elektrostimulator (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

Jutra -> elektrostimulator (31.12.2008 10:24:31)

Kakšne imate izkušnje z elektrostimulatorji (diadinatorji, tensi) za osebno rabo? Ker je toliko ponudbe na tržišču, se ne morem odločiti za nakup[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Potrebujem pa predvsem za protibolečinsko terapijo, ne pa za estetski namen (proti celulitu) niti za oblikovanje mišic.

cukr07 -> RE: elektrostimulator (31.12.2008 16:42:11)

Najprej naj te popravim, da se aparatu, ki ga želiš kupiti reče aparat za protibolečinsko terapijo, ne pa elektrostimulator (na tržišču je namreč ogromno tega in prodajalci te lahko zato mimogrede pošteno zavedejo pri nakupu).
Svetujem ti TENStem eco basic. Izdeluje ga EMF-Furlan&CO d.o.o., Ljubljana. Je dovolj močan in zelo enostaven za uporabo. Mi ga imamo v službi za profesionalno rabo, pa tudi moji starši ga imajo že kakšna tri leta za domačo uporabo in so z njim zelo zadovoljni. Cena je pa okrog 200€.

Gina -> RE: elektrostimulator (1.1.2009 12:16:32)

KO sem pred leti imela poškodbo, so mi predpisali tudi uporabo le tega v okviru fizioterapije, pa ti povem, da je bil rezultat enak nuli. Na moje telo to ne učinkuje popolnoma nič in če bi jaz to kupovala, bi bil stran vržen denar.

bumerang -> RE: elektrostimulator (3.1.2009 16:53:30)

Imam kombiniranega torej takega, ki ima valove, namenjene športnikom, valove za estetsko rabo in tiste za fizioterapevtsko.
Aparatek je super, odlično služi v vseh treh primerih s tem, da se jezim, ker takoj sprazni baterije tako da ga za estetsko rabo uporabljam le redko, ker so programi zelo potratni.
Še najbolj ga uporablja mož po zahtevni športni vadbi, trenutno pa mu je čas rehabilitacije zaradi hujše poškodbe skrajšal za najmanj 2 meseca. Je pa res, da ga uporablja, šteto vse skupaj, tudi po štiri, pet ur na dan.
Ko te zgrabi heksenšus, je neprecenljiv, saj si po enem dnevu praktično brez bolečin.

Stran: [1]