Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 13:42:22
|
|
|
|
žanaja
|
ma bos vidla da vama bo uspelo,ni razloga da ne bi, kajne????Tega ne smes pozabit ves!!!!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 13:43:20
|
|
|
|
nusigogo
|
Pa sej za moje pojme je pa to zelooo lepo, da ga takole za tebe skrbi! Drugič mu pa reči, ma še kar, sam ena kavica bi pasala v postelji, a bi to šlo lubi?
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 13:45:05
|
|
|
|
nusigogo
|
Ma Žanaja! Itak da si noseča! Saj je črtica lahk čist rahla, punca važno da je!!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 13:46:35
|
|
|
|
žanaja
|
ma tudi ce jo dobro vidis pod lucko in malo slabse s prostim ocesom???
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 13:46:51
|
|
|
|
nusigogo
|
Pa k sem po naravi tak optimist, da sploh ne dvomim da ne bi uspelo! Sam na vrsto moram priti! Zdaj vem, da narediti ga znamo, zdaj ga mormo sam še obdržat !
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 13:47:11
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusigogo Pa sej za moje pojme je pa to zelooo lepo, da ga takole za tebe skrbi! Drugič mu pa reči, ma še kar, sam ena kavica bi pasala v postelji, a bi to šlo lubi? Ja saj je lepo. Hehe ne pijem kavice tak da mi ponavadi kakao prinese v posteljo pa kakšno čokolado. Saj pol mu je hitro žal, ko ima vse boksarce čokoladne . Pač me vedno nekaj tam pri njem srbi .
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 13:48:07
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusigogo Pa k sem po naravi tak optimist, da sploh ne dvomim da ne bi uspelo! Sam na vrsto moram priti! Zdaj vem, da narediti ga znamo, zdaj ga mormo sam še obdržat ! seveda bo, ko to najmanj pričakuješ. Ta mesec bove slončkali ko zmešani. pa ni vrag da nama nebi ratalo.
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 13:53:47
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanaja ma tudi ce jo dobro vidis pod lucko in malo slabse s prostim ocesom??? Ja važno je, da jo vidiš Ker ta črtica, ti pokaze zvišan nivo nosečničkih hormonov! To pa potem pomeni da si noseča! Saj meni so tko razložil!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 13:55:17
|
|
|
|
žanaja
|
ma jst bom kar poletela od veselja, skoda ker ni vec burje na primorskem
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 13:56:01
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanaja ma jst bom kar poletela od veselja, skoda ker ni vec burje na primorskem
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 13:58:06
|
|
|
|
nusigogo
|
jaz predlagam da pa zdaj preskočita tisti del s kakavom pa čokolado pa sam veselo ! Pravijo, da je priporočljivo vsak drugi ali tretji dan! Ker baje, če vsak dan so spermiji oslabljeni!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 14:01:45
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanaja ma jst bom kar poletela od veselja, skoda ker ni vec burje na primorskem Go girl!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 14:08:45
|
|
|
|
žanaja
|
skuhej kofe ce me zanese k tebi....
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 14:11:53
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanaja skuhej kofe ce me zanese k tebi.... Ti sam povej kakšnega piješ! Z mlekom, smetano, sladkega, grenkega, mogoče belo kavo! Sploh ni problem!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 14:16:33
|
|
|
|
žanaja
|
ma ti si car, mas vse ku u gostilni,svaka cast ,zdej pa rejs ne vem kej bi .Ma kej pej vroco cokolado?
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 14:20:54
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanaja ma ti si car, mas vse ku u gostilni,svaka cast ,zdej pa rejs ne vem kej bi .Ma kej pej vroco cokolado? Ej sorči tega pa nimam! Obljubim bom nabavla!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 14:26:38
|
|
|
|
nusigogo
|
Torej! Miniko, Žanaja in vse ostale jaz se sedaj poslavljam ! Greva k prijateljem novo leto čakat , pa se bo fešta že popoldan začela! Želim vam prekrasno novoletno noč, ki naj traja celo leto 2009! Pa naj se vsem uresničijo vse skrite in neskrite želje! aja pa se srečamo jutri tle gor a ne?
