pikica* -> RE: Decembrčki 2007 (15.11.2010 9:55:44)
|
Da nas malo bom proti vrhu seznama prestavim..... Pri nas so tudi puzzle zakon. Lovro in Zoja jih obožujeta, zato jih imamo res veliko (kot kakšna prodajalna). Lovro že čisto brez težav obvlada tudi tiste, ki naj bi bile za 4+, s 30-imi kosi. Ampak on itak obvlada vse, kar se tiče kakšnega zlaganja in sestavljanja. Črke in številke pa so mu čista španska vas. No, zdaj zna po angleško preštet do pet. Z Zojo namreč hodita na Angleščino in ju je prav lušno gledat, ko doma demonstrirata kaj vse sta se že naučila. Jaz sem pa danes prav slabe volje. Zjutraj, ko sem prišla v službo, sem ugotovila, da se ne morem prijavit na MSN. Razlog - g. Mož je včeraj nekaj lomastil po mojem accountu, oz. mi odprl novega (in seveda skenslal starega), da bi se lahko prijavila na xbox live (česar v bistvu sploh ne potrebujem, ampak je bila njegova fiksna ideja, da brez tega ni za bit). In sedaj seveda nič ne dela. Jezna sem bila kot . Hec je namreč v tem, da v službi veliko komuniciramo ravno preko MSN-ja. Začelo pa se je že včeraj dopoldne - pridemo do avta in ugotovimo, da nam je nekdo lepo podrajsal celo levo stran avtomobila, ko je speljeval iz parkirnega boksa. Moral je bit nek zelo nesposoben šofer (oz. šoferka), ker je bilo prostora na vsaki strani avtomobila res veliko, ampak za nekatere očitno še vedno premalo. Zdaj pa sploh ne vemo kaj naredit. Ravno toliko so poškodovana oboja vrata, da ne moreš tega kar tako pustit, po drugi strani nama je pa škoda dat barvat vse skupaj. Bomo videli kaj bodo rekli na zavarovalnici. V takih trenutkih me pa res mine veselje do življenaj v bloku. Saj je samo pleh, ampak slabo voljo pa vseeno naredi. pa sploh, ko je avto še relativno nov.
|
|
|
|