Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Česa preveč in česa premalo 5.1.2009 16:12:24
|
|
|
|
Klaudia
|
dober nakup: - igralni center - voziček z velikimi kolesi, pa čeprav je težak - sling in mei tai - čebriček - blazinice za prsi chicco - blazinice za nego ritke od monts'd'enfants v leclercu zgrešen nakup: - kiklce dokler otrok ne hodi sploh niso praktične - hlače, ki nimajo nastavljivega pasu in dol lezejo - itak da kozmetika (še zdaj uporabljamo samo trdo milo in kokosovo olje) - kengurujček ( sem ga dobila na posojo ) - ogromno plišastih igrač ( a ljudje res nimajo druge ideje ) - karkoli za nego in pripravo bradavic ( nikoli nisem imela razpokanih ali pa karkoli, pa sem samo enkrat namazala z bepantenom ) - materinska blazina ( sem jo uporabljala samo med nosečnostjo za ležanje )
|
|
RE: Česa preveč in česa premalo 23.2.2009 22:51:55
|
|
|
|
caligula
|
+ sleepy wrap ležalnik johnson olje žabice do pasu prsne blazinice,stekleničke,duda,... vse od TOMMEE TIPPEE plenice Mueller previjalna z banjico Muellerjevi robčki stajica ali prenosna posteljica ( otrok lahko leži v njej v dnevni sobi, počez privežeš igračke itd, otrok je zavarovan...meni ful ok ker imam psa in mi ležalni igralni center ne pride v poštev) skokec - plenice Pampers majčke s trakci :D kavbojke in ostala trda oblačila do treh mesecov pliški itak kenguru razni centri za na tla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?