|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
12.1.2009 18:23:42   
lara light
Gigika, priznam, da me je bilo malo strah pred pregledom, sploh ker škratov sploh ne čutim že nekaj dni, potem saj veš...črne misli pridejo, čeprav se jih na vse pretege otepam, hvala tiuser posted image

In hvala vsem, ki ste navijale: pregled pokazal, da sta oba v redu, velika za ta čas kot bi bil enojček, skratka vse lepo z njima in z mano. Super vesela sem. A ne morem nehat mislit na Zarjico, se mi je kar tema naredilauser posted image , pa sem res že celo popoldne po luftu od sreče! Zarja, naj se vse to čimprej konča! Bodi močna in dokaži znova, kako pogumna si! Rada te imam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
12.1.2009 18:28:42   
BarbiG
Zarja, saj to ne more biti res. Naj te tokrat resornk poštimajo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bbpikica, čestitke za lepe foliklče.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kar takoj naprej.

Sicer pa me je danes moj dragi za odklop odpeljal smučat na Krvavec. Je rekel., da si malo glavo zbistrim. In sva se imela res super. Tak lep sonček je bil in tako toplo. Dol v dolini pa potem ob sestopu tak mraz. Brrrrrrrrrrrrr.

Neposredna povezava do sporočila: 1102
12.1.2009 18:44:59   
Grethy
Zarjička draga ... tole je pa en velik šit ... berem te poste od naših pupc, pa kr verjet ne morem ...

a je res treba tega ????

da nisi ti poleg zamrznjenčkov zanosila še po N poti ???? samo ne tako kot bi blo treba za uspeh ????

Joj ke žalosti me to user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj naj te pa le porihtajo kot mora bit, da boš pripravljena na nov boj ... smo s tabo dan in noč

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
12.1.2009 18:47:35   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Gigika, priznam, da me je bilo malo strah pred pregledom, sploh ker škratov sploh ne čutim že nekaj dni, potem saj veš...črne misli pridejo, čeprav se jih na vse pretege otepam, hvala tiuser posted image

In hvala vsem, ki ste navijale: pregled pokazal, da sta oba v redu, velika za ta čas kot bi bil enojček, skratka vse lepo z njima in z mano. Super vesela sem. A ne morem nehat mislit na Zarjico, se mi je kar tema naredilauser posted image , pa sem res že celo popoldne po luftu od sreče! Zarja, naj se vse to čimprej konča! Bodi močna in dokaži znova, kako pogumna si! Rada te imam!user posted image

user posted image user posted image user posted image ...joj sam da ste dober...včasih je tudi meni pršel kakšen dan da ga nisem čutla pa panika da joj...tak da vem kak te je bilo strah...

Neposredna povezava do sporočila: 1104
12.1.2009 18:52:41   
Reby
Mmmm, Kruce, tile tvoji lignji zgledajo pa bolš k moji, ker so jih mejčken zažgal :) Glede žurke pa ne vem, če ti bo mojga ratal spravt tja user posted image

Žiži - nisi sporočila, kako je blo z uporabo Silkepila, me zanima, ker bi si tut jaz to nabavla

Hvala pupe, ker ste tko navijale, jaz sem že zdej čist raznežena....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.1.2009 19:13:33   
mismis
no pa smo le prišli do dobrih novic...

Reby, čestitke za srčka, ma to je čisto super user posted image user posted image user posted image ,  svojega pa le pripelji na žur, saj sem jaz tudi mojega pokazala

Kruce, a je kdo omenil žuruser posted image user posted image user posted image Drugače pa čestitke tebi in Kruciki za dobro opravljeno delo in spretno poslikane fotke malih fiksijev.

