Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj boste jedli danes zvečer 31.12.2008 16:01:42
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 ssevin, si me tako zapalila z srbsko hrano, da sem mojega poslala v trgovino po pleskavice in čevapčiče, da bo danes zvečer malo kuharja špilal. To si se pa res dobro spomnila, še dobro da sem to temo odprla. Saj se nisem jaz spomnila, jaz sem samo karto plačala, tam kjer je meni ok. Dober tek vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Kaj boste jedli danes zvečer 31.12.2008 17:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala ti
|
|
|
|
RE: Kaj boste jedli danes zvečer 31.12.2008 17:42:45
|
|
|
|
caillou
|
Mlečen gres s kakavom.
|
|
RE: Kaj boste jedli danes zvečer 31.12.2008 18:01:50
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Mlečen gres s kakavom. kajlica, kako ste? večkrat pomislim na vas...
|
|
|
|
RE: Kaj boste jedli danes zvečer 31.12.2008 18:13:42
|
|
|
|
vaney
|
kotlete v čebulno-pomarančni omaki, pečem krompir, zelenjavni riž, francoska solata, vino
|
|
RE: Kaj boste jedli danes zvečer 31.12.2008 18:19:49
|
|
|
|
NRMM
|
Mi smo pravkar od večerje. Smo imeli mesno rolado z hrenovkami in jajčki,pomfri,motovilec. Domači vipavski teran je že tudi stekel,prav tako kavica. Kmalu pa sledi še sladoled z vročimi borovnicami.........potem pa mislim,da bo počasi za letos dovolj.
|
|
RE: Kaj boste jedli danes zvečer 31.12.2008 18:53:47
|
|
|
|
arabela*
|
ne vem,mi tašča dela večerjo .
|
|
RE: Kaj boste jedli danes zvečer 31.12.2008 18:59:00
|
|
|
|
Goldy
|
Mesni fondi, pa omakce, za ostale biftek, jaz ga bom pa raje kar od daleč gledala.
|
|
RE: Kaj boste jedli danes zvečer 31.12.2008 19:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Mlečen gres s kakavom. Specialiteta, ena a
|
|
|
|
RE: Kaj boste jedli danes zvečer 31.12.2008 19:07:01
|
|
|
|
tassi1
|
za predjed- ribji biftek glavna jed- kozliček v pečici z zelenjavo, riž, narezan paradižnik in paprika z bučnim oljem posladek- potica in domači keksi za aperativ- domač orehovec pri jedi pa traminec(črna etiketa), ob polnoči pa kuhan vinček na trgu pa lepe praznike želim vam vsem, pa vse želje se naj vam uresničijo
|
|
|
|
RE: Kaj boste jedli danes zvečer 31.12.2008 19:12:38
|
|
|
|
caillou
|
kajlica, kako ste? večkrat pomislim na vas... Hvala antibiotikom, zelo dobro !!! SREČNO IN ZDRAVO, kajla.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?