Misek -> RE: krstni boter (31.12.2008 9:05:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweed IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: tweed Da sta babica in prababica zadovoljni... Zakaj se porociti? Da sta babica in prababica zadovoljni... Ker ljubiš osebo in ker je dobra žurka... Zakaj imeti otroke? Da sta babica in prababica zadovoljni... Ker ni lepšega na svetu, ko te otrok pogleda in iz oči vidiš, da si mu vse in obratno... Zakaj kupiti velik avto? Da sta babica in prababica zadovoljni... Ker imaš tako rad otroke, da jih je preveč za majhnega... Zakaj ziveti v skupnosti? Da sta babica in prababica zadovoljni... Ker je bolje, kot pa če si sam... (dopolni po zelji) dopolnjeno... Nocemo zrtvovat svojega nacina zivljenja, ne svojih idej kako bi nase zivljenje moralo izgledati, pri izbiri avta ne zelimo zrtvovati lastno idejo in zeljo; skratka.... nic ne zelimo zrtvovati... niti model avtomobila, a skrajno lahko za tuje zadovoljstvo ponudimo duso lastnega otroka.... Moj post je bil ironičen, ker je loredana vprašala, zakaj krstit otroka..., ker pa že vztrajaš na tem, da me ne maraš, sem pa dodal še ostale odgovore... Popolnoma narobe si me razumel. Sprejela sem tvojo ironicno misel in jo razvijala naprej. Ker kolikor koli tvoja misel bila ironicna, je istocasno tudi resnicna. Od kod si potegnil misel, da te ne maram, mi pa pravzaprav sploh ni jasno.
|
|
|
|