mendyy -> Artplet v Kočevju (14.4.2005 4:47:30)
|
Oj ! Sama sem zelo zadovolna in navdušena z izdelki iz Artpleta.:bravo: V omari imam 90% cotic iz njihove trgovine , nekaj že od prej , nekaj sem pa na novo nabavila.Zelo sem bila presenečena , ko sem oblačila jemala iz škatel , ker so jih uporabljala že dva otroka (posodila sem še moji sestrični)kako lepa so, kot nova. Materiali so mi zelo všeč in zelo lepo se perejo.Modeli so pa tudi zelo lepi in všeč so mi tudi kroji, ker otrok ne preraste tako hitro oblačilc. Kupovala sem večinoma v njihovi tovarni (na Tomšičevi 13 v Kočevju )in res imajo veliko ostanka od izvoza , kar ima mejčkano napakico in lahko dobiš po zelo nizki ceni .:sloncek: Zasledila sem , da si iz Dolenske in mislim , da ti ne bo žal , če si boš vzela čas za obisk v njihovo proizvodnjo. Tam te bojo zelo lepo sprejeli in postregli .So zelo prijazni in ustržljivi .Tudi za paket se lahko zmeniš na CSD , da ga dvigneš pri njih. Sama sem ga šla osebno dvigniti in nabavila sem še ostale stvari, ki so mi mankale : dude, flaške,stojalo za banco, banco ,avtosedež ...:rozica: Kar se tiče pa cen je pa gotovo ceneje kot v Arielu ali kaki drugi trgovini.Če pa imaš možnost iti v tovarno je pa še toliko bolje. Lep pozdrav in želim ti lepo nosečnost .:metulj:
|
|
|
|