Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 18:54:01
|
|
|
|
Nattasha
|
O ja preganjat tečko, da jo izženemo. Ni fajn migrena...upam da je že mimo
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 18:56:27
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko joj druga pa kaj ga zdaj tvoja migrena biksa? Kaj če neve da moreš slončkat? Upam da si že boljše. nusigogo saj fajn to da slončkata tak pridno. Treba delat da bo pol + namesto tečke. Je tak? Ja ja maš prav! Pa še Klomifen morva izkoristit! Pa še paše povrh vsega! Druga upam da je minila tale tvoja migrena čez popoldan!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 20:32:08
|
|
|
|
druga
|
hej punce!!! moja migrena še ni čist popustila...sem pa pogruntala, zakaj jo imam - vedno ko imam zamašene sinuse, imam pol migreno..pa sem zdaj že 2 dni opažala, da so me ful oči bolele in zjutraj sem se s takimi podočnjaki zbudila, da sem se skoraj sama sebe vstrašla in pol je prišla še migrena, pa sem komaj skapirala za kaj se gre...tak da si grem jutri kupit sinupret...pol pa 3-4 dni in bo boljše... pol pa se mi bo mogoče spet dalo slončkat kak ste pa kaj ve?
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 20:42:14
|
|
|
|
nusigogo
|
Ma jest ravn razmišljam, da bom šla spat! Nič se mi več ne da! Tako, da lepo spite vse skupaj!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 20:50:42
|
|
|
|
Kepica83
|
hej druga. Jaz sem vredu. Pravkar sem se zbudla. Sem pri mojem na perutnički ležala pa me je božal pa sem zaspala ko mala beba. zdaj pa sem vas prišla malo pogledat. Pa da rečemo kakšno. kje pa so stale druga? A sami sva?
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 20:57:57
|
|
|
|
druga
|
miniko zgleda da sva res sami....nusigogo je zgleda pa dosti slončkala ta vikend in jo je utrudilo pa je šla spat
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 21:16:36
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga miniko zgleda da sva res sami....nusigogo je zgleda pa dosti slončkala ta vikend in jo je utrudilo pa je šla spat ta naša babnica ja. Pa dobro naj le slončka da bo nek kruh iz te moke. Hmm samo natashe pa tudi ni. Si vidla da je klan ustvarla? tipica ena.
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 21:28:02
|
|
|
|
druga
|
kaj na netlogu je klan ustvarla?? moram it pogledat...
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 21:32:05
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga kaj na netlogu je klan ustvarla?? moram it pogledat... jaaaa pa kar zaprosi za članstvo
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 22:15:32
|
|
|
|
Nattasha
|
Seveda saj sem ga mogla, če pa je taka svetovna ideja bl, bi blo pkoda da bi propadla, torej bejbike moje, imamo svoj MMMM klan!!! Hehe...sicer pa upam, da bo sinupret pomagal druga, pol pa še mal , da se pod pritiskom spucajo sinusi, Ooooo nusigogo je pa utrujen, la od česa me zanima...hehe....da ne govorim o tem, da si ene moje bejbe lahko celo to privoščijo da spijo na perutničkah...se tvoj ni nič bunil, da ga vse tišči?;) Je pa res da sem božanja tudi jaz deležna...posebej če je kak fuzbal po tv;) Mava blagovno izmenjavo... Hehe tore, klan bo zalaufal, tečko . vztrajno preganjamo in jutro je nov delavni teden...bo zanimivo....
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 22:58:00
|
|
|
|
druga
|
mislim da moram jaz mojega dragega poslat z vajinimi na pir, da mu poveta, kako gre uskladit božanje s kakšnim drugim opravilom...mene moj namreč po 6 letih ne boža več kr tak.... to se zgodi samo ob redkih priložnostih, čeprav on pravi, da me vedno boža....kar pa se meni ne zdi ravno tak so božanja in so BOŽANJA in jaz zahtevam BOŽANJA
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 11.1.2009 23:07:30
|
|
|
|
Nattasha
|
Hahahah sem tole mogla mojemu prebrat, se mu je tko fino zdelo. Ampak ja glede tega pa sem zaenkrat res jaz v plusu, ker če jaz moram gčedat nogomet, potem ima da se mi z nečim oddolži...in tako je res najslajše....neprekinjeno, neobvezujoče božanje celih 90 minut plus podaljšek;))))))))))))
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 9:46:25
|
|
|
|
Kepica83
|
o puce so pri temi božanje. Ja jaz morem potrkat mene moj non stop boža, carta in lupčka. Res ni da ni. Ampak midva sma še komaj leto skupaj ve pa že malo več. Čeprav prej pri dobenem ni bilo tako kot je sedaj. In mi prav paše, ker sem pravi mucek kaj se cartanje tiče. Božaj pa krampaj me pa bom tvoj prijatelj .
