lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Dobro jutro! Hvala vsem, ki se tako trudite in stavite in mislite na naju z zvezdico. jaz sem ok, nič ne kaže, da bi se uresničila moja napoved za porod, no čeprav do noči je še nekaj časa Morda pa le... zdej bomo pa vidl, a bo kozorog al bo vodnar. V bistvu ne poznam veliko ne enih ne drugih, tako da sploh ne vem, kakšni sta ti dve znamenji. Anapk najino dete bo zihr fajn. Kruce...dete napreduje. Sonček, obe znamenji sta fajn! Preverjeno! Drži se, vsak dan šteje, da bo pravi junak in kos vsem naporom, ki jih življenje zahteva Gigika, o ti bogica...še malo stisni, pošiljam lepe želje Shuki, ma ti maš res ježeve, žal mi je,d a ni bolje ...kaj naj ti želim, kot le, da hitro minevajo ure do dneva D. Mislim nate Moja škratka pridna in mirna po očku Zarji, kje pohajaš? Lučka, kako sta vidva? Glorči, lepo nedeljo tudi vam! Super pikovitek, super! Komaj čakam torek!! Gas in dolge luči! Na zmago!!! (Ha, ha, me je pika prehitela) Dajamajči, Gretka, helou!
< Sporočilo je popravil lara light -- 18.1.2009 17:21:44 >