|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
16.1.2009 14:33:31   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

bbpikica, a si za ET ti rekla, da bi imela v ponedeljek, ali ti je Reško rekel, da takrat pridi. Mislim sprašujem zato, ker vem da je pri njemu, če jih je bolj malo, ET že drugi dan.
Jaz sem do zdaj vedno imela ET drugi dan.

Nč nisem rekla tko da ne vem zakaj se je tko odločil, ker do zdaj sem tudi jaz imela vedno na drugi dan. Saj mi je zdaj tudi estrofem predpisal ki ga še nisem imela.

Gigi moje razpoloženje je še vedno kot radiouser posted image , ker sem še vedno prepričana da bom tokrat srečka user posted image , ampak a mi znaš razložit zakaj bom mogla zdaj poleg prometriuma še estrofem jemat?

Miška čestitke zamunicijo in za začetek postopka.

Punce Grethy vas vse pozdravlja ma teževe z netom je ne spusti gor, z njeno belino je tako da je pa jo ni tko da še zmeraj hudo navijamo zauser posted image , takoj ko se ji rata skonektat se bo javila še sama.

Bravo Pikovit naj rastejo in bodo polni

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
16.1.2009 14:34:35   
Dakec
Gigi, tud tebe je lepo videt. Upam sam, da ne bom rabla inzolina.

Pikovit, super rezultati. Držim pesti na zmago. user posted image

Shuka, dieta je res dobrodošla, vsaj pr men. Sem se zredila za 15 kg.user posted image
Ti pa le za 10 kg. Res si pridna.

Sem srečna mamica

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
16.1.2009 14:37:09   
gigi1
BB kot vem je estrofem za debelitev endometrija in dodajanje estrogenov. Šuka bo kaj več vedela povedati. Jaz ga še nisem jemala.
Po mojem je pa rekel, da 3i dan, ker mu celice zelo lepe zgledajo user posted image . No, ne vem ker Reša ne poznam, ampak treba je pozitivno mislit user posted image

Dakec user posted image . Upam, da ga res ne boš rabila. A paziš, da ne ješ bele moke? Ta se zna fino igrat s cukrom user posted image , vsaj pri meni...

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.1.2009 14:38:52 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
16.1.2009 14:40:55   
mismis
user posted image

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a
Pikovit - UZ
BBpikica -punkcija (8h)

Nedelja, 18.01.
Vitaebella - UZ
Pikovit - UZ

Ponedeljek, 19.01.
BBpikica - ET

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja
mismis - preverjanje hormonov
Kiwi - razgovor 

Sreda, 21.01.
Gigi - UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

Petek, 30.01.
miska73 - 1. UZ

user posted image  

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)
Mlinčkovi - pregled

Četrtek, 29.01.
Dakec - pregled

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija
Goldy - morfologija

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
Blanči - NS
Obayifo - pregled

Torek, 03.02.
ledenka - pregled
Se* - NS
Bumo - NS

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
Reby - pregled

Ponedeljek, 09.02.
Reby - NS

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled
Četrtek, 12.02.
mojsonček - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.
Obayifo - NS

Sreda, 25.02.
Kruce Fiks - NS

user posted image
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
Womanpolice

Četrtek, 29.01.
Zvezdica

user posted image
user posted image TA MESEC BODO CARTALE user posted image
user posted image

Zvezdica (24.01.09)
Sonček33 (27.01.09)

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarja, Kajatinauser posted image

user posted image
  user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki) 
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Špelka12 (3. IVF, PO, dr. Reš)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 02.03.09)

sayuri
    user posted image user posted image
    Lovro&Zara , pf user posted image , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish user posted image Jaka , Anime user posted image user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček user posted image user posted image Tristan&Ema , Konina user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abra user posted image , Pinky36 user posted image Sabina,

user posted image  
    user posted image : Zvezdica, Sonček33, Ledenka,
    user posted image : dakec, Jadrnica, Sabsa  
    user posted image user posted image : Nokes user posted image user posted image , Hedviga user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
    user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25 , Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandreja, Goldy, Jazzz27, Kalina, anci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity
    user posted image : LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image ,  Zarja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image           

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo.

