|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
30.1.2009 15:07:52   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Spodnja meja preživetja je 27 st. C

Lari pol mava še foreuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
30.1.2009 15:08:05   
Stella Rossa
Lep pozdrav vsem nosečkam in bodočim nosečkam in nasploh vsem tu gor.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
30.1.2009 15:09:27   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Lep pozdrav vsem nosečkam in bodočim nosečkam in nasploh vsem tu gor.

user posted image user posted image user posted image

Stella kontra

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
30.1.2009 15:10:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Punce eno vprašanje imam.A je to normalno,da imam 35,6 temperature??????
Pri zdravem človeku znaša normalna telesna temperatura med 35,6 in 37,2 °C

Spodnja meja preživetja je 27 st. C
Zgornja meja preživetja je 42.8 st.C

Pikovit, pol sva glih na meji normalnihuser posted image

sem se ravno nasmejal in vidim tvoj post user posted image user posted image user posted image user posted image .Glavno da sva mejo ulovili.
Shuka hvala za pojasnilo.Mal me skrbi,ker sem 5 dan po et in bi bila lahko temp. mal večja ne pa tako nizkauser posted image
Temperatura nad 40 °C je lahko že smrtno nevarna. Pri ženskah niha telesna temperatura tudi glede na hormonske spremembe ali menstrualni ciklus, včasih pa tudi od temperature v prostoru, pa če si dolgo časa pri miru.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
30.1.2009 15:12:34   
pikovit
Shuka thx grem zdej nekaj pojest,pol na en sprehod,da dvignem temp.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
30.1.2009 15:14:35   
Shuka

Shuka thx grem zdej nekaj pojest,pol na en sprehod,da dvignem temp.user posted image
Tko se govori user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
30.1.2009 15:15:56   
pikovit

user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
30.1.2009 15:17:01   
Shuka

user posted image
Sam ne pretiravi provuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
30.1.2009 15:17:10   
zarja1
Špelka super za jajčka!!!!!! Upam, da le ni hiperca in da boš kmalu ok. Mislim nate.user posted image
Tassi glavno, da so in da jih je še za izvoz. Naj lepo zrastejo!!!!!user posted image user posted image user posted image
Lučka ja bom ubogala Shukico, itak vem da so nasveti super.user posted image
Larči a jedilnik bova preštudiraleuser posted image ......samo jaz se ne morem odpovedat kruhu in belim testeninam. Vse, sam to ne!!!!!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
30.1.2009 15:18:26   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

MTB1979, vidim da si včeraj izvedela 2 lepio novici. A ne, ti da kar novo energijo, veselje. user posted image

Lučka 25, ja točno to. Res, prijateljici sta mi prov polepšali popoldne in dobila sem nov zagon - kar je pa najbolj pomembnouser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
30.1.2009 15:41:44   
pikovit
Kruce nekaj zate

http://www.ehd.org/pregnancy.php

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
30.1.2009 15:55:46   
gigi1
Oj pupe. Sem spala in se zbudila in šla nazaj spat user posted image . Verjetno bom spet.
Nisem navajena apaurinov in ketonala...me je kar zadelo user posted image . Vendar v mejah normale in v pozitivnem smislu. Glede na to, da imam težave s spanjem je tole prav carsko user posted image

Špelči draga. Čestitke za super bero, pa čimprej okrevaj. Mislimo nate user posted image

Kruce ti si očitno vedel, da gre za njo. Ali imaš kaj novic? In hvala za info o kombinaciji z apaurino. Tole je bilo res super. Mi je spunktiral ene 6-7 foliklov pa tud trznila nisem. Je pa res, da je dr. D izredno nežen user posted image

BB  tebi hvala za lecnije in tople misli user posted image

Pikovitka in Vita ne belita si glave z BT. Vsaka drugače reagira. Enim pada, ene imajo rahlo povišano po ET. Do 38 je vse normalno.

Reby v stroki ponavadi dajejo v takih primerih, ko v roku 2 uri po zaužitju tablet bruhaš 1/2 doze. Če je že vse absorbirano potem pol višja doza ne more škodit, če ni nič absorbirano pa vsaj nekaj dobiš.
A sosedova trata jo je skupila? user posted image . Lepo je biti sosed user posted image .
Pa pozdravi naši Miško in Hedi.

