Pat74 -> RE: III. pričakovanje (25.3.2009 9:16:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA ja, tudi meni se zdi, da pri aprilčicah čvekajo samo enih par med sabo... pa še same slike pošiljajo in citirajo sporočila, tako da sploh ne pridem čez, da bi kaj konkretnega prebrala.... res pa je, da so to večinoma takšne, ki so prvič nosečke in imajo malo več časa (blagor jim ). Pri nas pa je kar naprej gužva... v vrtec, šolo, trgovino, v vrtec. v šolo, popoldanske dejavnosti, GŠ, verouk, šport, šolske naloge... in padem v posteljo po 20h,....pa še ponoči se zbujam... saj sem se v teh letih že kar navadila... sedaj sem pa ravno nekaj prehlajena, večji je celo noč jokal, da go boli ušesek; mene dajejo krči, pa lulat hodim nonstop.... mož pa pravi, da še nikakor ne smem rodit v tem tednu, ker ima ful gužvo v službi . Ja, tako ti je to... včasih se kar malo potolažim in mi dobro dene, ko me kakšna kolegica (brez otrok), vpraša, kako to zmorem... pa sem po pravici povedano kar ponosna nase. Ja, saj tole drži, pa saj jim ne moremo zamerit, ker bi bile me kot prvorodke tudi najbrž takšne - so se pa lotile teh slikic in citiranja po mojem zato, da naklofajo čim več strani[sm=smiley36.gif], ampak marček pa še vedno ne bomo ujele, ker so ultra čveke![sm=smiley36.gif]. Drugač se pa men tudi včasih zdi, da samo še hitim naokoli s puncama - pa ta in ona aktivnost, pa nastopi, pa zdravniki - pa marsikdo ti reče, kolk si ti nora, pa še tretjega boš imela - pa saj je najbrž v tem egoističnem svetu to kar prevladujoče mišljenje, v končni fazi sem se pa/sva se za 3. odločila tudi izključno iz svojih nagibov in ne zaradi kakšnih višjih ciljev. Meni vsekakor sploh ni žal.
|
|
|
|