Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 16.1.2009 23:15:03
|
|
|
|
frrrr
|
juhu samo pozdravim... morem spakirat za tedensko smučarijo... mi gremo direkt iz lj, trije avti pa iz koroške pa se na tirolskem dobimo sem pa mau utrujena... sem bolj mau spala, bila službeno v kranjski in smo po sestankih mogli mau gostiln obletat, dans pa spet sestankovali na veliko. bom jutr po poti 5 ur spala dinozaver, evo mi imamo zaenkrat še samo 1 otročka... načrtujemo pa ene 3 je vsaj še 10 let časa... no, lepo bodite! fajn se nasankajte! fejst nacrkljajte med vikendom! pa ZDRAVI bodite!
|
|
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 17.1.2009 8:32:19
|
|
|
|
nky 23
|
ja smo se nasankali no danes a dobim avto nazaj in bom spet mobilna. grem spet posesat in malo pobrisat...tla... dobim taščo na obisk šibam lep vikent...
|
|
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 17.1.2009 16:53:54
|
|
|
|
tanjusi
|
frrrr uživajte še za nas moja ta mala sta bla cel dan na snegu , sta čist vijolčna prišla v hišo, men se pa nekak ne ljubi po snegu valjat, sem rajši na toplem
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 19.1.2009 20:03:51
|
|
|
|
tanjusi
|
kaj je zdaj kje ste vse, al spite, al se sankate, al pa mogoče drsate?
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 20.1.2009 14:51:58
|
|
|
|
dinozaver
|
Ja vidim da na Koroškem je pa res smrtna tišina. Pri nas ni glih nekega cajta, smo bovni in 100 na uro sitni, pa samo cvilimo za vsako malenkost. Pa še vreme je totalna beda. Ste tudi vi kaj bolani ali ste vsi zdravi kot ribe?
|
|
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 20.1.2009 16:23:18
|
|
|
|
tanjusi
|
Ja vidim da na Koroškem je pa res smrtna tišina. Pri nas ni glih nekega cajta, smo bovni in 100 na uro sitni, pa samo cvilimo za vsako malenkost. Pa še vreme je totalna beda. Ste tudi vi kaj bolani ali ste vsi zdravi kot ribe? tam ko delam velik bolnih, jaz zaenkrat še zdrava pa otroci tudi, trkam....
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 22.1.2009 12:23:53
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Ja vidim da na Koroškem je pa res smrtna tišina. Pri nas ni glih nekega cajta, smo bovni in 100 na uro sitni, pa samo cvilimo za vsako malenkost. Pa še vreme je totalna beda. Ste tudi vi kaj bolani ali ste vsi zdravi kot ribe? tam ko delam velik bolnih, jaz zaenkrat še zdrava pa otroci tudi, trkam.... ...šment ja,tale smrkelj,pa kašelj...ampak za spremembo pri tavečem....ko pride iz šole,ima vročine 37 in še malo,pol se pa porihta s čaji,zjutraj je čist v redu...no dans je še fiziko vprašan.....nekdo trka....ati pršu....je bil pri zobarju ...sej je dec...
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 22.1.2009 12:25:51
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr juhu samo pozdravim... morem spakirat za tedensko smučarijo... mi gremo direkt iz lj, trije avti pa iz koroške pa se na tirolskem dobimo ...oooo,frrr,upam,da ste se imeli fajnnnnnn
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 24.1.2009 13:37:14
|
|
|
|
tanjusi
|
pa res kaj je zdaj frr kako je blo na smučanju? Pri nas vse po starem , spet smo dobli eno pošiljko snega, pa mi sploh ni več fajn, naj bi ga nametalo ene 30cm, pol pa naj bi bil mraz pa ceste ščiščene pa bi blo boljš ko tole s....
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 27.1.2009 22:52:45
|
|
|
|
frrrr
|
ojla, uživali smo... mau smučali, delali snežake, se kopali v bazenu, najbolj pomembna je bila pa vožnja s parno lokomotivo malemu se je kr scufalo, ko se je pripeljala in naredila čiha puha ču ču morm zdej fotke predelat, pa vam kakšno pripnem...
|
|
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 27.1.2009 22:54:51
|
|
|
|
frrrr
|
sicer pa vse, ki imate otročke stare do 5. let... splača se vam prebrat 23. člen... julija 2008 so spremenili zakon in ima eden od staršev krito sobivanje v bolnici z otrokom do starosti 5 let (zajeto v obvezno zavarovanje) http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1 upam, da vam nikoli ne pride prav.
|
|
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 27.1.2009 23:02:15
|
|
|
|
hanna1
|
frrr,sej sem vedla,da boste uživali...a vas je zdaj v Ljubljani tud zasulo ...uni link mi pa nekak ne pokaže...bom še raziskala,sem pa nekje prebrala,mislim,da pri junijkah,da je bilo nekaj debate o tem členu....in kot si rekla....da nam nikol ne bi bilo treba uveljavljat
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 27.1.2009 23:37:47
|
|
|
|
frrrr
|
v lj še vedno sneži, pa ga je tut že kr neki nasulo... link.... kopiraj ga, ker ne zajame celega... ne vem kaj sem naredila narobe
|
|
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 3.2.2009 18:22:35
|
|
|
|
frrrr
|
o kam padle... vas je kej zasulo? js sm se včer kr nakidala, pa je bilo danes zjutraj vse isto kot če ne bi jutri grem pa po enem tednu v službo. sva se z malim crkljala, ker imel zabasan nos, kašlja se je pa skoraj znebil. čez vikednd pridem v vaše konce... načrti bili, da skočimo babnce smučat v avstrijo, pa ne vem kaj bo vreme reklo... zaenkrat slabo kaže. mejte se!
|
|
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 3.2.2009 20:35:26
|
|
|
|
tanjusi
|
ma ja zgleda je vse sneg zamedel , sploh tule na koroškem
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 4.2.2009 22:01:54
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ma ja zgleda je vse sneg zamedel , sploh tule na koroškem zdaj nas bo pa odtajalo,ko je odjuga.......
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 5.2.2009 13:59:12
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ma ja zgleda je vse sneg zamedel , sploh tule na koroškem zdaj nas bo pa odtajalo,ko je odjuga....... _____________________________ SAJ tudi to ni kaj prida, pa saj bo
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 6.2.2009 2:02:23
|
|
|
|
frrrr
|
ampak tole vreme je pa res čudno. svašta res. greš z malim vn na sneg, pa prideš premočen do kože domov
|
|
|
|
RE: Mamice iz Koroške in okolice 12.2.2009 10:12:44
|
|
|
|
frrrr
|
upam, da ste vse na sončku...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?