JULIKE -še malo višje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lana 5 -> JULIKE -še malo višje (8.4.2005 11:31:16)

:rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:
Najprej en lep pozdrav, kot vidim ste vse zelo pridne in se vsak dan javljate.
Otrdevanje trebuhA????????????? No to se mi je začelo dogajati ta teden, tako da moram ležati, ker imam že tako velik septum in se bojimo, da hoče moj pikec:duda: ven.
Kontrolo imam v sredo, v ponedeljek pa grem na OGTT test.

Punce a vas tudi kaj boli križ???????
Meni se šesti mesec vleče kot še noben do sedaj, kaj pa vam???

No sedaj grem nazaj ležat in se javim zopet kasneje.
PA PA

Meceno -> JULIKE -še malo višje (8.4.2005 12:32:51)

Hojla M

Sem se nižje spodaj hvalila o spolnosti :ups:, moram pa ti napisat , da sem tako burno rajanje sedaj v :nosecka: prvič poizkusila in nimam še zaenkrat nobenih bolečin , imam samo udar lakote :)-:)-

Boli me je pa včasih tudi na desni strani , ampak zunaj :zmeden: No danes pa tolikokrat pa nič :zmeden:

pravljica -> JULIKE -še malo višje (8.4.2005 13:48:11)

trebuh mi parkrat otrdi, ampak brez bolečin, sam občutek je tako čuden
spodaj med nogami me še ful boli, sploh ko se leže obračam z boka na bok ali ko sede prekrižam noge, pa bo že
križ me še ne boli...po moje me niti ne bo, ker me tudi prvič ni (sploh ne vem kako to izgleda)
ponoči sem prelena da bi šla na wc, zjutraj se mi pa zdi da me bo razneslo :)
sex? jao, sam tega ne...bogi moj :love:, ampak se mi niti pomislit ne da na to, ne vem zakaj, ampak res nimam nobene želje, kvečjemu obratno
mesece pa mi kar letijo mimo, kljub temu da sem cel dopoldan sama doma...zame bo teh 9nebesa prehitro minilo

Pia73 -> JULIKE -še malo višje (8.4.2005 20:09:45)

Jaz zaenkrat, hvala bogu tudi nimam kakih težav. Se mi pa nosečnost vleče kljub temu, da še delam in da imam doma živahnega 4,5 letnika. Jaz bi tako rada cartala našega :duda: , da se ne da povedat,.........

Pia73 in :duda: 25t

Vrtnica1 -> JULIKE -še malo višje (8.4.2005 22:29:59)

Bravo, julijke, da ste tako pridne, se vsaj kaj slišimo.
Moj trebuh je že tako velik, da mi nihče ne verjame, da imam še cele tri mesece do PDP.
Težave? Ma, vsega po malem: otekajo noge, utrujenost, zbitost (verjetno pomladanska utrujenost tudi kaj prispeva), sama sebi se zdim že zelo okorna, ampak razpoloženje je pa super. V glavnem sem dobre volje in optimistična.
Malecki :modri: brcka non stop, včasih je v enem kotu trebuha, enkrat brca spodaj, drugič zgoraj, prave žurke ima tam notri. Moj največji problem so kg in pa velik apetit, ampak bo že... :ups:
Pridne bodite in pobožajte svoje trebuščke.
V:rozica: in :duda: 26t

valentina. -> JULIKE -še malo višje (8.4.2005 22:38:41)

Ojla,

jaz imam tudi ogromen trebuh, se mi zdi da večina misli da bom vsak čas rodila. Ampak res zanimivo, kako so različni ti naši trebuhi. Kolegica bo rodila čez en mesec in ima skoraj pol manjšega od mene :ups:.
Sem pa važna ko hudič, zadnji mesec se nisem nič zredila in me je G pohvalil - da se raumemo, nisem na dieti, ampak imam viška že od prej in se naj ne bi zredila preveč. No, bomo še vidli, kolikor se poznam...

Naš :duda: zadnji teden nekam malo brca; čutim ga kakšnih dvakrat čez dan, zvečer pa vedno. Ni pa vsak dan enako. Upam da je vse v redu?

LP in vsaki eno :rozica:, valentina

CIPRESA -> JULIKE -še malo višje (9.4.2005 14:45:58)

Tudi pri nas radi brcamo in to najrajši v mehur, tko da potem hodimo lulat vsak dan kapljico po kapljico.

Trebuh nevem meni se zdi da še niti ni tako zelooo velik meri okrog in okrog še vedno 96 cm. Nevem no ali je to velik ali ne. KG pa joj,joj kmalu bomo pridelali spet eno KG. Sedaj jih imam že 63. Noro kamlu bomo imeli KG iste z višino(merim pa 164).

Valentina ali mi lahko poveš kako se lahko toliko nazaj držiš, da se v enem mesecu ne zrediš nič. Pri meni gre od 22t skoraj vsak teden po 1 KG gor pa se ne bašem, še zvečer jem samo jabolko ali jogurt. Do sedaj jih imam že 8 KG. Kaj šele bo??? Ali se to kdaj ustavi???

Mi je pa rekla zadnjič mami da je poslušala zadnjič oddajo po radiu glede umrljivosti dojenčkov in mamic, da se v sedanjem času zdravniki ne ubadajo toliko z debelostjo nosečk, ampak da so vse presuhe. Da je to eden izmed velikih razlogov za umrljivost.In sem se spomnila ko me je zadnjič pohvalila ginekologinja in rekla da se je prej kar malo bal aker se do 20t nisem kej preveč redila, da sem bolj švohne sorte in a bi se mogla kar malo bolj redit, ker se mora vsaka ženska tudi fizično pripravit na porod.

No ja pa jejmo naprej!!!!
LP CIPRESA:nosecka:

mayci -> JULIKE -še malo višje (9.4.2005 18:42:47)

No, pa se moram po dooolgem času še jaz malo pofočkat.
Tudi pri nas veselo brcamo in to vsak dan močneje.:)
Še ponoči, tako proti jutru, mojega pikca zmoti vsak moj obrat in takoj nekajkrat močno brcne.
Sicer pa sem polna energije, zelo dobre volje (tudi zato, ker mi do poroda ni več treba v službo-JUHU!) in srečna, ker imam tako lep trebušček.
Kilogramčki so +4, obseg bušija pa trenutno 100.
A tudi ve že komaj čakate julij? Jaz ga, da bom lahko stisnila najinega pikca k sebi...9nebesa

Lep pozdravček vsem :nosecka:, pa si pišemo!

Mayci (24t5d) in :duda:

Stran: [1]