PetraSkok -> velika dilema! (27.12.2008 18:38:59)
|
Pozdravljene....vprasanje je za vse tiste, ki ste ze rodile. Mogoce boste mislile, da pretiravam, ampak vseeno ... Zelo kmalu bom rodila. Problem je ta, da sem na porodniški in cel dan vecinoma sama doma, moz pa je cele dneve v sluzbi in pride sele zvecer domov. Ginekologinja mi je sicer dala napotnico za resilca, torej, ko dobim popadke, da lahko hitro poklicem na 112 in bodo prisli. Ali bodo res prisli? Tudi moz bi, ce bi ga poklicala, lahko v 20 minutah prisel po mene in me odpeljal v bolnico (je namrec v istem mestu kjer ziviva). Sedaj pa razmisljam, da bi se za ta cas, kaksne 3 tedne preselila starsem v drugo mesto, samo zato, da ne bom sama v casu popadkov, da mi bodo lahko pomagali. Je pa res, da v tem mestu, kjer so starsi, ni bolnice in bi me resilec moral peljati (ali pa recimo oce) v mesto, kjer pravzaprav z mozem ziviva, saj je tu najblizja boljnica. Torej moja dilema - ali ostati sama doma zadnje dneve pred PDP in poklicati resilca ali moza v sluzbo, ko se zacnejo popadki ALI se za ta cas preseliti starsem v drugo mesto, samo za to, da ne bom sama? Res se ne morem odlociti, ker ne vem, kaksni bodo popadki, ali bom zelo hitro rodila ali se bo bolj dolgo vleklo ipd. Kaj bi ve storile na mojem mestu? Vsem res prav hvala lepa za odgovore. Petra
|
|
|
|