Seven* -> Pasji hoteli (8.4.2005 10:44:33)
|
Ma saj hoteli niti niso tako zelo slabi, ce poisces enega dobrega.. Eni psi so celo veseli, ker se lahko nanorijo koliko hocejo.. Problem je v tem, ker moja psica niti ne spada med prevec majhne pasme. Tiste male "baterijske" lazje h komu das, kot pa taksno mrcino. Je namrec mesanka z labradorcem in precej navihana/razvajena.. Si kar ne morem predstavljat, da bi jo en imel doma... Rajse dam denar, pa sem brez slabe vesti, ce jih bo jezila.. :)-:)-:)-:)- Razmisljala sem o necem taksnem. To se mi ne zdi prehud stres.. :) 1. Pasji hotel gospe ******** iz okolice Vrhnike! Super hotel - pa naj se obrazlozim, da ne bo reklama tja v tri dni! Psi zivijo in spijo z njo v hisi, skupaj z ostalimi varovanci (ce so "lahko" skupaj! - v nasprotnem primeru ne vem). Imajo ogromen vrt na razlopago, po katerem lahko prosto tekajo! Ona ima tudi pasjo solo, tako da psa zraven se kaj nauci! Cena je, mislim da (ne me drzat za besedo) 3000 SIT, v katero je vkljuceno vse! S sabo lahko prineses igracke, njegovo dekico - kakor se zmenis!
|
|
|
|