lion -> RE: dojenje ponoči (31.12.2008 10:52:39)
|
Moja je stara 5,5 meseca in se še vedno polno dojiva. Ponoči je vedno slabše kar se tiče dojenja. Spiva še vedno skupaj ravno zaradi olajšanja pri dojenju. Se mi zdi ko se malo preobrnem v postelji, da jo to prebudi in takrat ji dam joško, da ne začne jokati.To se dogaja na 1-1,5 ure, proti jutru se mi zdi da je na pol ure. Je pa res, da parkrat potegne in zaspi naprej-tako, da pri njej ni lakota bolj crkljanje. Noči že od poroda nismo prespali-sploh ne vem več kaj je to. Čez dan pa še kar nekako funkcioniram-pomoje sem se že prav utrdila. Še malo pa bo 6 mesecov potem pa bom začela z GH pa bom vidla če bo kej boljše. V dojenju zelo uživam in mi to ni nikakršen problem samo želela bi pa si, da bi vsaj 3-4 ure prespala v kosu-takrat jo bom začela polagat v njeno posteljico, ki jo sedaj uporabljam bolj za odlaganje in opazovanje vrtljivih igračk. Drugače je za svojo starost malo pretežka, vendar pediatrinja pravi, da to ni problem, ker je polno dojena. Ima 8.7 kg [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|