Bebiii user posted image  user posted image  user posted image

Tassi kar tako naprej user posted image  user posted image  user posted image

Fargi jupiiii user posted image  user posted image  user posted image . Tole je pa super novica. In tudi ti imaš zmagovano trojko user posted image

Zarči probaj ribezov ali brusnični sok, če pese ne maraš. Lahko tudi kakšne višnje, borovnice. Samo, da je temno.

Larči saj počasi bo tudi s kašljem boljše user posted image

Šuki lav ju user posted image

Podganca hvala še enkrat srce moje in čestitke user posted image . Zdej pa res lahko začnemo akcijo spodbujanja tvojih foliklov. A je kajši mogla še 1x na odvzem krvi, al so jo pustili pri miru do ju3?

Kajši sem bla tolk zadeta, da nisem uspela komentirat kolk si seksi user posted image

Vsem res lepa hvala za spodbudo in čestitke. Lav ju mučo fejst (Zarjin slogan user posted image )

Upam, da nisem kaj spustila...sem še mal zadeta user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
30.1.2009 16:01:24   
T1979
Ojla, jaz sem v redu, počivam. Sem vesela, sem gledala slamom ženske in naša Ferkova je bila tretja. user posted image

Gigi, kako si kaj ti, počivaš?

Upam, da bo tudi s Špelko12 vse v redu, zjutraj je bila kar boga. Sam nisem hotla nič pisat, k ne vem če bi bila kaj huda. No na kratko poročilo: ja imela je 17 jajčk user posted image , potem smo bili skupaj na poti iz bolnice in jo je samo zvilo. Se je reva boga sred hodnika kar na tla zgrudila, pol je moj letel po vodo, ena negovalka je stol prinesla pa lamber, je boga reva še bruhala, pol je letela po medicinsko sestro, pol so še voziček pripeljali in jo odpeljali. Pol pa več ne vem, ker sva z mojim tudi šla proti domu.
Špelka upam, da si doma in da je vse v redu s tabo.

Pa upam, da nisi huda, ker sem kratko poročilce napisala.user posted image  Drži se in mislimo nate. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
30.1.2009 16:09:57   
Rakica_80
O boga Špelčiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
30.1.2009 16:14:38   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Podganca hvala še enkrat srce moje in čestitke user posted image . Zdej pa res lahko začnemo akcijo spodbujanja tvojih foliklov. A je kajši mogla še 1x na odvzem krvi, al so jo pustili pri miru do ju3?

Za moje folikle še mal počak... saj veš, da se ne boste prehitro utrudle... pol pa čez 10 dni, ko bom res rabla, pa ne o nič...

Kajsici pa ni bilo treba še enkrat na odvzem krvi. Je rešena do nedelje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
30.1.2009 16:16:25   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Upam, da bo tudi s Špelko12 vse v redu, zjutraj je bila kar boga. Sam nisem hotla nič pisat, k ne vem če bi bila kaj huda. No na kratko poročilo: ja imela je 17 jajčk user posted image , potem smo bili skupaj na poti iz bolnice in jo je samo zvilo. Se je reva boga sred hodnika kar na tla zgrudila, pol je moj letel po vodo, ena negovalka je stol prinesla pa lamber, je boga reva še bruhala, pol je letela po medicinsko sestro, pol so še voziček pripeljali in jo odpeljali. Pol pa več ne vem, ker sva z mojim tudi šla proti domu.
Špelka upam, da si doma in da je vse v redu s tabo.

Pa upam, da nisi huda, ker sem kratko poročilce napisala.user posted image  Drži se in mislimo nate. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Špelka, ti naš bogi revež user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce, Sonček kak novi info o Špelki?