Larči, super da sta tvoji dve pikici v redu, pa brez strahu, sedaj bo pa res vse v redu

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
12.1.2009 19:14:45   
Reby
Larči - joj, tebe sem pa kr spustila, si se mi nekam izgubila user posted image , ne zamerit. Čestitke za 2 velikančka  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
12.1.2009 19:15:34   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reby, čestitke za srčka, ma to je čisto super user posted image user posted image user posted image ,  svojega pa le pripelji na žur, saj sem jaz tudi mojega pokazala

A za stimulacijo? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
12.1.2009 19:17:32   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

moj ni za stimulacijo, on je bolj za družbo, tvoj pa po pripovedovanju Kruceta je. In Kruce ne laže user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
12.1.2009 19:20:17   
Reby

moj ni za stimulacijo, on je bolj za družbo, tvoj pa po pripovedovanju Kruceta je. In Kruce ne laže user posted image user posted image

Ja, če bo tvoj še spekel pizzo ... user posted image   mi je žal, da je nisem mogla probat, ker je Kruce danes rekel, da je bila fantastična in Kruce ne laže :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.1.2009 19:22:09   
mismis

Ja, če bo tvoj še spekel pizzo ... user posted image   mi je žal, da je nisem mogla probat, ker je Kruce danes rekel, da je bila fantastična in Kruce ne laže :)

seveda bo, pri nas doma je naš glavni pizzopek

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.1.2009 19:32:22   
lučka 25
Reby, na obrazu je pa en velik in širok nasmeh. Pakaj ne bi bil, ko pa sta videla srčka. Solzica pa vedno priteče, je mni tudi v prvo, pa danes tudi.user posted image  user posted image  user posted image

Kruce, bravo za lepe novice. Pa če ata reče, da j vse lepo, potem tio tudi drži, kot pribito. Bravo, če bosta pa dava pa še toliko bolje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, zdaj je pa tvoja predraga gotovo začela verjeti, da je nosečka.user posted image

miška, moj se j norooo raznežil. Je imel nasmeh do ušes. Ga je danes pa čisto zares zadelo, da bo foter.user posted image  Danes že pripravlj manjšo žurko za prijatelje (košarkaške kompanjone), ko jim bo povedal veselo novico. Sem se že javila za taksi službo, da ne bo po kaki trapariji še vozil okoli ali p v tem mrazu hodil peš.user posted image

lara super za tvoja dva škrata, ki tako lepo rasteta in se razvijata. Smo pa vse čisto na tleh zaradi zarje, mene od kar vem že tako glava boli, ker ne vem kaj bi vse naredila, da bi ji lahko vsaj malo olajšala vse skupaj, pa čeprav vem, da ji ne moremo nič pomagati, samo tako, da ji stojimo ob strani.

BarbiG, super za en odklop na Kravavcu. Vsak dan na TV gledam panoramo s Krvavca, kako je tam lep sonček, pri nas pa megla. Midva sva šla zato včeraj tudi v tisti konec, ampak malo nižje, na Šenturško Goro. Ko sta pa prišla v dolino, pa vrjamem, da sta doživela ledeno mrzli šok.

mismis, ne mi o pizzi. Bi jo tako snedla. Je to edina topla hrana, ki mi tekne z užitkom. Bi jo jedla vsak dan.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1112
12.1.2009 19:41:32   
Pija76
Punce in fant vidim, da ste danes vse dobro opravili. Bravo za vsakega posebej in za vse skupaj user posted image !

Me pa mraz trese, ko sem prebrala za Zarjo! Mater moja zgodba se je ponovila pri njej, le da je njej božiček prinesel plusek, meni pa dedek mraz! Samo meni so zadevo hitrejhe ugotovili, in sem bila pred enim letom vsa cmerava in scagana tle. Bodrile ste me ve punce, in za to s5 hvala!

Draga Zarja vem kako hudo ti je! Ampak greva naprej!!!!!

Mismis ja k severnim sosedom, pimula, če bi šla k južnim bi mela vsaj topleje, muzko in boljš za jest user posted image .

