lučka 25
|
Reby, na obrazu je pa en velik in širok nasmeh. Pakaj ne bi bil, ko pa sta videla srčka. Solzica pa vedno priteče, je mni tudi v prvo, pa danes tudi. Kruce, bravo za lepe novice. Pa če ata reče, da j vse lepo, potem tio tudi drži, kot pribito. Bravo, če bosta pa dava pa še toliko bolje. No, zdaj je pa tvoja predraga gotovo začela verjeti, da je nosečka. miška, moj se j norooo raznežil. Je imel nasmeh do ušes. Ga je danes pa čisto zares zadelo, da bo foter. Danes že pripravlj manjšo žurko za prijatelje (košarkaške kompanjone), ko jim bo povedal veselo novico. Sem se že javila za taksi službo, da ne bo po kaki trapariji še vozil okoli ali p v tem mrazu hodil peš. lara super za tvoja dva škrata, ki tako lepo rasteta in se razvijata. Smo pa vse čisto na tleh zaradi zarje, mene od kar vem že tako glava boli, ker ne vem kaj bi vse naredila, da bi ji lahko vsaj malo olajšala vse skupaj, pa čeprav vem, da ji ne moremo nič pomagati, samo tako, da ji stojimo ob strani. BarbiG, super za en odklop na Kravavcu. Vsak dan na TV gledam panoramo s Krvavca, kako je tam lep sonček, pri nas pa megla. Midva sva šla zato včeraj tudi v tisti konec, ampak malo nižje, na Šenturško Goro. Ko sta pa prišla v dolino, pa vrjamem, da sta doživela ledeno mrzli šok. mismis, ne mi o pizzi. Bi jo tako snedla. Je to edina topla hrana, ki mi tekne z užitkom. Bi jo jedla vsak dan.
|