|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ovulacija 2
31.12.2008 13:37:30   
tejčit
Edino kar je sm napeta.

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.12.2008 13:44:06   
žanaja
tejcit, pa trebuh in jajcniki, to te nic ne boli???mogoce pa da si nosecka!!!!!Jaz sm tud malo napeta, in zaprta, da ne pozabim

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.12.2008 13:44:50   
giotti
Ja, saj vem, kako ti je. Do zmešnjave pride tudi zato, ker se psihično s tem veliko ukvarjamo in to vpliva na hormone in se nam potem na fizičnem nivoju dogajajo nenavadne stvari. Podobno, ko mamica sliši otročka jokat, iz zizik priteče mleko. To je povezava med psihičnim in fizičnim telesom. Pri ženkah je ta zelo, zelo močna. Z mislimi si lahko celo prestavimo menstruacijo ali pa na primer zaradi strahu in stresa tudi. Ko je bilo mene, ko sem imela 18 let, neskončno strah, da sem zanosila, je M zamujala kar nekaj tednov. Testov pa takrat še ni bilo in sem mogla k zdravniku...
Zaradi hudega stresa se lahko celo zgodi, da ne pride do ovulacije, podobno kot če se pretirano ukvarjamo s športom ali zelo intenzivno hujšamo. Pač, narava nekako "poskrbi", da pride do spočetja v čim bolj idealnih pogojih, kjer je mamica fizično in psihično stabilna in zdrava. Če smo malo manj plodne, pa morajo biti ti pogoji še bolj idelani. Pa seveda ne smemo pozabit tudi na semenčke od našega dragega, ki morajo biti tudi "tip top" za spočetje. Tako da ja, otročiček je neke vrste zadetek na loteriji za marsikateri, malo manj ploden, par.

Celo tako daleč gre vse skupaj, da tudi če se ne zavedamo, da se s tem obremenjujemo, se lahko s tem obremenjuje naša podzavest. Jaz sem na primer takšne primer. Nazadnje je M zamujala 3 do 7 dni in ko je prišla, je prišla samo za en dan - tudi meni se to še ni zgodilo nikoli, pa imam M že več kot 20 let. Na zavestnem nivoju imam občutek, da se sploh ne obremenjujem, vendar vse te stvari, ki so drugačne, od kar delam na projektu bejbek, pa zelo očitno kažejo na to, da se pa moja podzavest s tem zelo ukvarja user posted image

Tako pač je. Je treba sprejeti in živeti dalje brez pričakovanj za jutri.

Polno ljubezni ti želim in zadetek na štorkeljski loteriji prihodnje leto user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.12.2008 13:51:35   
tejčit
Malo me špikne vsake tolk cajta v jajčnikih pa v trebuhu pa napeta sm.Ta tedn me je dajala neka slabost,zgaga.
Tako da nevem,ker v šestih mesecih sm mela že vse znake zauser posted image .

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.12.2008 13:53:56   
žanaja
ma jaz ne bi dvakrat rekla da nisiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Takoj povedat, ko bos vedla kaj vecuser posted image user posted image

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.12.2008 13:54:53   
tejčit
Tam sm nekaj na pol napisala sm misnla da ni poslalo.Se opravičujem ker sm nova in se učim še pisat.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.12.2008 13:55:47   
tejčit
Ja sigurno da boste ve prve zvedle

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.12.2008 14:26:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žanaja

kako se pa kaj pocutis?? drugace kot ostale mesece?

A jest?

No če mene sprašuješ sem bila do sedaj odkar nimava zaščite vsak mesec "noseča" (znake sem imela vse) to rundo ni pa prav nič user posted image . Tko da se tolažim da je ta mesec pa ziher obratno kot prej user posted image .
No povsod iščem vzroke, to je že prav smešno user posted image . Če sem anonimna se vsaj skašljam lahko user posted image .

(odgovor članu žanaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
31.12.2008 14:28:07   
Anonimen
ups napaka  sem sem hotla tole drugam dat! tut sanja se mi ni kako je to ratal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
31.12.2008 14:30:27   
Anonimen
evo sem čist zmedena user posted image . toliko ste napisale da sloh nisem vedela da sem še na isti strani. raje grem da ne bom še večje zmede delala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
31.12.2008 14:37:14   
žanaja
MA KAKSNA ZMEDA, TI KAR PISI, SE BOMO MAL NASMEJALE.user posted image NE, hecam seuser posted image .Sej to je lepo da nimas znakov,vsaj lepo prezivljas cas, nic bolecin in slabosti.Poglej tako, ce ne uspe, poskusaj nekaj naredit ta mesec, kar ne bos mogla ko bos noseca, ali pa ze imela dojencka.Jaz sem si rekla, ce ne bo ta mesec ratalo, bom sla se rekreirat,tect--tek je najboljsi proti stresu,......Potem pa je kar prislo ves.....Tako da, daj se zamotiti,in uresnicuj se druge cilje.....Moje skromno mnenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.1.2009 19:46:46   
Anonimen
no evo mene ta zmedeno anonimno user posted image .
Danes mi ni dalo miru in sem šla šeenkrat delat test (jih imam doma na zalogi user posted image ) in ni nič kotn pribito. Tako da sem se sprijaznila, da je bilo tisto malo krvavitve očitno menstruacija in da čakam na novo ovulacijo. Mi je pa moj dragi rekel, da nisem noseča zato ker ne spusti z vso silo, ker me čaka da dokončam diplomo. Torej ko bom dilomirala bo pa z vso silo izpustil  user posted image .
torej malo za šalo malo zares, grem delat diplomo user posted image .

(odgovor članu žanaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
1.1.2009 19:55:40   
tejčit
Se mi je zdelo ,da je bla tistouser posted image ,ker sm mela jst isto.Bomo vidli kaj bo pri mene zdaj mi endan zamuja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Počitniško varstvo
Michonne RR

Ali je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?

Da (39%)

Ne (61%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!