Kosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pokec3609 -> Kosti (28.12.2008 16:50:05)

No, do zdaj sem rodila 2x, obe nosečnosti skoraj brez znakov in tegob nosečnosti. Zdaj sem v tretje noseča in sem v 18 tednu.
Že prejšnji teden me je strašno na hudo začela boleti sramna kost in tudi kolki in ostale kosti tam dol me zlo bolijo. Prvič in drugič so me te kosti začele boleti namreč šele tam nekje po 30 tednu , pa še to pol manj kot zdaj.
Vem da je to normalno, da se kosti širijo ( že vprašala G ).....zanima pa me.....a mislite, da bom glede na to da so se mi te kosti že zelo zgodaj začele širit in pripravljat na porod rodila prej??? Ne mislim predčasno.......tko prej.....kot hiter porod???.
....Slaba tolažba??? A ??

Mišni -> RE: Kosti (28.12.2008 16:56:21)

Po mojem, da to nima veze s tem, kako hitro boš rodila.

Moja sestra ima 3 otroke, pri 2. so jo tako zelo bolele medenične kosti, da je bilo grozno. Pri ostalih dveh popolnoma nič. Vse tri je rodila 1 teden čez rok.

hubi -> RE: Kosti (28.12.2008 17:36:08)

Kosti se ne širijo, vezi se rahljajo in pripravljajo.

mamči -> RE: Kosti (28.12.2008 18:14:16)

IZVIRNO SPOROČILO: pokec3609

zanima pa me.....a mislite, da bom glede na to da so se mi te kosti že zelo zgodaj začele širit in pripravljat na porod rodila prej??? Ne mislim predčasno.......tko prej.....kot hiter porod???.
....Slaba tolažba??? A ??

Ja, žal slaba tolažba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Mene je v drugi nosečnosti bolel res cel spodnji del "skeleta" in to res hudo.
Porod je trajal 8,5 ur otrok je imel pa skoraj 4 kg. Nič kaj hitro ne ? Me je pa še po porodu ful bolel križ, pa cela medenica nasploh.

Najaa -> RE: Kosti (28.12.2008 22:52:12)

Ravno danes sem bila v P zaradi bolečin v trebuhu in bolečih kosti. Je rekel G, da v vsaki nosečnosti se to prej začne in huje boli. Ker je že itak vse razrahljano od prej.
Da bi zarad tega prej rodila, pa ne verjamem.

Mišni -> RE: Kosti (29.12.2008 9:44:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ravno danes sem bila v P zaradi bolečin v trebuhu in bolečih kosti. Je rekel G, da v vsaki nosečnosti se to prej začne in huje boli. Ker je že itak vse razrahljano od prej.

No, to pri moji sestri ni držalo. Pri drugem otroku je bilo hudo, kar se tega tiče, pri tretjem je bila kot rožica. Po moje je od lege otroka odvisno.

bjondi -> RE: Kosti (29.12.2008 12:39:55)

Sem v 14 tednu pa me je tud trtica začela bolet pa predel med eno in drugo nogo...

Stran: [1]