|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bebike v 33 tednu
8.4.2005 13:54:04   
mammy26
Oj,

Zanima me kako vaši :duda: brcajo v 33t. Jaz namreč čutim včasih malo več in bolj močno, pridejo pa tudi takšni ko so brce čutne ampak nežne.

Kako pa kaj ve?

lep vetroven dan!

:nosecka: 32t 2/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bebike v 33 tednu
8.4.2005 15:10:06   
Lana_s
Sicer še mi manjkata dva dni do 33-ega tedna, pa vseeno:)- Moj malček je zelo nežen in zelo malo brca. Že kake tri tedne čutim večinoma kako se premika, brca pa ne kaj dosti. Pa ful mi je fajn, ko se premika in gledam kako mi trebuh valovi.:duda:

Lp:rozica:

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bebike v 33 tednu
8.4.2005 15:51:05   
Anonimen
Mi brcamo zeloooo veliko-sploh zjutraj ali pa zvecer:sloncek::bravo:cez dan pa tudi dosti ajamo:)Včasih že preveč brcamo pa mamico vse buba-pa ne ve če jo tišči na stranišče ali jo buba trebušček ali malček:ups:

(odgovor članu mammy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   bebike v 33 tednu
8.4.2005 17:03:08   
Amoss
Nam še tudi manjka dva dni do 33 tedna, pa vendar mislim da ni razlike.
Naš včasih tako brca, da me že vse boli, včasih mi rebre šteje, ali pa igra nogomet z mojimi jajčniki:((.Ni prijetno, ko pa brca tako lepo, takrat pa je tudi meni lepo (ko me ne boli).9nebesaSprašujem pa se če že zdaj tako močno brcne, kaj bo šele na koncu nosečnosti:zmeden:

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
8.4.2005 17:18:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mammy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   bebike v 33 tednu
8.4.2005 17:23:45   
dejčka2
Meni se neprestano obrača,brca tako da večidel dneva preležim,večinoma me njeni obrati bolijo in tiščijo, v prvih dveh nosečnosti moji punci nista niti približno toliko brcali.Pa koža na desnem zgornjem delu trebuha me zelo peče,,medenične kosti me bolijo, da se v postelji obračat ne morem,pa zgaga me peče, pa kolca se ji vsak dan kar je neprijeten občutek. Skrbi me ker se preveč silovito obrača.Umiri se le če si mažem bušija z oljem. V torek imam pregled, pa bomo videli kaj bo rekel zdravnik. V glavnem pa se že veselimo punce, ki bo zgleda za 5 fantov.No baje bi naj bila punca, zdraviki še niso 100%.
Želim vam lepe brce še naprej:sloncek:

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bebike v 33 tednu
8.4.2005 17:34:43   
Amoss
Moj se tudi obrača kot ringelšpil, vse me boli tak kot praviš, sramne kosti, medenica, križ, jajčniki, koža me je začela pečt,...
Tako da se res veselim naše pupice, čeprav ne verjamem da bo imam namreč še vedno močen občutek da bo fant.
Aja pa bog ne daj da se pogovarjam z njo, pol pa bi mi tak skočla ven tako dela:)-

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bebike v 33 tednu
9.4.2005 17:41:54   
pika**
Moj se obrača , pa nikakor da se obrne. Še vedno ima prečno lego.:muca:
Najhuje je zvečer, ko mi trebušček otrdi tako zelo, da je za znoret.
Saj nisem mevža, ampak prvič ni bilo tako boleče.:duda:

Ko se nabrca, začne kolcat in to traja kar 2-3 minuti, kdaj tudi dlje.:ups::ups::ups:

Najbolj neprijetni so nočni obiski WC. Mi še ni uspelo najti formule, kako zaspati nazaj. Štejem ovčke, gledam skozi okno, berem - pa nič. In kot zakleto, sem najbolj žejna ponoči.
Včeraj sem si privoščila malce grozdja, ki je bilo mimogrede povsem brez okusa. Nisem vedela, kaj bolj boli, buši ali rita. Grozaaaaaaaaa.

Začenja se 34. teden, še malceeeeeeeeee, pa bo :duda::duda::duda:

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bebike v 33 tednu
10.4.2005 20:30:45   
tassa
Ja pri nas je tudi živahno. Drugač sem že v 34. tednu, vendar pa je kr živahno. Sploh ko se vležem in umirim, takrat imam brce itd., ko bi me kdo napadel od znotraj. Ne vem al je to normalno, al pa je naša bebica še zato bolj živahna, ker je v medeničnem položaju?!

Drugač me pa tut vse boli! Pa sej bo kmal boljše!

Lp Tassa:rozica:

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bebike v 33 tednu
11.4.2005 12:37:55   
trnuljcica
pri nas je pa tako: se zgodi da ga tri dni ne cutim drugace kot samo kadar se obraca ali kolca (to dela vsaj 3x na dan);
se pa zgodi da ni pri miru tudi dve uri skupaj, sploh pa reagira ko zaslisi svojega atija ko pride iz sluzbe pa ga poboza
ali pa zvecer ali pa ce mami poje fizol s cebulo v solati, ceprav sem vceraj kumare in pradiznik s cebulo, seveda zvecer pa ni bilo mira celo noc
najlepse pa je, ko je traba it na ta veliko potrebo, on se pa ravno z nogicami upre v rebra in potem skoraj stojim na wc 9nebesa
se malo pa bomo na koncu z lulanjem ponoci, bolecinami v krizu...
poli se pa sele zurka zacne:bravo::bravo::bravo::((:((
:nosecka: 32t 5/7

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?