|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spalna vreča
30.12.2008 15:48:44   
marusa80
Živjo,

ali lahko novorojenčka sedaj pozimi dam v spalno vrečo za spanje? Nekako bolj toplo se mi zdi od kovtrčka.

Lep pozdravček in srečno user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spalna vreča
30.12.2008 16:58:36   
ANITA D.
Seveda lahko!

(odgovor članu marusa80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2008 17:18:54   
zmajaz
Seveda - pa še že of začetka se bo navadil spati v spalni vreči - ker marsikateri otroček potem, ko je že večji in bi v bistvu moral spati v spalni vreči (ker se ponoči obrača in razkriva), nikakor noče.

(odgovor članu ANITA D.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2008 17:40:19   
SaTiSa
Halo.
Da ne odpiram nove teme...
Kako pa navadiš malo starejšega dojenčka spati v vreči? Mi imamo namreč ta problem z odkrivanjem.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2008 18:04:58   
ZvezdicaZaspanka
Mi nimamo spalne vreče. Če bi moja dva dala notri bi se jima verjetno zmešalo. In ni šans, da bi bila notri. Čeprav bi jaz potem bolj mirno spalauser posted image .

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2008 22:08:40   
Najaa
Drugega bom dala ziher takoj v spalno vrečo, ker prve hčerke nisem dala in se nikoli ni navadla nanjo. Tako da jo dajem v vrečo ko že zaspi. Bolje to kot da jo celo noč pokrivam,.

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2008 22:22:54   
Anonimen
men tud noče v vreči spatuser posted image se čisto zaplete, ko se tolk obrača, pol pa tuli kar naprej...se pa začuda ne zbuja, ko je odkrita, ne vem, mogoč je pa res ne zebeuser posted image pa ni glih toplo....pojma nimam...očitno ji je kul, pa še zokne si sezujeuser posted image men je hudo, k jo gledamuser posted image sam otrok pa spi k angelček...

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2008 22:28:54   
Marogica
Normalno, da lahko daš otroka v vrečo. Mu bo fajn toplouser posted image

Moj ta starejši je spal skoraj do 3 let v spalni vreči, kar me je vedno pomirjalo, da otroka ponoči ne zebe, saj se je odkrival, zaradi "nemirnega" spanja, kot je to pač navada majhnih otrok.

Ta mlajši pa je bil star malo več kot leto in ni bilo šanse, da bi še spal v vreči, pa čeprav sem ga dala kar hitro vanjo-torej je je bil navajen. Malemu se je skoraj "vtrgalo", si jo je slekel in pika. Torej nismo vztrajali. Sem naredila tako, da je šel normalno v pižami spat, preden pa sem šla jaz spat, sem pa mu nataknila termo nogavičke im fini mehki pulover. Tako je še danes, pa je star že 4 leta.  Kaj pa naj, če pa se še vedno odkriva??? Vsaj jaz mirno spim, da otroka ne zebe.user posted image .....on pa tako ali tako...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2008 23:43:01   
Balonchy
Sprašujem za novorojenčka...
A samo v spalno vrečo ste ga dale???
Jaz imam namreč spalno vrečo brez rokavov in me zanima, če se vam zdi dovolj ali bi mu morala dat še kaj čez zarad rokic???

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.12.2008 9:38:54   
benika
Meni se samo spalna vreča za ponoči zdi kar malce premalo. Pokrij ga še s tankim kovtrčkom ali pa dekico.

Naš tavečji je spal v vreči nekje do 7. meseca, potem je pa doživljal travme samo da jo je zagledal. Tadrugi pa v njej pri enem letu spi ko bobek.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.12.2008 9:46:19   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Jaz imam namreč spalno vrečo brez rokavov in me zanima, če se vam zdi dovolj ali bi mu morala dat še kaj čez zarad rokic???

Kako to misliš? Samo v spalno vrečo?

Mi smo imeli tudi brečo brez rokavov, pa sta imela pozimi normalni pižamico spodaj, torej zgornji in spodnji del + spalna vreča, drugače bi bilo malo premalo. Pa pokrita sta bila z odejico.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.12.2008 14:53:58   
vodica
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Meni se samo spalna vreča za ponoči zdi kar malce premalo. Pokrij ga še s tankim kovtrčkom ali pa dekico.

Ja kok mrzlo pa pol imate ,madonca.Pri nas spi v sami pižamci,ker se odkrije pa mu ni nič mrzlo.Je pa ja boljš imet bolj toplo,če nočejo spat v vrečah kot pa kar naprej vstajat pa pokrivat.Meni tudi ne bi bilo fajn spat če bi mogla bit ful oblečena pa zavita nekam pa še pokrita pa kaj še.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.12.2008 14:59:48   
ajataja
Mi tudi imamo tok toplo da mali lahko spi v sami pidžamci.Sicer ga zvečer pokrijem s tanko odejico ,ampak logično da se čez nekaj časa odkrije pa ga ne hodim pokrivat,ker je dost toplo,ima vedno lepo tople rokice.Men je tud boljš da je toplo kot da celo noč razmišljam ali malega zebe.

(odgovor članu vodica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.12.2008 15:26:35   
benika
Ja kok mrzlo pa pol imate ,madonca.Pri nas spi v sami pižamci,ker se odkrije pa mu ni nič mrzlo.Je pa ja boljš imet bolj toplo,če nočejo spat v vrečah kot pa kar naprej vstajat pa pokrivat.Meni tudi ne bi bilo fajn spat če bi mogla bit ful oblečena pa zavita nekam pa še pokrita pa kaj še.

Ja oprosti no, ampak ne paše vsem imet 20 in ne vem še koliko stopinj v spalnici. Pri nas je temperatura ponoči 19°C kar je malce prehladno, da otroček ne bi bil pokrit. 

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.1.2009 19:44:18   
arabela*
mi smo prvo imeli do tretjega leta v spalni,bi jo še sedaj,ampak ji ni več pravuser posted image
Tamalo pa bom počasi začela uvajat,bomo videli kako bo,ker je bolj živahnauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.1.2009 19:51:58   
HeGa
Jaz mam svojo 11 mesečno pikico v pižamici ali pa (body z dolgimi rokavi+hlačke z nogicami) in v spalni vreči brez rokavov. Pa spi kot angelček cele noči. Prve 3 mesece ko sem jo imela v košku, sem jo imela pokrito s kovterčom, ker sem jo imela tudi zafiksirano z njim, v posteljici pa je nonstop v vreči. Razen poleti, ko je bilo pretoplo.

Priznam da je vreča res super, mi ni treba skoz pokrivat hodit. Se je je čist navadla in hodi sem pa tja po posteljici, pa se spet vleže pa nazaj zaspi. Je nič ne ovira, pa skoz je pokrita.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.1.2009 22:44:31   
Pandica
Moja bo kmalu stara 15 mesecev in spi v spalni vreči že od vsega začetka user posted image jaz pa sem mirna, da se mi ne odkriva in je ne zebe user posted image
Ker, če jo pokrijem je v sekundi dvajset odkrita user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.1.2009 10:18:28   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Mi imamo tudi spalno vrečo brez rokavov, oblečeno pa ima: bodi z dolgimi rokavi in majčko z dolgimi rokavi čez, spodaj pa samo hlačke s podplati.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?