zmanjsanje dojk (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> zmanjsanje dojk (31.12.2008 0:30:00)

Vedno berem o povecevanju dojk, mene pa zanima ravno obratno. Zmanjsevanje. Imam velike, po dveh porodih (nisem dojila.ni bilo mleka, zal), pa se vecje. Ovirajo me, tezke so in na zivce mi gredo. morda marsikatera tega ne bo razumela, a nekatere pa morda le, za to sprasujem, ali je katera ki ima namen si jihh operativno zmanjsati in koliksna je cena? In seveda kateri plasticni kirurg?

In najpomembneje, je katera ki je to ze dala skozi in kaksen je obcutek? Ti je zal? Si zadovoljna z njimi? Koliko si placala in h komu si sla? Jaz bi sij tudi dvignila in zmanjsala kolobar okoli bradavic.

Hvala za vase mnenje in izkusnje.

Anonimen -> RE: zmanjsanje dojk (31.12.2008 0:37:10)

Evo, ena ki te razume in jo zanimajo iste stvari ...

Freycha -> RE: zmanjsanje dojk (31.12.2008 7:53:46)

jaz bi si jih dala takoj zmanjšat pa "preoblikovat", samo to dela veliko manj kirurgov, kot pa povečanje. Operacija je menda veliko bolj zahtevna, veliko "težja" in rezultati niso vedno tako dobri, kot so pri povečanju. Sploh, če ne gre samo za zmanjšanje dojk, ampak istočasno tudi za dvig.

Če bi bilo tako enostavno, kot je povečanje, bi si jih dala takoj zmanjšat. Tako pa se morm zadovoljiti s tem, kar imam, čeprav me to dela nesrečno.....

misa4 -> RE: zmanjsanje dojk (31.12.2008 11:22:46)

Pomanšanje dojk krije tudi zavarovalnica,če imaš zaradi prevelikih zdravstvene težave, rabiš potrdilo od ortopeda, psihiatra in ne vem od koga še. Mislim pa da samoplačnoško stane okoli 3000€.

uršika*** -> RE: zmanjsanje dojk (1.1.2009 12:17:25)

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Pomanšanje dojk krije tudi zavarovalnica,če imaš zaradi prevelikih zdravstvene težave, rabiš potrdilo od ortopeda, psihiatra in ne vem od koga še. Mislim pa da samoplačnoško stane okoli 3000€.

Jp, če imaš težave s hrbetinico ali kaj podobnega kar pojamraj pri svojem zdravniku in se pozanimaj kako je s tem. Vem, da je ena moja soseda šla na to operacijo, ker jo je strašno križ bolel zaradi prevelikih dojk- ampak res prevelikih in ji ni bilo treba plačat.

Felicita -> RE: zmanjsanje dojk (4.1.2009 11:18:29)

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Jp, če imaš težave s hrbetinico ali kaj podobnega kar pojamraj pri svojem zdravniku in se pozanimaj kako je s tem. Vem, da je ena moja soseda šla na to operacijo, ker jo je strašno križ bolel zaradi prevelikih dojk- ampak res prevelikih in ji ni bilo treba plačat.

to se je dalo nekje do 2007 se mi zdi, zdej pa ful komplicirajo glede tega pomanjševanja... sem se pozanimala, ker mene tudi zanima, pa mi je zdravnik reku, da praktično ni več šans preko zavarovalnice, razen če se dejansko pojavi ukrivljanje hrbtenice (kar se vidi na rtg). tko da bo treba kr začet šparat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]