|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
21.1.2009 15:04:38   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Evo, vse ki ste si tako zelo želele videti moj obložen buhteljček z dojenčkom, ga lahko pogledate v albumu. Za posledice (nočne more in podobno) ne odgovarjam. user posted image

Lučka, jaz pa not ne morem v album. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
21.1.2009 15:05:17   
mismis
Sedaj imam ravno malo časa, pa se vam lahko posvetim...
Najprej se moram zahvaliti vsem vam za čestitke in navijanje, tole bo kar prav prišlo, ko bomo čakali, a se bo naše dete odmrznilo ali ja.

Pija, a spet bereš po diagonali user posted image . Ta vikend bo šele ovulacija, kar pomeni, da dobim otroke šele 5. dan po ovulaciji. Res pa je, da jih lahko po starem, ata na mamo, delamo. Potem praviš jodlarji suks, jodlarke suks na kvadrat,  joj joj joj kam gre ta svet.

Lara, hvala za dobre želje, a si kaj lačna?

Ajsi, maš lep mulcwagen, vaju že vidim kako norita po ljubljanskih ulicah

Kruce, kavica rulz, glede na to, da ta teden bolj zgodaj vstajam, mi še kako paše

MBT1979 in T1979, včeraj sta slabo opravile delo obiranja, namreč mene ni po stegnih nič manj. Mislim kakšna šlamparija. user posted image user posted image user posted image  Drugače pa seveda tudi jaz držim pestke, da bo T79 uspelo v tem postopku

Hedi, kje si ti moj ta najljubši Harry. Si danes gate zamenjala user posted image user posted image  ali si jih samo okoli obrnila. Samo čakaj, da prideta tvoja dva pikeca ven in da bo malo več sončka, naložim kužona v avto, pa prideva na en krog s tem bajnim wagnom.

Gretka, kako si mi ti, kdaj spet navijamo zate?

mojsonček, saj stimulacijo bomo še kdaj prilepili, ti samo povej, kateri ti ogreje srček in ostalo user posted image user posted image . Kar se tiče upicanjenosti za dr. D-ja, moram povedati, da sploh ne pretiravam, ker njega tako ali tako ne zanima, kaj imam gor, glede na to, da moram dati pri njemu vse dol user posted image user posted image user posted image

Miklarom, čestitke za pošto, evo jaz sem te že poseznamčkala, ti pa dobro zrihtaj v tem postopku

Zvezdica, ma kaj pa vem, kljub vsem hecu na tvojem mestu, se mi zdi, da bosta šli s Sončom 26.1. v akcijo, takrat se lunica menja, zakaj se ne bi še Sonček in Zvezdicauser posted image user posted image

Pikovit, ellow kaj je zdaj s tabo in tvojimi plajtravčki. Vmesni rezultat je super, v nedeljo bo pa še bolje.
Hvala za navijanje za naju z Žiži, sva danes v čakalnici prav toliko navijali (čvek čvek čvek)

Zarja, ob vseh teh tvojih načrtih, se ti zna tudi naravno kaj prijeti, ker boš čisto pozabila na postopke. Drugače pa vidim, da si, si lepo splanirala dopuste čez leto, ena sama uživancija

Shuki, če ne bi bila tako daleš, bi te povabila na pikado ali dvanajst, vse samo da bi te rokice manj bolele

pika.po, če čutiš, da še nisi pripravljena za nov postopek počakaj, se mi zdi, da je najslabše nekaj na silo. Bosta šla pa naslednji mesec ali pa dva

Sonček, dobro da so delavci šli, si mogoče ujela kakšno dobro vodovodarsko rit? Ah kaj pa govorim neumnosti, ti tako ali tako tega ne smeš več gledati, bom jaz gledala zate. Moja napoved zate je 26.1., takrat gre v porodnišnico, bomo videli, če bo držalo

Reby, ja jutri bo treba frizurico zrihtat, bo naš danes vklopil kosilnico in pokosil tale naš brazilski pragozd, da bo samoten popotnik našel pot vanj in iz njegauser posted image user posted image  Kar se tiče pa rezultata, jaz rabim samo en folikle, ker ta označuje ovulacijo, ko pa ta folikel poči bom pripravljena za deco. Tako, da držimo pestke, da bo jutri vsaj en folikel

BEBI, saj bo tudi tvoj dan za posvet tik tak tukaj, še dober teden user posted image user posted image user posted image