Prijatelji in prijateljice dobre kapljice, user posted image ker smo že krepko zakorakali v leto 2009 in naše špikanje, trepetanje, čakanje in navijanje, je čas, čas da se zberemo, da si pademo objem user posted image (ali pa dva)user posted image , si povemo najnovejše novičke,...user posted image

Torej kraj zločina je znan, to je naš priljubljeni Kongo, za katerega se mi zdi, da ni več potrebno objavljati zemljevid, pa še vedno imajo mrzlega Heinekena zame, kar je mimogrede zelo, zelo pomembno. Dan in zločina in čas sta pa tole:  petek, dne 23.01., od 19.ure dalje. Tako sedaj veste več kot en teden prej, zato prestavite vse svoje zdajšnje plane, kajti naslednji petek se vidimo.
    user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1579
    16.1.2009 14:43:35   
    bbpikica
    Gigi saj sem pozitivna in še vedno polna zaupanja v uspehuser posted image , zgleda da se je tud ata odloču da je dost heca ker je poleg hatchinga pa ET tretji dan pa prometrium na 8 ur predpisal še estrofemuser posted image

Shuka pomagaj , za kaj je estrofem dober

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1580
    16.1.2009 14:45:16   
    mismis
    no pa sem vas do konca poseznamčkala

Pikovit, yeh user posted image user posted image  bravo za akcijo, lepo naj rastejo še naprej

miška, se spomnim, ko ste pisale o tem. Ti pa povem, ko sem bila jaz prvič v postpku, je bila na punkciji ena v škornjih, to je bilo smeha na njen račun, ko sem si jo že predstavljala v tistih stremenih

Žižek, naš je doma, ampak v torek spet gre, takle mamo vsak torek in sredo, je mismis home alone.
    Danes se pa dobro načvekaj

Gretka, torej še naprej držimo pestke, da vam je uspelo user posted image user posted image

Sponž, tako kot praviš, en mesec človek že zdrži, še sploh ker je cilj tako mamljiv user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1581
    16.1.2009 14:46:16   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Gigi saj sem pozitivna in še vedno polna zaupanja v uspehuser posted image , zgleda da se je tud ata odloču da je dost heca ker je poleg hatchinga pa ET tretji dan pa prometrium na 8 ur predpisal še estrofemuser posted image

bbpikica, ti kar zaupaj atu, že ve zakaj je dobro. Važno je, da bo konec mesec pravilni rezultat matematične enačbe: bbpikca + bbpikec = user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1582
    16.1.2009 14:50:21   
    bbpikica
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

bbpikica, ti kar zaupaj atu, že ve zakaj je dobro. Važno je, da bo konec mesec pravilni rezultat matematične enačbe: bbpikca + bbpikec = user posted image

mismis tale tvoja matematka mi je pa ful všeč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1583
    16.1.2009 14:53:11   
    Shuka

Hmmm - verjetno za debelitev endometrija ali bolje rečeno maternične sluznice, da se pikice bolje vgnezdijo.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1584
    16.1.2009 14:54:19   
    Shuka
    mismis - že 2 dni hočem popraviti seznam pa mi ga noče objaviti, tale RR mi ga ful serje al sem se mu pa zamerila pa me zato ne spusti skozi. Še dobro da gre tebi to bolje od rok.user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1585
    16.1.2009 15:23:50   
    Zvezdica
    Zvezdica, kaj pa veš, kaj se lahko zgodi, mogoče se pa Medo odločil pa prej ven pride. Kako je z Liamom, mu je vročina že kaj padla

O hvala ker mislite na mojga princa. Zdaj računa...sej pravim, da meni moj otrok ni nič podobenuser posted image
    Čez dan je še kar, kašlja, pljuva(kot kak pušač) ampak zvečer pa vročina. Vendar bo že, ni prvič, sem že zverzirana. In ko bodo vaši miški prehlajeni bom teta pehta in bom svetovalauser posted image

Ja blanči, pride kmalu ta moj otrok. Prav komaj čakam ad ga vidim. Vsak dan molim, da bo vse ok. Nič druzga si ne želim, kot samo to. Moj pa že sanja o punčki.... kao naslednji postopek. ja če verjamešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Poglej kako cajt beži, si že v 11t. Izcedkov ni več a ne? Pri meni so trajali tam do 12 t, pol pa še kaj vmes, ampak kot vidiš je to mus, da donosimo naše zakladke.

Novičke od Pikovit

Na vsaki strani ima po 4 folikle velike od 11-15mm . Naslednji UZ v nedeljo 18.01. ob 8ih.

PIKOVITKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podganca, jast sem si tud ene omislila zadnjič, kavbojske  - jih nisem niti probala, ker na te hlode otečene nič ne spravim razen skibuck, ampak ko bom mal bolj fit, jih pa takoj vržem gor. Jast sem itak ubrisana na šuhe, sej zato smo rabili novo omarouser posted image user posted image user posted image user posted image
    Sploh take ****abilne, ampak tokrat so mi zapasali taki kavbojski, še vedno hot kot moj praviuser posted image

Gigi, ta tvoja služba, pa kaj maste skoz gužvo?... Zdaj ko boš user posted image boš lepo doma, da te nebodo čist izmozgali, a prov?

