|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in spolnost
28.12.2008 7:57:30   
Anonimen
Podravljene, smo v začetku nosečnosti, ampak je želja po spolnosti velika in si s partnerjem zelo želiva ljubiti. Škodljivo naj ne bi bilo, vendar nikjer ne zasledim ali je dobro, da konča v meni?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in spolnost
28.12.2008 8:22:20   
Anonimen
mi 2 sma, ko sem bila nekje v 20 tednu..potem sem pa v 26 rodila..ne vem ali je bilo to krivo ali kaj drugegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2008 10:02:46   
ronja
Kolikor jaz vem na koncu druge nosečnosti - če ni nič narobe, lahko seksata kolikor vama paše in kakor vama paše. Če bo kaj narobe, pa vama bo g. nedvomno brez olepševanja povedala, tega ne, onega ne, čisto nič ne...user posted image

Sperma lahko čisto na koncu mehča maternični vrat, ampak to je zadnje 3 tedne in baje nima nobenega vpliva, dokler otrok ni pripravljen. Vendar če je kaj narobe, potem ti takrat tudi to odsvetujejo (ampak verjetno  nimaš neke rizične nosečnosti). Midva sva dobila zeleno luč za seks s kondomi za novo leto, do takrat pa morava počakat z vsemi aktivnostmi, ker se mi je pač odluščil del posteljice, ker sem imela že parkrat popadke, ker sem že odprta,... Če pa ni nič narobe, potem lahko delata kar vama paše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2008 16:46:45   
Anonimen
midva sva čist do konca nosečnosti imela normalne spolne odnose-povprečno enkrat na teden in  zadnjič en teden pred porodom pa je bilo vse ok.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2008 21:34:52   
moyca
midva sva tudi normalno sexala (seveda proti koncu nosečnostinisva mogla v takih položajih kot prejuser posted image )
Še en dan pred porodom svauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2008 10:25:59   
Anonimen
Ali je partner vseeno končal v vas?

(odgovor članu moyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2008 13:18:32   
ronja
ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2008 13:25:17   
Najki
Ce ti pase, seksaj. Sploh pa tam v ene 4. mesecu k ti sam to po glavi hodi =x. Pac ritem in polozaji se bojo mal spremenili pa mogoc ti ne bos na moodu zarad telesnega pocutja, sam s tamalim ne bo nic. Razen v zadnjih mesecih/tednih naj mu ne pride not, ker lahko sperma povzroci prezgodnji porod.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.1.2009 18:47:49   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

ker lahko sperma povzroci prezgodnji porod.

user posted image Ne, a res?? Majke mi, sem že (ali pa šele) 2. nosečka, ampak tole pa prvič slišim? Pa so tudi kakšne znanstvene razlage in dokazi? Grem kar po netu iskat...oh, jaz nevednica...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2009 18:59:23   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Podravljene, smo v začetku nosečnosti, ampak je želja po spolnosti velika in si s partnerjem zelo želiva ljubiti. Škodljivo naj ne bi bilo, vendar nikjer ne zasledim ali je dobro, da konča v meni?

Nič ne bo narobe. Dajta si duška, če vama paše. Maternični vrat je skrbno zaprt s čepkom, tako da ni panike. Preverjeno _-  imam vse otročke normalno donošene

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.1.2009 20:48:43   
Anonimen
Ne,ne ne bo poškodoval otrokove glaveuser posted image

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.1.2009 21:48:51   
Anonimen
Pa saj punca ne sprašuje, če lahko seksa, ampak če lahko fant konča v njej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.1.2009 23:26:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali je partner vseeno končal v vas?

ne,ker baje ni vredu.
Druga če pa lahko seksata,če je vse vreduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.1.2009 23:28:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Najki
Razen v zadnjih mesecih/tednih naj mu ne pride not, ker lahko sperma povzroci prezgodnji porod.

točno tako.

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.1.2009 0:19:02   
Anonimen
Midva sva imela spolne odnose celo nosečnost, še en dan pred porodom in vedno je končal not, pa so mi morali porod sprožiti 9 dni čez rok.
Če je normalna nosečnost potem ne bo nič narobe če konča not.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.1.2009 17:43:01   
NoBady
Sem razmišljala če bi novo temo odprla, ampak se navezuje tut na spolnost med nosečnostjo, tko da bom kr tule napisala svojo težavo...

Ne vem kko je blo kej pri vas, ampak men je med nosečnostjo zlo padla sla po spolnosti...pa sem vsepovsod prebrala da kko se sla poveča kko bol paše vse, kko je vse bol fajn...no men je pasal prve 3mesece sexat, pol pa nč več.. no zdej sem pa 7mescov noseča in mi je začel spet mal bol pasat, je pa nastala težava, da ko prodre v mene me boli...mislim da to ni vredu če me boli, občutek mam kokr da ne bi bla dovolj vlažna, zto sma tut kupla on vazelin k sploh ne vem če je dobr da ga med nosečnostjo uporabljam..???

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.1.2009 19:29:00   
uršika***
Mogoč rabiš samo malo več predigre?
Jaz ne rabim nobenega lubrikanta, se velik hitreje navlažim kot prej. Sem v 38t.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?