Kaj mislite? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Kaj mislite? (8.4.2005 9:20:23)

Je možno da plodek umre oz.da neha bit srček, ženska pa nima ne krvavitev in ne krčev.Skratka nobenih znakov:zmeden:...Vsakič ko grem na ultrazvok, me najprej prešine"Kaj pa če ne bije več srček"?
Vem, da ni dobro o tem mislit, pa vendar me zanima vaše mnenje drage nosečke in mamice:)...

En lep sončen dan vsem

pikka -> Kaj mislite? (8.4.2005 9:28:44)

Žal je možno. Meni se je to zgodilo v 38. tednu nosečnosti - sama sem začutila, da se otroček ne premika več oz. kar naenkrat se nisem več počutila noseče. Naslednji dan sem se odpravila h ginekologu, ki je potrdil moje slutnje: srček ne bije več. Potem pa muke ... porodnišnica, sproženje poroda, to še vse v šoku ... potem pa meseci trpljenja. Nihče ne ve, zakaj se je to zgodilo (čeprav so mene in dojenčka popolnoma pregledali), rekli so le, da je možno, vendar zelo redko.

O tem ne razmišljaj. Jaz sem sedaj drugič noseča in poskušam to stvar odmisliti in biti pozitivna. Večina porodov se še vedno konča srečno.

Lep dan. P., 22t

Lenči -> Kaj mislite? (8.4.2005 9:37:08)

Žal se lahko zgodi, a potrebno je misliti le pozitivno in sanjati lepe sanje, ki se srečno končajo po 40 tednih.

Pošiljam same pozitivne misli, Lenči

špelin@ -> Kaj mislite? (8.4.2005 9:43:38)

Ja, žal je to res možno :( Mojemu fantičku :angel: je prenehalo biti srce v 20. tednu nosečnosti, jaz pa nisem niti slutila, da bi bilo kaj narobe...:zmeden: Počutila sem se fino, nobenih slabosti, krvavitev krčev, pritiska navzdol,...

Misli pozitivno! Vplivati itak ne moreš nič, lahko pa psihično narediš veliko dobrega, verjemi :bravo:

Ko boš redno čutila gibe, boš bolj pomirjena, ker potem se lahko sama kadarkoli prepričaš, da detece brca in je ŽIVO :bravo::)9nebesa

Vse dobro ti želim :rozica::rozica::rozica:

CIPRESA -> Kaj mislite? (8.4.2005 10:31:00)

Tudi mene je bilo in me je še vedno strah tega da niti ne bom vedela pa je lahko kaj narobe. Sedaj pa me že pridno brca in vsakič ko brcne se pomirim in ga pobožam - boš videla da bo lažje ko ga boš čutila.

Vsak dan si moramo ustvarjati pozitivne misli in verjeti v to da bo vse vredu.

LP CIPRESA:nosecka:

Dari -> Kaj mislite? (8.4.2005 10:58:19)

Se strinjam - ko brca je vse drugače. Ko te brcne veš da je še kako živ :bravo:. Se pa verjetno vsaka :nosecka: srečuje s takimi in podobnimi skrbmi. Mene recimo trenutno skrbi, da nisem slučajno v nosečnosti fasala kakšne toksoplazme (prvič ni bilo protiteles, v sredo pa so mi zopet vzeli kri in jo poslali na pregled in zdaj me muči, kaj pa če...) Pa skušam to odmisliti, ampak na trenutke me prešine...

Saj nas :angel: čuvajo, a ne?

POLY77 -> Kaj mislite? (8.4.2005 14:16:12)

o uboga pikka, kar zmrazilo me je ko sem prebrala kaj se ti je zgodilo. Tik pred koncem? Veliko sreče sedaj, tebi in vsem nam drugim:angel:

petraCBU -> Kaj mislite? (8.4.2005 14:31:44)

Mene je takih nesrečnosti najbolj strah :( Kriza mi je predvsem zato, ker se sama na brcanje ne morem zanašat. Dvojčka v mojem trebuhu sta se zdaj že zelo "zgostila", teleščka in ude imata vsepovprek in nič več ne vem kateri od njiju brca. Pred 25 t sem točno vedela ali je aktivna :roza: ali :modri: , zdaj se pa vsi gibi čutijo po celem trebuhu. Pa si s strahom mislim: če bi bilo (bog ne daj!) s katerim kaj narobe - še vedela ne bi! Sploh se nočem ukvarjati s tem, sam ko preberem kaj takega kot zdajle - me zmrazi in strah me je za cel svet.
P.

Stran: [1]