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
30.1.2009 16:24:51   
efika
Pozdravljene,

Da se še jaz javim. Ta teden sem bla kar vsak dan v MB in v nedeljo imam punkcijo. Levi jajčnik je bolj dejaven kot desni, mislim, da imam na levem 3 velike folikle, na desnem enega + še nekaj manjših. Zvečer stopka, v nedeljo pa bo kar bo...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
30.1.2009 16:25:08   
Zvezdica
Poročilo s ctgja:

Otrok živahen, popadkov 0 nula zero ništa,... Moja G se je narežala in rekla, da zdaj pa je čas da začnem v P hodit na CTG, ker očitno mali rabi spodbudo. Torej, dobila napostnico za jutri, grem okoli pol devetih v P, na CTG, počakamo in bodo gospoda povedali kako in kaj. Več pa povem jutri oziroma sporoči moj dragi. 

Tako, sem bila an kosilu, se najedla, zdaj pojem še kremšnite, popijem kavo malo poležim pa v banjo, da se popedenam za jutri.

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
30.1.2009 16:34:41   
GITA14
zvezdica navijam za jutri

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
30.1.2009 16:35:19   
Zvezdica
No pa sem tudi jaz prilezla iz LJ.
Dobila sem zeleno luč za nadaljevanje postopko in jutri startam še z Menopurjem.
Za seznam UZ ponedeljek 9.2.

Je bilo pa danes v LJ črno tako tistih, ki so prišle k sestri Milici kot tistih, ki so čakale na UZ.

to miška...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reby, meni je elevit najboljšiuser posted image

Špelka je pridelala 17 jajčk, je bila pa boga... skoraj skupej padla, bruhala in en krč jo je prijel, da ni mogla nič. je v porodnišnici. več pove sama.

Uh madona...17 bravo. Špelka, porihtaj se potem pa naprej. user posted image user posted image user posted image

No, tudi danes je ZD. našla kar nekaj foliklov velikosti od 9 pa do 18( je menda kar gužva v desnem jajčniku ), zato moram ponoviti vajo in imam jutri spet UZ, sobota,31.1.09.

Tassi super. Da bo jutri še boljeuser posted image . Koga želiš za stimulacijo...sam povej. Vse naštimamo.

Pijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi šla bi šla. za loto pa sej veš... navijam.

Lučka, dejstvo da tale moj sanjač že fejst nagaja. Upam, da bo jutri. user posted image

Kruce... kako ste že velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi...kar spi...jast bi rabla en apaurin, da mal umirim tale srčekuser posted image

Pikovitka, ustav konje. Nič merit....uživaj in se prepusti ok. 

Ok res se grem crklajtuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
30.1.2009 16:36:03   
Zvezdica
Gita, hvala. Zdaj sem že verna postala, ko toliko molim.

Fuzla se mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
30.1.2009 16:38:08   
princes34
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Jutro pupe, no zame je že skor dan. Sva bila že ob 7 zjutraj v Postojni in seveda prva na vrsti, ven sem šla pa tretja, ker mi je mal kri tekla in sem morala pol še ene 25 minut počivat, mi je tampone not nafilu in potem jih je mogu še ven vzet.

Skratka imamo 3 celice. Sem vesela. ET imam v nedeljo, 1.2.2009.

Lep dan vsem, zdaj pa počivam in kavčam.

Super T1979. Držim pesti za nedeljo da bodo vse oplojene user posted image  in veliko sreče.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
30.1.2009 16:38:31   
zarja1
Zvezdica in Sonček torej dihamo jutri?user posted image user posted image user posted image

Špelka bogica.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
30.1.2009 16:41:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Poročilo s ctgja:

Otrok živahen, popadkov 0 nula zero ništa,... Moja G se je narežala in rekla, da zdaj pa je čas da začnem v P hodit na CTG, ker očitno mali rabi spodbudo. Torej, dobila napostnico za jutri, grem okoli pol devetih v P, na CTG, počakamo in bodo gospoda povedali kako in kaj. Več pa povem jutri oziroma sporoči moj dragi. 

Tako, sem bila an kosilu, se najedla, zdaj pojem še kremšnite, popijem kavo malo poležim pa v banjo, da se popedenam za jutri.
Zvezdi - tvoj medo noče in noče ven kaj....no upam, da mu CTG-ji dajo mal spodbude, če ne pa vsaj tvoji odgodi v P. Pa da čimprej pokuka na svet.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
30.1.2009 16:42:42   
Shuka
Spelka - bogica naša, iskreno upam, da si doma in počivaš pa da hitro minejo vsi stranski učinki punkcije.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?