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 15:46:59
|
|
|
|
nusigogo
|
O punce živjo! Ja včeraj mi je pa res pasalo spat! dans sem komaj vstala! Dobr, da me je v službi kava že čakala sem jo vase zlila, k da bi bla moja zadnja! A klan mamo! Moram it pogledat!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 16:36:29
|
|
|
|
druga
|
ja nusigogo...klan tudi že mamo med tem ko si ti spala miniko...moj je mene božal približno 3 leta, pol pa je vse skupaj že postalo vsakdan in zdaj sva že ko stara zakonca...kmalu bova 6 let skupaj, od tega pa že 5,5 let živima skupaj.... fora je v tem, da bi pa jaz njega nonstop božala in čohala, pa mi ne pusti, ker ga moti....niti približno ni tip za božanje in zato tud on ne boža pol mene....čeprav bi jaz umrla za BOŽANJE....mi je dooooostiiiii boljše od
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 16:47:33
|
|
|
|
Nattasha
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga ja nusigogo...klan tudi že mamo med tem ko si ti spala miniko...moj je mene božal približno 3 leta, pol pa je vse skupaj že postalo vsakdan in zdaj sva že ko stara zakonca...kmalu bova 6 let skupaj, od tega pa že 5,5 let živima skupaj.... fora je v tem, da bi pa jaz njega nonstop božala in čohala, pa mi ne pusti, ker ga moti....niti približno ni tip za božanje in zato tud on ne boža pol mene....čeprav bi jaz umrla za BOŽANJE....mi je dooooostiiiii boljše od Hahaha no ja pol pa moraš vztrajat pa kombinirat, midva sva oba mucka in bi se samo čohala in božala, s tem da je tako kot sem rekla, če je fuzbal pa ga moram gledat potem je užitek samo moj on pa naj ima nogomet... Ampak boljše od slončkanja...hmmm....odvisno kateri čas v mesecu je;))))))) Obstaja čas ko mi je full in obstaja čas ko mi ni sploh...je pa res da božanje vedno pašeee
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 18:15:08
|
|
|
|
žanaja
|
ciao, punce! Ma skori vedno vas zamudim,mi je kar hudo ,ker mi je lepo brat ko klepetate , in ko bi jaz tudi....Sm vesela, ker se pogovarjate take ne težke teme, ki bi situacije z zanositvijo še stopnjevale in slabšale.....Bravo, sem vesela,da smo se našle ob moji mali težavici, ki je že preteklost....Upam da se vam dans pridruzim....Ma kako prideš do tega univerzalnega klana MMMM?? Papa
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 19:41:55
|
|
|
|
žanaja
|
Ma bejbike, ve ste prov nocne ptice, nikjer nobene,al vse ena dva ena dva ena dva...??
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 20:15:09
|
|
|
|
žanaja
|
ma ne znam pridet do zasebnega sporocila , kam moram it??
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 20:49:57
|
|
|
|
Nattasha
|
Kjje ti kaj zdaj ne gre;) Non pol pa tukaj, na netlog-u si ustvari račun in nas poišči na http://sl.netlog.com/clan/MMMM
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 20:55:12
|
|
|
|
žanaja
|
MI NE SPUSTI NE GESLA SKOZI NE VZDEVKA, JEST SM ZE OBUPALA.KAJ VPISES ISTO GESLO IN VZDEVEK KOT ZA NA FORUM?
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 21:06:20
|
|
|
|
Nattasha
|
http://sl.netlog.com/ evo tam vpiši svoj email in podatke in se tako registriraj, potem pa te bomo še v klub spravle...
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 21:53:28
|
|
|
|
Kepica83
|
žanaja na netlogu se registriraj vse svoje podatke nato to potrdiš na meilu. Pol ko boš to imela pa te boma z natašo vodli. Ajd probaj
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 22:45:26
|
|
|
|
Kepica83
|
nataša!!!!!!! dodaj žanajo v klan da bomo lahko tam klepetale.
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 12.1.2009 22:57:17
|
|
|
|
žanaja
|
me je vrglo ven,se vem ne kako
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?