rdeče pike po obrazu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

pikapoka315 -> rdeče pike po obrazu (29.12.2008 10:09:27)

Podnevi našega 3,5m starega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] mažemo z weleda ognjičevo kremo, ko gremo ven, pa z mustelino cold cream. Ne glede na to, da je namazan ko gremo ven, dobi naslednji dan rdeče pike oz. fleke po obrazu, kot da bi bile od mraza. Ne vem več kaj naj naredim... Se mi zdi premajhen, da bi mu dala šal čez cel obraz... Aja, vozimo se še v košari, tako da nima direktnega vetra..
Hvala za nasvete :)

zvesta -> RE: rdeče pike po obrazu (29.12.2008 10:11:50)

Si pomislila, da je mogoče pa vse od teh kremic in ne od mraza?

botrca -> RE: rdeče pike po obrazu (29.12.2008 10:17:39)

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Si pomislila, da je mogoče pa vse od teh kremic in ne od mraza?

se strinjam.

Ana08 -> RE: rdeče pike po obrazu (29.12.2008 11:25:39)

Jaz pa mislim, da je od mraza. Tudi naša je dobila suho kožico po ličkih in pikice, pa rdeče lise. Pediatrinja je svetovala, da ji namažem z Bepanthenom, dokler ne zgine in je res pomagalo. Pa da jo s kremo namažem kakšne pol ure preden gremo ven, da se že vpije, ker sveže nanešena krema ob hujšem mrazu nadraži kožo (baje vlažilne sestavine v kremi). Upam, da pomaga tudi vam.  

pikapoka315 -> RE: rdeče pike po obrazu (29.12.2008 11:51:03)

Ana08 hvala... bom kremo najprej probala namazati pol ure preden gremo ven, ker zdaj sem jo res tik preden smo šli...
Mislim pa da to ni reakcija na kremo, ker ko ne gremo ven, se rdečica umiri..in zmeraj je samo na tisti strani, ki gleda ven (ker leži na boku, je ena stran bolj izpostavljena mrazu). Ker pa ga zmeraj obračam na drugi bok, je rdečica zdaj na obeh straneh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]..

lp

tančir -> RE: rdeče pike po obrazu (30.12.2008 11:42:00)

Mi smo uporabljali Mustelino kremo in je bila naša biba kar lep čas pikatasta,preden sem si dala dopovedati,da ji pa mogoče krema ne paše. Zdaj jo namažem pa z Bepanthen mazilom in vse štima.

Lp,Tanja

Stran: [1]