Anonimen -> Tretjič bom mamica (29.12.2008 22:26:33)
|
Že nekaj dni mi je bilo čudno, vrtoglavica, boleče prsi, itak je menstruacija zaostajala... V torek sem kupila clearblue in sem ga hotela narediti na predbožični večer. Itak, da nisem zdržala in ga naredila še isti dan... pokazal se je jasen plusek! Če se ne bi pokazal bi bila prav razočarana. Mojemu sem dala predbožično darilo in je skoraj padel dol, seveda z nasmeškom. Hec je v tem, da se sploh še nisem hotela pogovarjati o tretjem otroku. Moj bi ga imel takoj! Sem namreč še doma - na porodniški! Mali je star 11 mesecev, starejša bo 3 leta. Zdaj pa bodo trije! Ful sem vesela, ampak bolj ko razmišljam, me kar črviči. Vem, da bo sploh na začetku ful hudo. Moj dela po cele dneve in sem skoz sama z otroki. Še dobro, da imam taščo doma, da mi pomaga. Ne vem, kaj naj naredim zaradi službe. Kmalu bom mogla it delat, pa ne vem kako... men je tko slabo! V službi me že težko čakajo, zdaj pa tkole... Je tukaj katera, ki ima 3 otroke s tako majhno razliko? Kako je? Vem, da bo kasneje super, ker bodo skupaj gor rasli...
|
|
|
|