|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: krstni boter
31.12.2008 9:05:08   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Da sta babica in prababica zadovoljni... 

Zakaj se porociti? Da sta babica in prababica zadovoljni... Ker ljubiš osebo in ker je dobra žurka...

Zakaj imeti otroke? Da sta babica in prababica zadovoljni... Ker ni lepšega na svetu, ko te otrok pogleda in iz oči vidiš, da si mu vse in obratno...

Zakaj kupiti velik avto? Da sta babica in prababica zadovoljni... Ker imaš tako rad otroke, da jih je preveč za majhnega...

Zakaj ziveti v skupnosti? Da sta babica in prababica zadovoljni... Ker je bolje, kot pa če si sam...

(dopolni po zelji) dopolnjeno...

Nocemo zrtvovat svojega nacina zivljenja, ne svojih idej kako bi nase zivljenje moralo izgledati, pri izbiri avta ne zelimo zrtvovati lastno idejo in zeljo; skratka.... nic ne zelimo zrtvovati... niti model avtomobila, a skrajno lahko za tuje zadovoljstvo ponudimo duso lastnega otroka....

Moj post je bil ironičen, ker je loredana vprašala, zakaj krstit otroka..., ker pa že vztrajaš na tem, da me ne maraš, sem pa dodal še ostale odgovore...

Popolnoma narobe si me razumel. Sprejela sem tvojo ironicno misel in jo razvijala naprej. Ker kolikor koli tvoja misel bila ironicna, je istocasno tudi resnicna. Od kod si potegnil misel, da te ne maram, mi pa pravzaprav sploh ni jasno.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.12.2008 11:23:56   
tweed
Sorry, mogoče z ene prejšnjih tem, pa se mi je zazdelo, da spet... user posted image  Če je pa tako, potem pa okuser posted image

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.12.2008 13:42:24   
Misek

Sorry, mogoče z ene prejšnjih tem, pa se mi je zazdelo, da spet... user posted image  Če je pa tako, potem pa okuser posted image

Super. Lepo, da sva razjasnila. Ti si meni cisto vsec, ne glede na to, da se v nekaterih zadevah ne strinjava. Se pa strinjava v nekaterih drugih zadevah, pa je na koncu malo mesano, pestro in zanimivo. user posted image

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.1.2009 15:15:40   
annya
Zakaj krstiti....to tudi jaz sprašujem folk okoli sebe, ko mi gnjavijo če ga bova dala krstit...pa se še rodil ni user posted image
Meni je to čista kozlarija, ker pač nisma verna,ne hodima v cerkev ne molima itd. res je da imava opravljene vse zakramente,ampak samo zaradi staršev ker pač takrat so vsi bili krščeni pa obhajilo in te zadeve.Ne vem kako naj folku dopovem da ga ne boma dala krstit...zato ker to baje MOREŠ dat user posted image
Pa tudi zame ni človeka ki bi mojemu otroku bil boter, razen mojih staršev, ostalo je pa itak sama hinavščina!!!Žal!!

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.1.2009 20:37:39   
*anamor*
No mi smo ga krstili iz tega razloga, ker sva obadba krščena. In tako, kot je ena že napisala zaradi ljubega mira staršev in še koga drugega.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.1.2009 20:45:58   
tanjusi
zakaj krstiti?Zanimivo vprašanje.Mislim da ravno škodili nismo nobenemu s tem, tudi otroku ne.
Sploh če ti to nekaj pomeni.  Mislim da to ni modni trend, ker včasih so bili otroci vsi krščeni, sedaj pa kolikor vidim niso večuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.1.2009 21:15:18   
benika
zakaj krstiti?Zanimivo vprašanje.

Ja, res je zanimivo vprašanje. In tudi že ziljonkrat prežvečeno. Na vsaki temi, ki kakorkoli omenja krst, se najde nekdo, ki to vprašanje postavi in potem je nadaljne 10 strani kreg. Zato ni nobene potrebe, da bi se zopet o tem debatiralo. Naj vsaj ena tema ostane neposračkana s takšnimi in drugačnimi komentarji.

Pa tanjusi, da ne boš zamerila, to ni letelo osebno nate, da ne bi bilo kakšne zamere. Samo ti si slučajno napisala teh par besed, pa sem jih uporabilauser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 1.1.2009 21:16:30 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.1.2009 22:14:24   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*
In tako, kot je ena že napisala zaradi ljubega mira staršev in še koga drugega.

Midva ga pa prav iz tega razloga nisva krstila. Sedaj je ljubi mir. Nobeden ne sprasuje zakaj otrok ne hodi k verouku, zakaj ga ni vsako nedeljo pri masi itn...

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?