|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako se kaj zastopijo
30.12.2008 17:56:25   
Anonimen
Moji in njegovi se obiščejo enkrat letno - vljudnostno. Pa kartico si napišejo za novo leto, ponavadi še moja mama pokliče njegove in vošči srečno in zdravo Novo leto. Sicer pa živijo vsak nas svojem koncu, nimajo niti skupnih poti niti interesov, ampak to nobenega ne moti.

(odgovor članu neanja duo)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
30.12.2008 19:44:05   
gosenica80
moji in njegovi so v full dobrih odnosih... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
30.12.2008 21:58:12   
ronja
Zastopijo se čisto ok, da se komot kaj zmenit, da pride en k drugemu iskat, če je treba, ni nobenega ljubosumja in oboji se vedno medsebojno zagovarjajo, če kdaj koga kaj "šimfava"user posted image . Smo že meli kako praznovanje skupaj, verjetno bo kasneje tega še več, ko bosta meli tamalidve rojstne dneve, ker tja verjetno pač povabiš vse, pa je fino, če se razumejo. ni pa, da bi glih hodili skup nekam ali se obiskovali kar tako. Moja mami je mela neke take ideje, pa ni bilo pravega navdušenja iz nobene straniuser posted image . zaradi naju se seveda lahko sami dobivajo, kolikor jim paše, da bi imeli pa neka redna skupinska srečanja, pa se nama po pravici povedano, ne da. Že tako včasih komaj folgava...

Kako pa gledate na to ,da npr.tašča ful prijateljuje s starši od svakove žene,z vašimi starši pa ne.Ali ste v tem primeru kaj užaljeni?

Hehe, itak, ne govorim en mesec z njimi, če jih grejo obiskat!user posted image zezam se, ne vem, zakaj bi jim to zamerila, tudi če bi strašno prijatejlevali z njenimi starši. Saj so odrasli, si sami izbirajo prijatelje in zato, ker živim z njunim sinom, še ne pomeni, da se morata videvat z mojimi starši... Če se slučajno zelo ujamejo, super, če ne pa tudi prav. Glavno,d a se ne kregajo, ko so skup, ker to lahko pokvari kako praznovanje mojim otrokom.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 53
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?