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 14:32:33
|
|
|
|
žanaja
|
okej!! Lepo lepo praznujte, in naj se vam zelje izpolnijo,predvsem tiste nosecniske, te so zdaj na prvem mestu!!!SRECNO!!!!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 31.12.2008 16:08:14
|
|
|
|
druga
|
sem malo prej prebrala, da naj bi koščki krvi oz sluzi med pomenili SS....je to vedno to??? ker jaz imam vsak mesec nekaj teh koščkov - včasih malo, včasih pa skoraj prevladujejo in je le zelo malo krvi. Do zdaj sem mislila, da je to sluznica, ki se lušči in nisem nikoli pomislila na SS. hmmm..... aja, punce...želim vam srečno in veselo novo leto in čimveč . lepo silvestrujte
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 1.1.2009 10:53:37
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusigogo Torej! Miniko, Žanaja in vse ostale jaz se sedaj poslavljam ! Greva k prijateljem novo leto čakat , pa se bo fešta že popoldan začela! Želim vam prekrasno novoletno noč, ki naj traja celo leto 2009! Pa naj se vsem uresničijo vse skrite in neskrite želje! aja pa se srečamo jutri tle gor a ne? Evo mene. Ki ste babike? Še vse spite? ob 6:30 sem šla spat pa sem že od 9 na nogah. Kaj pa ve čakate? Če slončkate pol vam je izostanek na RR opravičen drgač pa nevem kak se bomo zmenle. VSE NAJ NAJ VSEM!!!!!!!! VELIKO SLONČKANJA PA OGROMNO ŽELIM VSEM. jIHAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 1.1.2009 11:59:04
|
|
|
|
sontschica
|
dobro jutro punce, tudi jaz se pridružujem lepim željam za to leto. naj bo čimbolj uspešno, čim več , da bo potem tudi čim več . nosečkam pa želim mirno in čimbolj lepo obdobje brez in brez bolečin. naj bi po rednem ciklusu dobila včeraj, oziroma si bom vzela še nekaj dni v rezervo, ker je prejšnjič zamudila 5 dni. sva med ovulacijo (ker je bila sluz in špikalo me je v jajčnikih). no v glavnem zadnjič v ponedeljek me je bolela ful glava in zeblo me je in ko sem si zmerla vročino, sem jo mela 37.7. ok, sm pač misla, da sem staknla kakšno virozo. naslednji dan sem se počutila odlično, sem si pa vseeno zmerla vročino, ki je kazala nekaj čez 37. kar mi je bilo zelo čudno. ker jaz skor nikol nimam kr tko temperature okoli 37. in zdej si jo za foro merim vsak dan in jo mam 37. počutim se pa tut ne bolano kar mi je malce sumljivo. en test sm včiri delala, ampak je bil velik -. kaj mislite ve?
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 1.1.2009 12:01:59
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica dobro jutro punce, tudi jaz se pridružujem lepim željam za to leto. naj bo čimbolj uspešno, čim več , da bo potem tudi čim več . nosečkam pa želim mirno in čimbolj lepo obdobje brez in brez bolečin. naj bi po rednem ciklusu dobila včeraj, oziroma si bom vzela še nekaj dni v rezervo, ker je prejšnjič zamudila 5 dni. sva med ovulacijo (ker je bila sluz in špikalo me je v jajčnikih). no v glavnem zadnjič v ponedeljek me je bolela ful glava in zeblo me je in ko sem si zmerla vročino, sem jo mela 37.7. ok, sm pač misla, da sem staknla kakšno virozo. naslednji dan sem se počutila odlično, sem si pa vseeno zmerla vročino, ki je kazala nekaj čez 37. kar mi je bilo zelo čudno. ker jaz skor nikol nimam kr tko temperature okoli 37. in zdej si jo za foro merim vsak dan in jo mam 37. počutim se pa tut ne bolano kar mi je malce sumljivo. en test sm včiri delala, ampak je bil velik -. kaj mislite ve? Hej" Jaz mislim da še počakaj kak dan pa nato test ponovi.
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 1.1.2009 12:02:54
|
|
|
|
tanjusi
|
vo mene. Ki ste babike? Še vse spite? ob 6:30 sem šla spat pa sem že od 9 na nogah. Kaj pa ve čakate? Če slončkate pol vam je izostanek na RR opravičen drgač pa nevem kak se bomo zmenle. VSE NAJ NAJ VSEM!!!!!!!! VELIKO SLONČKANJA PA OGROMNO ŽELIM VSEM. jIHAAAAAAAAAAAA ti pa ne vem če nisi še od snoč
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 1.1.2009 13:06:33
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi vo mene. Ki ste babike? Še vse spite? ob 6:30 sem šla spat pa sem že od 9 na nogah. Kaj pa ve čakate? Če slončkate pol vam je izostanek na RR opravičen drgač pa nevem kak se bomo zmenle. VSE NAJ NAJ VSEM!!!!!!!! VELIKO SLONČKANJA PA OGROMNO ŽELIM VSEM. jIHAAAAAAAAAAAA ti pa ne vem če nisi še od snoč NIČ NEVEM
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 1.1.2009 13:09:54
|
|
|
|
tanjusi
|
vo mene. Ki ste babike? Še vse spite? ob 6:30 sem šla spat pa sem že od 9 na nogah. Kaj pa ve čakate? Če slončkate pol vam je izostanek na RR opravičen drgač pa nevem kak se bomo zmenle. VSE NAJ NAJ VSEM!!!!!!!! VELIKO SLONČKANJA PA OGROMNO ŽELIM VSEM. jIHAAAAAAAAAAAA ti pa ne vem če nisi še od snoč NIČ NEVEM [/quote ]Pa ne zamerit, samo res tako navdušenje, da kar seka, sem vesela da si dobre volje...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?