Lučka, kako si mi ti in očijeva ljubica user posted image user posted image . Sem si sedaj pogledala tvoj lepi trebušček in ostalo, pa se mi zdi, da te je v ostalo full pobralo. A se motim

< Sporočilo je popravil mismis -- 21.1.2009 15:19:27 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
21.1.2009 15:11:46   
zarja1
Lučka prav epi buši je........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
21.1.2009 15:15:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, ob vseh teh tvojih načrtih, se ti zna tudi naravno kaj prijeti, ker boš čisto pozabila na postopke. Drugače pa vidim, da si, si lepo splanirala dopuste čez leto, ena sama uživancija

Mismis to je šele ironija, da se kao ne sme primit do takrat.....baje je ta injekcija sam strup. Torej boma pri user posted image , ki bo bogvekdaj-ker zdaj še kao en cajt naj ne bi, še pazit morali......user posted image user posted image user posted image . Uživancija bo, samo še dinarčke bo treba na kup od nekod privlečt....user posted image user posted image user posted image
Tebi pa itak letos sam bližnja hrvatija rata....user posted image user posted image user posted image  al pa podobno kot pri Lari all inclusive

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
21.1.2009 15:18:44   
zarja1
jutri bo treba frizurico zrihtat, bo naš danes vklopil kosilnico in pokosil tale naš brazilski pragozd, da bo samoten poptnik našel pot vanj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
21.1.2009 15:21:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mismis to je šele ironija, da se kao ne sme primit do takrat.....baje je ta injekcija sam strup. Torej boma pri user posted image , ki bo bogvekdaj-ker zdaj še kao en cajt naj ne bi, še pazit morali......user posted image user posted image user posted image . Uživancija bo, samo še dinarčke bo treba na kup od nekod privlečt....user posted image user posted image user posted image
Tebi pa itak letos sam bližnja hrvatija rata....user posted image user posted image user posted image  al pa podobno kot pri Lari all inclusive

Zarja, za nas bo samo sosednja hrvatija, ne glede na to ali uspe ali ne, ker gre kužon z nami, pa ga ne bi dajala glih na kakšen avion.

Ti se pa le čuvaj do avgusta, bosta pa spet kondome uvedla, tiste ta sadneuser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
21.1.2009 15:28:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Evo, vse ki ste si tako zelo želele videti moj obložen buhteljček z dojenčkom, ga lahko pogledate v albumu. Za posledice (nočne more in podobno) ne odgovarjam. user posted image

A res, kako pa to?

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
21.1.2009 15:29:05   
ledenka

leeeeep buši user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
21.1.2009 15:32:08   
lučka 25

Lučka, kako si mi ti in očijeva ljubica user posted image user posted image . Sem si sedaj pogledala tvoj lepi trebušček in ostalo, pa se mi zdi, da te je v ostalo full pobralo. A se motim

Očijeva lubica je dobro, je pridna in uboga. user posted image  user posted image

Imaš pa prav, ker me je res drugje pobralo. Mam 8kg manj, s tem, da je nekaj skritega tudi pri user posted image .

Zarja in ledenka, hvala. user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 21.1.2009 15:33:08 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
21.1.2009 15:32:51   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jutri bo treba frizurico zrihtat, bo naš danes vklopil kosilnico in pokosil tale naš brazilski pragozd, da bo samoten poptnik našel pot vanj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
21.1.2009 15:33:06   
Shuka

A res, kako pa to?
A so te ven zaprliuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
21.1.2009 15:33:28   
Shuka

Sedaj imam ravno malo časa, pa se vam lahko posvetim...
Najprej se moram zahvaliti vsem vam za čestitke in navijanje, tole bo kar prav prišlo, ko bomo čakali, a se bo naše dete odmrznilo ali ja.

Shuki, če ne bi bila tako daleš, bi te povabila na pikado ali dvanajst, vse samo da bi te rokice manj bolele

mismis - kolk si ti ena dobra duščauser posted image

jest že zdej navijam za tvoje eskimčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
21.1.2009 15:33:45   
mojsonček

user posted image user posted image user posted image user posted image  buaaaaa, jst pa ne morem ne tvojga pa ne od lučke pa ne od lare pogledat user posted image user posted image user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
21.1.2009 15:34:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

A res, kako pa to?

