mišk -> RE: Revija za ženske (29.12.2008 21:29:08)
|
Jst sam vem, da definitivno vedno preskočim razne nasvete za telovadbo, diete, ličenje v slikah, horoskope. Zanimivi so mi pa vedno odgovori raznih zdravnikov, psihologov, odvetnikov ipd. Pa fajn mi je, če je zraven stvari, ki so v reviji predstavljene napisano kje se jih dobi in cena. Rada preberem tudi kakšne osebne zgodbe, kolumne,... Pa mogoče kakšen potopis v sliki in besedi, kjer so zbrani tudi konkretni podatki o destinaciji (cene recimo). Zapravim pa kar veliko denarja za revije, čeprav se mi včasih zdi, da bi sama sestavila marsikatero revijo bolje. Vse se že ponavlja, nič več novega,... Včasih sem bila naročena na Cosmopolitan in Evo, danes pa sem na Mamo, Mamo in dojenčka in Mojega malčka. Kupujem pa še SuperMami, Motorista, MotoSi občasno pa tudi Jano, Elle, L&Z,... Moja mami je naročena na Vivo, Lepo in zdravo in Anjo, tako da gre čez moje roke marsikatera revija.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ampak bom počasi to zreducirala in šla raj kako uro prej zvečer spat...
|
|
|
|