsakega kaj za povedat, pogrevajo stvari celo od bivših sodelavk izpred 20 let (če foušija bi gorela). Ugotovila pa sem, da tiste, ki nimajo pri sebi pošlihtane teh stvari imajo največ o drugih za povedat. In to tudi vsaki povem, kar tudi sami vesta, da je to tako. Seveda tudi onidve nista rožici, ampak sem jih pač sprejemala take kakršne sta, saj imamo vsi napake...samo tole posredovanje marnj se mi res zdi trapasto....Pa si mislim, tri prijateljice imam, ki vem, da so res prijateljice...ne vem, kaj se sploh zapletam še s temi v pogovor, ampak nekako iz navade...Kako ste ve pošlihtale v takih odnosih? Ali bi vas to motilo? Daste obleke na kup za nošenje, za pranje in za Humano? Ali samo za nošenje in Humano?
< Sporočilo je popravil decembrka -- 1.1.2009 13:59:51 >
|