Pikapolonica -> Pa to ni res... (8.4.2005 13:04:20)
|
Kako se namreč moja Tia prehranjuje zadnje čase. Dobro, da se nenadoma ni hotela več dojiti, to sem sprejela. Potem sem si začela črpati mleko in je to kar nekaj časa dobro funkcioniralo. Dokler nenadoma ni Tia tudi med tem hranjenjem začela pljuvati ven cuclja in se upirati. Ko sem nato malo testirala in ji istočasno ponudila tudi flaško z umetnim mlekom in je tega brez problema pojedla, sem začela razmišljati da ji očitno nekaj v zvezi z mojim mlekom ne paše. In sem pogruntala, da ji lahko ponudim le čisto svežega, da tistega bo še pojedla, nekaj ur starega pa že ne več (pa pravijo da se lahko hrani tudi 24 ur). Pa je tudi to funkcioniralo le nekaj časa, ker zdaj.... Zdaj pa to zgleda takole. Ponudim ji stekleničko z mojim mlekom, nekaj časa hlastno je, potem pa se začne. Jok in stok. Pa naredim stekleničko umetnega in potem jemo takole: malo iz ene flaške, malo iz druge, pa ste iz ene, pa iz druge.... Da o tem, da bi ji mleko ponudila v veliki steklenički sploh ne govorim, ker iz te niti slučajno ne bo jedla... Skratka z velikimi mukami poje okoli 100ml in potem enostavno noče več. Pa podreva kupček, ampak nič ne pomaga.... Ko ji spet ponudim stekleničko, se samo še bolj razjezi... In ker poje komaj 100ml, je seveda kmalu spet lačna in cela zgodba se seveda ponovi. Aja, še to sem pozabla povedat, da se hraniti niti slučajno noče več v naročju, ampak samo še v ležalki ali v postelji. A lahko verjameš... Jaz res ne razumem nič več. Lp, Pikapolonica :pika:
|
|
|
|