Shuka, to je pa čisto tebi podobno. Mava pa rres obe isti smisel za humor, mal črn a vsen svetel. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
21.1.2009 15:34:48   
mojsonček
pa še pisat ne znam user posted image user posted image user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
21.1.2009 15:35:15   
Shuka

Očijeva lubica je dobro, je pridna in uboga. user posted image  user posted image

Imaš pa prav, ker me je res drugje pobralo. Mam 8kg manj, s tem, da je nekaj skritega tudi pri user posted image .

Am, zakaj ti hujšaš?user posted image Dej zdej je pa že cajt da kej gor dobiš, no.user posted image

Buši je pa leeeepuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
21.1.2009 15:37:22   
Shuka

A res, kako pa to?

Shuka, to je pa čisto tebi podobno. Mava pa rres obe isti smisel za humor, mal črn a vsen svetel. user posted image
Hec mora bit, če ne je pa vse tko turobno brez tegauser posted image user posted image user posted image

Dons sem spet tvojga g. vidla, ti dej povej mi kera je una mlada bjond sestra k je drgač pr tvojmu g.? Zdej je za mojga delala, sta se z Nado očitno zamenjali. A kej veš?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
21.1.2009 15:37:46   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Znaš, znaš sam si mal zmedenauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2418
21.1.2009 15:38:36   
lučka 25

Am, zakaj ti hujšaš?user posted image Dej zdej je pa že cajt da kej gor dobiš, no.user posted image

Saj zdaj že 3 tedne nič več ne zgubljam, se je ustavilo. Hvala bogu. 5 kg sem pred postopkom shujšala, 3kg pa v nosečnosti. Ampak moram potrkat in z veseljem povedat, da že nekaj dni ne duha ne sluha več o slabostih. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
21.1.2009 15:38:51   
T1979

A res, kako pa to?

napiše mi, da član ne želi razkriti svojega profila.
K ne vem zakaj

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
21.1.2009 15:40:50   
lučka 25

A res, kako pa to?

Hec mora bit, če ne je pa vse tko turobno brez tegauser posted image user posted image user posted image

Dons sem spet tvojga g. vidla, ti dej povej mi kera je una mlada bjond sestra k je drgač pr tvojmu g.? Zdej je za mojga delala, sta se z Nado očitno zamenjali. A kej veš?

N vem več kako ji je ime, ker sem pozabila. Je pa mislim da ona na podobnem kot me vse, da se že dalj časa trudi za user posted image . Ma pa vse pošlihtan, vse ve, si zapomni. Men je ful dobra.
Da mi nisi hotla mojega G kaj spelat. user posted image

Kar se pa heca tiče, pa res mora bit, ker vsaj kaj zanimivo.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
21.1.2009 15:42:11   
lučka 25

A res, kako pa to?

napiše mi, da član ne želi razkriti svojega profila.
K ne vem zakaj

A pa ti klikneš na moj avatar, ime?
Ker klikni spodaj pod mojim postom na ikonco Album. Bi ti moglo.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
21.1.2009 15:42:44   
Shuka

Saj zdaj že 3 tedne nič več ne zgubljam, se je ustavilo. Hvala bogu. 5 kg sem pred postopkom shujšala, 3kg pa v nosečnosti. Ampak moram potrkat in z veseljem povedat, da že nekaj dni ne duha ne sluha več o slabostih. user posted image
No to je pa lepo vedet, da so slabosti šle papauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
21.1.2009 15:42:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Nisi edina, sem jaz tudi bolj take sorte. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
21.1.2009 15:44:57   
Shuka

A res, kako pa to?

N vem več kako ji je ime, ker sem pozabila. Je pa mislim da ona na podobnem kot me vse, da se že dalj časa trudi za user posted image . Ma pa vse pošlihtan, vse ve, si zapomni. Men je ful dobra.
Da mi nisi hotla mojega G kaj spelat. user posted image

Kar se pa heca tiče, pa res mora bit, ker vsaj kaj zanimivo.user posted image
Mi je blo, da bi ga ogovorila, sam je bla ful gužva pa pol nisem, da neb ble še sestre mal ljubosumneuser posted image user posted image user posted image

Veš kaj, delile si ga bova a provuser posted image user posted image

Bom drugič vprašala kako ji je ime, ker nisem opazila, da bi imela tablico z napisom.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ime za puncko?
maca83 RR

Spola se ne vemo, ampak ime za fantka je ze na zalogi. Za puncko imava nekaj idej. Katera vam je najbolj vsec?

Ronja (13%)

Vita (27%)

Nika (23%)

Zoja (19%)

Zoya (2%)

nic od tega (16%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!