vnetje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

romy27 -> vnetje (1.1.2009 10:28:11)

pozdrav vsem,

ze tri mesece se bojujem z glivicnim vnetjem moje .5 mesecne hcerke ;)

zdravnica mi je dala canesten,ki pa zal je pomagal le tri dni..probala sem tudi prasko pasto,bepanthen,hladilno mazilo,kamilico itd.in se vedno je vnetje prisotno..

zelo si zelimo v bazen,a zal je zaenkrat nemogoce...imate ve kaksno izkusnjo za pozdravit vnetje?

Anonimen -> RE: vnetje (1.1.2009 12:41:18)

ko je moja imela enkrat po ritki glivice pa še sedaj mi ni jasno kak jih je dobila, ker sva se res redno umivali itd. pol sem jo peljala k pediatrinji in mi je napisala kremo Daktrin in je bilo v 3 dneh dobro.

matic0105 -> RE: vnetje (1.1.2009 12:46:25)

Menda naj bi Bepanthen tudi tu znal pomagati. Na tanko namažeš, pustiš malo ritko na zraku, da se kremica vpije in to je to.

ajataja -> RE: vnetje (1.1.2009 13:44:09)

poskusi s fenom

ajataja -> RE: vnetje (1.1.2009 13:46:20)

mi smo v porodnišnici dobili glivice od antibiotikov pa nam je P rekla naj ritko doma sušimo s fenom in je res pomagalo.Pri vsakem previjanju smo par minutk pihali rito in namazali s canestenom in je hitro bilo bolje.probaj.

duhica -> RE: vnetje (1.1.2009 13:58:32)

Nam je blo svetovano še to, da damo malo kisa v vodo, ko jo kopamo. Jabolčnega, po možnosti domačega al pa Ašičevega.

Pikapolonica_ -> RE: vnetje (1.1.2009 13:59:04)

Bebival. pa ritko čimveč na zrak, da je čimbolj suha.

*NikoLina* -> RE: vnetje (1.1.2009 18:51:52)

IZVIRNO SPOROČILO: romy27

...canesten,ki pa zal je pomagal le tri dni..probala sem tudi prasko pasto,bepanthen,hladilno mazilo,kamilico itd.in se vedno je vnetje prisotno..

...imate ve kaksno izkusnjo za pozdravit vnetje?

Pri nas je bilo tudi tako, poskusila vse možno na koncu pa nam je pomagala DAKTARIN krema.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Že pri naslednjem previjanju je bilo boljše.

Stran: [1]