mismis
|
Sedaj imam ravno malo časa, pa se vam lahko posvetim... Najprej se moram zahvaliti vsem vam za čestitke in navijanje, tole bo kar prav prišlo, ko bomo čakali, a se bo naše dete odmrznilo ali ja. Pija, a spet bereš po diagonali . Ta vikend bo šele ovulacija, kar pomeni, da dobim otroke šele 5. dan po ovulaciji. Res pa je, da jih lahko po starem, ata na mamo, delamo. Potem praviš jodlarji suks, jodlarke suks na kvadrat, joj joj joj kam gre ta svet. Lara, hvala za dobre želje, a si kaj lačna? Ajsi, maš lep mulcwagen, vaju že vidim kako norita po ljubljanskih ulicah Kruce, kavica rulz, glede na to, da ta teden bolj zgodaj vstajam, mi še kako paše MBT1979 in T1979, včeraj sta slabo opravile delo obiranja, namreč mene ni po stegnih nič manj. Mislim kakšna šlamparija. Drugače pa seveda tudi jaz držim pestke, da bo T79 uspelo v tem postopku Hedi, kje si ti moj ta najljubši Harry. Si danes gate zamenjala ali si jih samo okoli obrnila. Samo čakaj, da prideta tvoja dva pikeca ven in da bo malo več sončka, naložim kužona v avto, pa prideva na en krog s tem bajnim wagnom. Gretka, kako si mi ti, kdaj spet navijamo zate? mojsonček, saj stimulacijo bomo še kdaj prilepili, ti samo povej, kateri ti ogreje srček in ostalo . Kar se tiče upicanjenosti za dr. D-ja, moram povedati, da sploh ne pretiravam, ker njega tako ali tako ne zanima, kaj imam gor, glede na to, da moram dati pri njemu vse dol Miklarom, čestitke za pošto, evo jaz sem te že poseznamčkala, ti pa dobro zrihtaj v tem postopku Zvezdica, ma kaj pa vem, kljub vsem hecu na tvojem mestu, se mi zdi, da bosta šli s Sončom 26.1. v akcijo, takrat se lunica menja, zakaj se ne bi še Sonček in Zvezdica Pikovit, ellow kaj je zdaj s tabo in tvojimi plajtravčki. Vmesni rezultat je super, v nedeljo bo pa še bolje. Hvala za navijanje za naju z Žiži, sva danes v čakalnici prav toliko navijali (čvek čvek čvek) Zarja, ob vseh teh tvojih načrtih, se ti zna tudi naravno kaj prijeti, ker boš čisto pozabila na postopke. Drugače pa vidim, da si, si lepo splanirala dopuste čez leto, ena sama uživancija Shuki, če ne bi bila tako daleš, bi te povabila na pikado ali dvanajst, vse samo da bi te rokice manj bolele pika.po, če čutiš, da še nisi pripravljena za nov postopek počakaj, se mi zdi, da je najslabše nekaj na silo. Bosta šla pa naslednji mesec ali pa dva Sonček, dobro da so delavci šli, si mogoče ujela kakšno dobro vodovodarsko rit? Ah kaj pa govorim neumnosti, ti tako ali tako tega ne smeš več gledati, bom jaz gledala zate. Moja napoved zate je 26.1., takrat gre v porodnišnico, bomo videli, če bo držalo Reby, ja jutri bo treba frizurico zrihtat, bo naš danes vklopil kosilnico in pokosil tale naš brazilski pragozd, da bo samoten popotnik našel pot vanj in iz njega Kar se tiče pa rezultata, jaz rabim samo en folikle, ker ta označuje ovulacijo, ko pa ta folikel poči bom pripravljena za deco. Tako, da držimo pestke, da bo jutri vsaj en folikel BEBI, saj bo tudi tvoj dan za posvet tik tak tukaj, še dober teden Lučka, kako si mi ti in očijeva ljubica . Sem si sedaj pogledala tvoj lepi trebušček in ostalo, pa se mi zdi, da te je v ostalo full pobralo. A se motim
< Sporočilo je popravil mismis -- 21.1.2009 15:19:27 >