bolečine v križu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tejčika -> bolečine v križu (8.4.2005 7:59:16)

Punce, a katro boli križ? Jaz sem v 14 tednu in ponoči prav stokam od bolečin, ker me tako zbada, da se ne morem niti obrnit v postelji.
Kaj naj storim??

Lunca1 -> bolečine v križu (8.4.2005 8:07:19)

Poskusi si dat blazino med noge. Pa tvoj :love: naj te mal zmasira.

CIPRESA -> bolečine v križu (8.4.2005 8:16:14)

Tudi mene boli že skor celo nosečnost. Najprej me je bolel križ da nisem mogla najti položaja v postelji, zdaj pa me še vse spodaj občasno boli tko da se ne sekiraj - se navadiš!!!!!!

LP CIPRESA

Grascakinja -> bolečine v križu (8.4.2005 8:42:33)

Mene rešuje samo ležanje na boku z blazino med nogami!

tannya -> bolečine v križu (8.4.2005 10:26:13)

Mene tudi križ boli, zdanje čase opažam,da me še posebej boli po kakšnem dolgem sprehodu...pa 8 ur sedenja v službi tudi ni ravno stimulacija za križ...
Pomaga pa samo masaža in ležanje na levem boku z blazino med nogami...

drejci -> bolečine v križu (8.4.2005 15:25:51)

žIVJO,
TUDI MENE MATRA KRIŽ, SPLOH KO SE ZVEČER ZLEKNEM PRED TV (NA POL LEŽEČ POLOŽAJ) POTEM PA SE KR NE MOREM DVIGNIT OZ. SES TEŽAVO IN BOLEČINAMI,...SEM KOT ENA STARA OMA:)-:)-
PONOČI PA MORAM REČT, DA ZAENKRAT PIM BREZ PROBLEMOV....
LP IN ČIM MANJ TEŽAV VAM ŽELIM
:rozica:

tažana -> bolečine v križu (8.4.2005 15:39:06)

tut jest mam kakšn dan ful krizo. delam u vrtcu pa sem skoz sklonjena.jest se mal rešujem s telovadbo pa peš sem začela na šiht hodt. ampak za enkrat je še vzdržno uoam da bo naprej tut tko.

SU -> bolečine v križu (8.4.2005 16:23:45)

Tudi jaz sem imela take težave v začetku nosečnosti. Sploh spat nisem mogla. Pomagala mi je blazina med nogami in pa malce masaže mojega :love:... Počasi mine-vsaj mene je, hvala bogu. Pa sprehod mi je tudi pomagal. LP, Saša

Stran: [1]