Studi Moderna (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Marina_ -> Studi Moderna (8.4.2005 16:53:44)

Moram vam povedati,da sem zelo razočarana!
Pred 2 letoma sva naročila ležišče Dormeo-bilo so veliki problemi glede dostave. Zdaj sva kupila novo posteljo in sva naročila preko njih letvice in odeje.To je bilo pred 2 tednoma.Rekli so,da bo dostava v ponedeljek-ni je bilo! Ne da bi gdo poklical(sama sem)so mi v petek rekli ,da se jim je "zrušil" server.Jaz to vse razumem:ups:Ampak kako :hudicek:ne morejo popraviti serverja do naslednje srede?:grrr:
Res sem:grrr::grrr::grrr:

smrček -> Studi Moderna (8.4.2005 16:57:02)

Moja mama je tudi preko njih vzela vzmetnico, pa so ji en obrok kar po pomoti še zram pribili:zmeden:. Se spolnem, da je ena moja znanka tudi enkrat full šinfala prek njih.

smrček -> Studi Moderna (8.4.2005 16:58:08)

Spomnala sem se, ne spolnala.. Sem malce prenaglo piosala, pa kar po domač:)-

Marina_ -> Studi Moderna (8.4.2005 17:04:34)

No to se nama ni zgodilo.Pa nič se nebi sekirala,če bi bili bolj vljudni!!!Pa:hudicek:mi smo ja njihove stranke:zmeden:
No moram povedati, da sva z Dormeom-ležiščem zelo zadovjna-nebi ga menjala!

smrček -> Studi Moderna (8.4.2005 17:11:03)

Ta priokus njihove pozornosti in prijaznosti je najbolje hitro pozabit. Samo da se fino spančka9nebesa

Marina_ -> Studi Moderna (8.4.2005 17:12:08)

:bravo:Samo sem morala to povedat, ker sem skoraj počla od:grrr:

india -> Studi Moderna (8.4.2005 19:30:09)

Jaz sem pa 2 meseca čakala, da so se spomnili in mi poslali cene za nestandardne velikosti ležišč...potem so mi pa še rekli, daje bla pa pred dvema mesecema akcija.:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

HuAnita -> Studi Moderna (8.4.2005 21:09:02)

Meni so za jogi rekli, da stane toliko in toliko, ko pa je :love: šel ponj, je (nepozoren, kot zna biti...) zanj plačal 4 čuke več...

Stran: [1]