Gigi ne morem prestavit, žal.........kdaj se bova kej vidli? Midve! Ker drgač nau nč user posted image

Vsem en lep pozdravček!!!!!!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
12.1.2009 19:48:26   
Shuka
Larči - sem vesela, da sta škratka dobro in da lepo napredujeta, sploh pa če je mami vesela sem tud jest. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarja se mi je javila in napisala, da je dobila neko injekcijo kao kemo, če pa to ne bo pomagalo bo mogla pa na laparoskopijo. Vsem pošilja pozdravčke in vam sporoča, da vas ma grozn fejst  rada.

Lučka - as jutr kej doma, dej povej kdaj je najboljši čas da se slišva, neki te morm vprašat.user posted image

Kruce
- vi ste pa mel foto sešn pr Ateju, super da se srček že kaže.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
12.1.2009 19:55:56   
lana08
Lučka super za NS.

Reby in Kruce čestitam za srčke in lepe poglede.

Pa še navijam za jutri:
Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Torek, 13.01.
Goldy - pregled

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
12.1.2009 19:58:39   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Zarja se mi je javila in napisala, da je dobila neko injekcijo kao kemo, če pa to ne bo pomagalo bo mogla pa na laparoskopijo. Vsem pošilja pozdravčke in vam sporoča, da vas ma grozn fejst  rada.

HB da je to dobila! Držim pesti, da ne bo treba pod nož! To verjetno pomeni, da ga nima v jajcevodu.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
12.1.2009 19:59:13   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Pa še navijam za jutri:
Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Torek, 13.01.
Goldy - pregled

Jaz tud navijam!!!!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
12.1.2009 20:02:31   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

HB da je to dobila! Držim pesti, da ne bo treba pod nož! To verjetno pomeni, da ga nima v jajcevodu.

Upam, da res. Zarja drži se. user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.1.2009 20:02:50   
lučka 25

Pa še navijam za jutri:
Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Torek, 13.01.
Goldy - pregled

Jaz tud navijam!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
12.1.2009 20:03:44   
lučka 25

Lučka - as jutr kej doma, dej povej kdaj je najboljši čas da se slišva, neki te morm vprašat.user posted image

Tam po 13.30 uri sem frej za 100%, prej mam pa mojega v varstvu. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
12.1.2009 20:06:22   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Tam po 13.30 uri sem frej za 100%, prej mam pa mojega v varstvu. user posted image
Prov te pokličem po 14h a je kuluser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
12.1.2009 20:07:21   
Reby

Pa še navijam za jutri:
Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Torek, 13.01.
Goldy - pregled

Jaz tud navijam!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz tud !!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
12.1.2009 20:07:46   
lučka 25

Prov te pokličem po 14h a je kuluser posted image

Kul user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.1.2009 20:09:50   
KIWI
Ojla, punce!
Upam, da se me še kaj spomnite, saj se ene tri - štiri mesece po neuspehu nisem nič javila, sem pa vas tu in tam prebrala. Zdaj se počasi pripravljam na novo borbo, drugo po vrsti. Naročena 20.01.09-pogovor z dr. Vlaisavljevičem, da bo povedal kako bo vse skupaj zgledalo tokrat.  Tako, da računam na punkcijo tam nekje konec februarja, bolj začetek marca, kot kaže.
BACI, žal user posted image user posted image sem prebrala, da vama spet ni uspelo. Pa sem mislila da bo zdaj!!! Kako user posted image naprej? Javi se kaj.
Žal mi je, ZARJA, drži se!
Mnogim je hvalabogu uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image ! Za vse ostale pa držim pesti.

Pa lep pozdrav vsem!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
12.1.2009 20:14:05   
Grethy
Hedviga in Ančibanči

... glede na to da se ne zahvaljuje za takšnele stvarce bi rekla le to, da sta svetovni zvezdi in dve velki lepi lučki, ki sta posvetli skupaj s tretjo (Kajsi) v moj lajfek ...

LAVJU OBATRI !!!!!!!!

Prosim če jima to prenesete, ker enostavno ne najdem njunih postov da bi jima poslala z.s. !!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 12.1.2009 20:15:25 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?