Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali je to začetek strij? 28.12.2008 9:13:05
|
|
|
|
Hope2
|
Rdeče pike so prej znak alergije, bolezni, vročine, švica.... kot pa znak strij.
|
|
|
|
RE: ali je to začetek strij? 28.12.2008 11:56:55
|
|
|
|
2 Sraki
|
Pike sem dobila, ko sem uporabljala olje proti strijam in mi ni odgovarjal. Morda moraš zamenjat kremo. Definitivno ni to začetek strij.
|
|
|
|
RE: ali je to začetek strij? 28.12.2008 12:23:06
|
|
|
|
MTFP
|
ne, začetek strij je... kako naj opišem, naredi se podobno kot zgleda strija, le da je veliko manjše.... jaz sem danes prvo na prsih opazila . Sem huda nase ker se nisem nič mazala in sem kar čakala, in čakala... sem si mislila saj je še čas. danes si pa kupim Bepanthen in olivno olje v lekarni, se vsa navdušena mažem (ampak res pa oboje smrdi)... in ko se mažem jo vidim pribl 2 cm dolga črta... moja prva strija . Sem mislila da nisem nagnjena k njim, saj sem se že večkrat na hitro zredila in shujšala pa ni bilo nič... eh, se bom od zdaj naprej redno mazala, upam, da jo zatrem v kali.
|
|
|
|
RE: ali je to začetek strij? 28.12.2008 19:56:04
|
|
|
|
klavdiy4
|
po mojem to niso strije...prej kakšna alergija....
|
|
|
|
RE: ali je to začetek strij? 28.12.2008 20:15:12
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP ne, začetek strij je... kako naj opišem, naredi se podobno kot zgleda strija, le da je veliko manjše.... jaz sem danes prvo na prsih opazila . Sem huda nase ker se nisem nič mazala in sem kar čakala, in čakala... sem si mislila saj je še čas. danes si pa kupim Bepanthen in olivno olje v lekarni, se vsa navdušena mažem (ampak res pa oboje smrdi)... in ko se mažem jo vidim pribl 2 cm dolga črta... moja prva strija . Sem mislila da nisem nagnjena k njim, saj sem se že večkrat na hitro zredila in shujšala pa ni bilo nič... eh, se bom od zdaj naprej redno mazala, upam, da jo zatrem v kali. Ni treba da si huda nase, ki se nisi namazala. Jaz jih nisem imela v prvi nosečnosti. Tretji dan po porodu, pa so mi prsa prešla čez noč iz številke 4, na številko 6. Prvič v življenju sem imela take joške . In popokale so na notranji strani. ne bi mogla tega preprečit, pa če bi bla 2 cm namazana z kremo. Drugje nisem imela niti ene strije. Pri drugi nosečnosti tudi nisem dobila niti ene strije. mazala sem se pa vseeno med nosečnostjo. Po moje je odvisno od kože.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?