krvavitev ali moram k zdravniku (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> krvavitev ali moram k zdravniku (31.12.2008 16:01:31)

Sem v 5 tednu nosečnosti....pred parimi dnevi mi je test pokazal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] pri ginekologu še nisem bila in se zaradi praznikov tudi nisem še naročila. pred parimi urami se dobila tako rjavkasto sluz in začelo me je boleti v križu, sedaj pa se ta rjavkasta sluz stopnjije in verjetno bom začela krvaveti. (Srčno upam sicer na najboljše) Zanima me kaj naj naredim v primeru krvavitve...a naj pač počakam kaj bo, pač če bo krvavitev je tp SS a gre potem ven kar samo a moram it k ginekologu...kdaj pa takoj, jutri?, ....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.12.2008 16:17:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

MTFP -> RE: krvavitev ali moram k zdravniku (31.12.2008 16:18:25)

takoj k ginekologu! Sicer v kolikor se pripralja na splav, ne o mogel nič preprečiti, ampak ni rečeno, da se. jaz sem imela isto kot ti. zdravnik mi je dal dabroston, pa smo že v 10 tednu sedaj! Predvsem pa do obiska ginekologa počivaj, počivaj, počivaj!

naia -> RE: krvavitev ali moram k zdravniku (31.12.2008 16:32:07)

se strinjam z MTFP...takoj h ginekologu oz. na urgenco (verjetno gin. ne dela sedaj)

melanija -> RE: krvavitev ali moram k zdravniku (31.12.2008 16:48:35)

Čimprej, raje en obisk preveč kot eden premalo. 

Tudi jaz sem imela zelo malo rjavega izcedka in sem šla takoj k gin., mi je naredila UZ in videla da je prišlo do hematoma in sem dobila Dabroston.

Če te križ boli pojdi čimprej, da boš mirna.

Pa srečno!

sonček85 -> RE: krvavitev ali moram k zdravniku (31.12.2008 17:06:32)

jaz sem enako krvavela v 5tednu in sem šla takoj v bolnico na g oddelek ,kjer me je G pregledala in me dala takoj na B ,ker sem morala počivat.še sedaj sem na B,in ne imej spolnih odnosov .TAKOJ NA URGENCO ,DA VSAJ VIDIJO KAJ JE,pri meni sreča ni bilo videti krvavitve,se je še telo čistilo od prejšnje M ali ti je pa kakšna žilica počila

Stran: [1]