Gina -> RE: četrtič noseča in krvavitve (30.12.2008 13:05:08)
|
Ja, meni se je to dogajalo v vseh treh nosečnostih. Obup in groza, vem natančno kako se počutiš. Pri prvi nos. sem imela najprej ful krvavitev in potem se je to vleklo še vsaj 10 dni. Vmes so me poslali na splav, češ da je otrok umrl, pa nisem šla. Potem sem še vsaj vsak drugi mesec krvavela. V glavnem živčna vojna. Pri drugi nos. sem krvavela samo 1x in to v 8. tednu in to tolk fejst, da je prišlo čez kavbojke čez in čez vse krvavo, pa je bila to tudi edina krvavitev v tej nos. V tretji nos. sem krvavela menda ves čas in to po malem. Niti en sam samcat dan nisem bila brez vložka. Če nisem krvavela, sem imela pa drugačne vrste izcedke. Skratka, noro grozno je imet take vrste nosečnosti, ko si ves čas na trnih al bo šlo naprej al ne, ko ves čas gledaš a krvaviš al ne, a bo šlo naprej al ne. Iz tega razloga so meni nosečnosti zelo grozen čas negotovosti. Srčno ti želim, da bi bilo tudi pri tebi vse ok. Krvavitve niso nujno povezane s splavom. Aja, če te zanima, zakaj do njih prihaja. Nekako takole sem jaz doumela tole: - lahko je res kaj narobe s plodom, pa narava poskrbi za to, da se izloči - lahko imaš samo premalo hormonov v sebi in ti dajo neke vrste progesteron za jest, da se ti to ustavi (mislim da je v obliki dobraston tablet) - lahko bi imela samo tako ekstremno občutljivo sluznico (bog ne daj seksat medtem, ker gre lahko naprej) - lahko bi bila predležeča posteljica - lahko bi bil še cel kup reči, ki se jih jaz zdaj ne spomnim, vem pa da obstajajo Skratka: Nič drugega ne pomaga, kot zbrat ves svoj pogum in zdržat da krvavitev mine in upat da je vse ok. A vidiš da je še vedno lahko vse v redu. Pogumno!
|
|
|
|