bobek05 -> 3D ultrazvok (8.4.2005 18:49:57)
|
Jaz sem bila na 3D v SG - fenomenalno. 45 min sem gledala mojega sončka kako odpira usta, pa oči in kako se giblje, brca... Skratka bila sem v 9nebesa . 3D UZ je po moje res bolj natančen, da pa bi bil boljši v odkrivanju napak pa ne vem... Pri meni je npr. še preko UZ poslušala utrip srčka in pretok plodovnice, kar mi na morfologiji niso počeli.. Meni so rekli, da je za 3D najboljše da greš do 26t, ker je potem otroček že prevelik... Ne vem kaj naj ti rečem.. Jaz sem bila tako fascinirana nad vsem tem že zaradi tega, ker si na morfologiji običajno vzamejo zate 15 min, v SG pa sva plačala 10 jurjev dobila pa več kot pričakovala - 45 min gledanja našega sončka, slikce 3D, pa navadne slikce (ki so res bile nekoliko slabše, ampak to samo zato, ker se je toliko premikal) in nekaj sekundne posnetke njegovega gibanja (npr. kako mu utriplje srček, ali pa kako odpre usteca in se smehlja itd.)... Vse kar sva morala zraven prinest je bil USB ključ (256 - 128 je premajhen), da si potem lahko vržeš vse skupaj na računalnik... Meni sploh ni žal poti in tistih 10 jurjev... Če katero zanima 3D UZ v Slovenj Gradcu, naj javi in bom vrgla gor še naslov in telefonsko...
|
|
|
|