andreja2000 -> RE: Decembrčki 2007 (8.9.2009 19:27:55)
|
Foxina in lana38 ah,dajta no...pa jaz bom jih ja letos 44 napolnila...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],moja Lara pa jih ima komaj 13,je pa res že prava baba... Joj,jaz pa že cel dan razmišljam in razmišljam....nekaj mi najbolj ne ugaja...Sem danes v vrtcu opazovala Evino skupino,nato pa vprašala pomočnico,če je naša Eva najmlajša in ja,je in ena punčka je pol leta starejša od Eve,ostali pa leto in več....vredu,vse lepo in prav,ampak moti me,da nima Eva niti enega svopje starosti,kot je bilo prvotno rečeno,da gresta še dva iz Evine prejšnje skupine v to skupino.Ti otroci nimajo več pleničk,ne dudic,seveda govorijo tekoče in gladko sodelujejo,ko jim vzgojiteljica kaj pripoveduje in tudi odgovarjajo na vsa njena vprašanja,Eva pa pač tam sedi in ne ve za kaj se gre....skratka bojim se,da je to za njeno starost enostavno preveč,glede na to,da nima niti enega svojega vrstnika,ne vem no,bom še govorila z njeno vzgojiteljico,ma ne vem no,bilo bi vse drugače,če bi Eva imela ob sebi vsaj enega ali dva svoja vrstnika...no,morda pa jaz kompliciram,ampak resnično me nekaj tu bega...
|
|
|
|