Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kadar greste od doma... 28.12.2008 14:11:14
|
|
|
|
silvy
|
Enostavno! V termovki imaš zavreto vodo in ohlajeno, da ni prevrela. V dozatorju (kupiš ga vsepovsod, Baby center...) imaš pripravljeno ustrezno dozo adaptiranega mleka. Rabiš samo še stekleničko. Vanjo zliješ vodo in potem še adaptirano mleko in je pripravljeno. Mogoče ni slabo imet s seboj še malo hladne vode, če je slučajno prevroče. Jaz sem ohladila kar z Zalo. Drugače sem vodo prekuhavala. In šli smo vsepovsod. Kar poskusi, čisto enostavno je. Lažje ko potem, ko sem morala mineštrice v termovki nosit.
|
|
|
|
RE: Kadar greste od doma... 28.12.2008 14:39:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, jaz imam tudi vse stekleničke od Tommee Tippee in sem ravno tako te posodice za v stekleničko kupila in so super.
|
|
|
|
RE: Kadar greste od doma... 28.12.2008 17:32:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvy Enostavno! V termovki imaš zavreto vodo in ohlajeno, da ni prevrela. V dozatorju (kupiš ga vsepovsod, Baby center...) imaš pripravljeno ustrezno dozo adaptiranega mleka. Rabiš samo še stekleničko. Vanjo zliješ vodo in potem še adaptirano mleko in je pripravljeno. Mogoče ni slabo imet s seboj še malo hladne vode, če je slučajno prevroče. Jaz sem ohladila kar z Zalo. Drugače sem vodo prekuhavala. In šli smo vsepovsod. Kar poskusi, čisto enostavno je. Lažje ko potem, ko sem morala mineštrice v termovki nosit. enako
|
|
RE: Kadar greste od doma... 28.12.2008 17:38:00
|
|
|
|
botrca
|
Kupi tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159337 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174818 pa še termovko ki jo v šparu dobiš poceni imam jo tudi sama in je od začetka pravi pripomoček ko sem zunaj. Je iz rosfraja al kak se že reče in je nekje 6-7€. Niso to veliki stroški, si pa mirna dolgo, dolgo...
|
|
RE: Kadar greste od doma... 28.12.2008 23:23:09
|
|
|
|
Majuska
|
V torbi imam vedno pollitrško termovko s toplo vodo in dozator - sicer ne tega od BC, kupila sem ga v Turbo Limaču in so dozice ena na drugi. In če gremo na kak obisk ali v trgovski center, vzamem sabo tudi flaško z mojim mlekom in jo nosim v termo torbici, pa jo pogrejemo ali pod vročo vodo ali v mikrovalovki. Malček v nobenem primeru ne bi ostal lačen
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?