AndrejaLana -> RE: Decembrčki 2007 (29.1.2009 13:10:15)
|
Me veseli, da si dobila zvezdice. In še pravi čas si se oglasila, ker sem jih skoraj že stran vrgla, ker nisem imela namena nič kupit. Edino že pred časom sem z njimi veliko ceneje kupila termometer. In super, da jih boš s pridom uporabila. In nič nisi dolžna. To s kavico bi tudi bil problem, sem namreč iz MB.... Čestitam za 37t in ti želim lahek in hiter porod...predvsem pa zdravo pupo. Moram pa vam povedat, da je moja Lana imela 13 dni drisko + vnetje ritke. No zdaj je že vredu 4 dni in je tudi že v vrtcu. Ampak prejšnji teden sem pa že obupovala, ker ni pomagal linex, čaj iz suhih borovničk, dieta, malo boljše je bilo po čokoladi (ampak samo od čokolade tudi ni mogla živet, čeprav bi po njeno kar šlo :) ), naribane postane jabke... No in potem se je kot po čudežu pričelo v nedeljo ustavljat, v pon. pa kot, da nič ni bilo. Ritko smo pa mazali s canestenom, kuteridom, bpantenom, lamprehtovo kremo, umivali s čajem iz hrastovega lubja...a je bilo boljše ko se je driska ustavla. In ni bil rota virus (ni bilo drugih znakov). Po mnenju pediatra pač neki drugi virus. In še dobro, da jo dojim, ker bi sicer pupa dehidrirala. Upam, da se nam kaj podobnega ne ponovi več, ker je bilo prav hudo. Previjanje nekajkrat na uro (tudi ponoči), malena pa jokala vsakič ko je videla plenico, ker jo je ritka tako pekla... Hodimo še ne, čakamo pa na zobke - štirke. Ima strašno napete dlesni.
|
|
|
|