|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je to začetek strij?
27.12.2008 23:56:21   
PetraSkok
pozdravljene....na trebuhu, spodaj, na levi in na desni strani, so se mi pojavile majhne rdece pike.

Zanima me, ali ima katera podobe ''tezave'', ali je to normalno, ali pa to nakazuje na strije. Sicer sem v 35. tednu nosecnosti, mazala sem se z Eucerin oljem skoraj vsak dan 1x na dan. Nato sem presla na Mustela kremo.

Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je to začetek strij?
28.12.2008 9:13:05   
Hope2
Rdeče pike so prej znak alergije, bolezni, vročine, švica.... kot pa znak strij. 

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2008 11:56:55   
2 Sraki
Pike sem dobila, ko sem uporabljala olje proti strijam in mi ni odgovarjal. Morda moraš zamenjat kremo. Definitivno ni to začetek strij.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2008 12:23:06   
MTFP
ne, začetek strij je... kako naj opišem, naredi se podobno kot zgleda strija, le da je veliko manjše.... jaz sem danes prvo na prsih opazilauser posted image .

Sem huda nase ker se nisem nič mazala in sem kar čakala, in čakala... sem si mislila saj je še čas. danes si pa kupim Bepanthen in olivno olje v lekarni, se vsa navdušena mažem (ampak res pa oboje smrdi)... in ko se mažem jo vidim pribl 2 cm dolga črta... moja prva strijauser posted image .

Sem mislila da nisem nagnjena k njim, saj sem se že večkrat na hitro zredila in shujšala pa ni bilo nič... eh, se bom od zdaj naprej redno mazala, upam, da jo zatrem v kali.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2008 19:56:04   
klavdiy4
po mojem to niso strije...prej kakšna alergija....

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2008 20:15:12   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

ne, začetek strij je... kako naj opišem, naredi se podobno kot zgleda strija, le da je veliko manjše.... jaz sem danes prvo na prsih opazilauser posted image .

Sem huda nase ker se nisem nič mazala in sem kar čakala, in čakala... sem si mislila saj je še čas. danes si pa kupim Bepanthen in olivno olje v lekarni, se vsa navdušena mažem (ampak res pa oboje smrdi)... in ko se mažem jo vidim pribl 2 cm dolga črta... moja prva strijauser posted image .

Sem mislila da nisem nagnjena k njim, saj sem se že večkrat na hitro zredila in shujšala pa ni bilo nič... eh, se bom od zdaj naprej redno mazala, upam, da jo zatrem v kali.

Ni treba da si huda nase, ki se nisi namazala. Jaz jih nisem imela v prvi nosečnosti. Tretji dan po porodu, pa so mi prsa prešla čez noč iz številke 4, na številko 6. Prvič v življenju sem imela take joškeuser posted image . In popokale so na notranji strani. ne bi mogla tega preprečit, pa če bi bla 2 cm namazana z kremo. Drugje nisem imela niti ene strije. Pri drugi nosečnosti tudi nisem dobila niti ene strije. mazala sem se pa vseeno med nosečnostjo. Po moje je odvisno od kože.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?