|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prometrium
8.4.2005 10:14:12   
Aja32
ali katera od vas jemlje tablete Prometrium 200 mg? Imam eno vprašanje.
Namreč ravno včeraj sem govorila z medicinsko sestro in sva imeli debato o kilaži med nosečnostjo. Jaz sem ji namreč omenila, da se počutim zelo zabuhlo in napihnjeno in da mi kile preveč hitro rastejo.

Ona mi je rekla, da je lahko kriv Prometrium. In zdaj me zanima, če jih je katera jemala in kako je bilo s kilažo oz. počutjem.

LP A:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prometrium
8.4.2005 12:25:07   
valentina.
Jaz sem jih jemala do 12 tedna (če se prav spomnim), pa nisem opazila kakšnih sprememb. Zredila sem se v tem času cca 2 kg, ampak dvomim da zaradi prometriuma, ker sem kar naprej nekaj grizla, da mi ni bilo toliko slabo :ups:. Občutek zabuhlosti pa se mi zdi da je normalen, ne vem. Sem jih pa jemala vaginalno.
Srečno, LP, valentina

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prometrium
8.4.2005 12:47:27   
Emanuelle
Isto kat valentina. sem jih jemala do konca 3. meseca, zredila sem pa se ampak od hrane, kr+er pri prvem jemanju Prometriuma (pred zanositvijo) se nisem niti zredila niti bila napihnjena.
Ampak saj veš, vsaka reagira drugače!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prometrium
12.4.2005 12:41:51   
Barby1
Jaz trenutno jemljem Prometrium kakšne 3. tedne in glede kil nimam problema, ker mi je že dva tedna močno slabo in mi mploh ne paše nič jesti.
Sem se pa pozanimala o stranskih učinkih, naj bi vplivale samo na prebavo: vetrovi in pa na nosno sluznico.
Sem pa mislila, da mi je tako slabo zaradi teh tablet, pa mi je g. rekel, da če si jih vstavljaš v nožnico to ne bi smelo vplivati na slabost.
Meni je vseeno zaradi stranskih učinkov, samo da bo zdaj vse uredu. Upam da delajo čudeže.
Pozdravček
:miska:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?