Dorca
|
Evo mene Miška, očitno te bom počakal oz. me boš prehitela! Sem bla na pregledu, otroček je že čist ok za ven, ampak imam pa mat. vrat čisto zadaj, nič zmehčan, odprta še kar 2 prsta, pa še baje je z obrazkom obrnjen/a proti mojemu trebuhu, moral/a bi biti pa proti riti, in ne bi mogel/mogla ven. Tako da je rekel gin., da če bi me poslal rodit, bi trajalo in trajalo, tko da imam spet kontrolo v ponedeljek in me potolažil, da ni rečeno, če je 3. otrok, da bo hitro Pa še ful me je ustrašil, zdej ne vem a ima katera izkušnje, je rekel, če sem bla na nuhalni in sem rekla, da mi jo je delala moja gin., pa je nekej cmokal in jamral in sem rekla, če je vse ok, pa je začel, da kao moja gin. nima licence in bla bla... Itak sem mu rekla, da jaz ne vem kdo ma licenco in kdo ne, da vprašala sem jo, če grem na nuhalno v Ljubljano al kam, pa je rekla, da mi bo ona naredila, jaz pač zaupam svoji ginekologinji! Sem pa potem izvedela, da ima ta gin., ki me je danes gledal licenco in da so ful alergični na tiste, ki jih delajo, pa nimajo licence. Joj sem napisala klobaso!!!! No tko, sedaj pa čakamo ponedeljek.... Sem pa res slabe volje, tiši mi dol ko mali , da tud hodt ne morem! Miška, upam, da nama drug teden rata!!!