O sponži, kdaj maš pa ti PDP? Glej, kok hitr cajt šiba user posted image

Gigi saj sem pozitivna in še vedno polna zaupanja v uspeh , zgleda da se je tud ata odloču da je dost heca ker je poleg hatchinga pa ET tretji dan pa prometrium na 8 ur predpisal še estrofem

BB, jast imela 3. dan ET, pa glej rezultat. Ata je strokovnjak, verjemi, da bosta te dve najboljši in boš kmal mela tak veliiiiiikkkkk trebuhuser posted image

Kaj je že ta hatching?

Grem, sem nardila super kosilo... če ej katera lačna velkomuser posted image (g.juhca, pa rižota s šampinjoni in piščančkom, pa VELIKOOOOOOOOO zelene solate...)

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1586
    16.1.2009 15:33:31   
    T1979
    Zvezdica, kjer imaš to dobro kosilo, da se kar povabim. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1587
    16.1.2009 15:34:23   
    T1979
    Pikovitka super za vmesni rezultat. Kar tako naprej. user posted image  user posted image

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1588
    16.1.2009 15:40:15   
    T1979
    Nič drage moje in dragi moj jaz grem počasi domov.
    Moje user posted image  še ni, tako da mi je cel vikend padel v vodo, ker sem mislila iti v Kransko. Zdaj pa če jutri pride, moram iti k našmu atu v nedeljo zjutraj. Bo že prišla, tako je ko jo čakamo, nam vedno kaj zakuha.

Lep vikend vsem, pa se naprej beremo v ponedeljek.

pa-pa user posted image

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1589
    16.1.2009 15:42:16   
    MBT1979
    bbpikica, bravo za jajčka. Tako kot je rekla T1979 - važna je kvaliteta. Sej bo šlo!! Navijamouser posted image !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1590
    16.1.2009 15:43:29   
    Zvezdica

Zvezdica, kjer imaš to dobro kosilo, da se kar povabim. user posted image  user posted image  user posted image

Sej sem spet tok skuhala, da moram vse povabit. Moj pravi, da kuham za 15 ljudiuser posted image
    Kar na fužine pridiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1591
    16.1.2009 15:43:58   
    MBT1979
    T1979, mislim nate!!!!

(odgovor članu MBT1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1592
    16.1.2009 15:44:09   
    Zvezdica

Nič drage moje in dragi moj jaz grem počasi domov.
    Moje user posted image  še ni, tako da mi je cel vikend padel v vodo, ker sem mislila iti v Kransko. Zdaj pa če jutri pride, moram iti k našmu atu v nedeljo zjutraj. Bo že prišla, tako je ko jo čakamo, nam vedno kaj zakuha.

Lep vikend vsem, pa se naprej beremo v ponedeljek.

pa-pa user posted image

Bolje k atu k v Kranjsko... kaj pa veš za kaj je to takouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1593
    16.1.2009 15:46:30   
    T1979
    mbt1979 kje pa hodiš danes?

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1594
    16.1.2009 15:48:38   
    bbpikica
    Zvezdica sam da z Liamom ni hujšega in da je medo pridkan, jaz pa komaj čakam da bom ena taka bajsika debeljsikauser posted image . Za hatching je pa men ata tkole po domač reku da celico mal olupjo da se lažje ugnezdiuser posted image

MBT1979 ja saj jaz tud mislim da bo šlo v bistvu mora ituser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1595
    16.1.2009 15:51:54   
    T1979
    Zdaj pa res grem, sem še malo po mizi pospravila, ker je bila že res katastrofa.

Dijo. user posted image

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1596
    16.1.2009 16:03:04   
    Kruce Fiks
    IZVIRNO SPOROČILO: miska73

sem privlekla s sabo še dvoje novih škornjevuser posted image .
    Me zanima, če se bo moj dragi tudi strinjal z mano, da sem jih res potrebovala.

Heh, razloži mu, da se v teh nič ne drsi ob mišmišini št..giuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1597
    16.1.2009 16:12:45   
    bbpikica
    Kruce pozdravljen. Moram ti povedat da je najina protibolečinska terapija uspelauser posted image , punkcija je bla res nebolečauser posted image , lekarno na Fernetičih sva pa tud takoj najdla tko da sem si nardila zalogo prometriuma za dva mesecauser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
    Neposredna povezava do sporočila: 1598
    16.1.2009 16:14:48   
    Zvezdica

Zvezdica sam da z Liamom ni hujšega in da je medo pridkan, jaz pa komaj čakam da bom ena taka bajsika debeljsikauser posted image . Za hatching je pa men ata tkole po domač reku da celico mal olupjo da se lažje ugnezdiuser posted image

MBT1979 ja saj jaz tud mislim da bo šlo v bistvu mora ituser posted image

Pikica sej boš še prekmal bajsiuser posted image Pol se boš spomila nameuser posted image

A točno to je hatcing. Simpl razlaga k ostane v glaviuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1599
    16.1.2009 16:24:53   
    MBT1979
    T1979, evo meneuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?