bobek05 -> JULIJKE (8.4.2005 10:04:10)
|
Pa še jaz... Glede spanja - tudi meni se zdi, da sem se že kar malo navadila na trebuh in neprestano obračanje... Na WC ponoči hodim različno - včasih po 3x ali 4x, včasih pa samo 1x. Verjetno je odvisno tudi od tega koliko spijem tekočine preden grem spat. Je pa res, da se mi zdi, da sem zvečer vedno ful žejna... :zmeden: Verjetno bi te zadnje dneve spala še bolje, če ne bi spet zbolela... Navajena sem bit bolana čez zimo tudi do 2x ali 3x, ampak brez vseh tablet in pripomočkov, se mi prehlad razvleče sedaj tudi do 1 meseca. Pa ni kaj hujšega, le zamašen nos, pa boleče grlo ipd. (vročine še nikoli v življenju nisem imela - ali pa je že tako dolgo nazaj, da se tega sploh ne spomnim). Je pa hudič, ko te zgaga mantra, pa meni najbolj pomaga kozarec hladnega mleka, ampak kako ga spiti na vneto grlo? :zmeden: Kaj čmo? Bomo morali potrpet... Imam vprašanje - kaj kapljice za nos in mentoklar (za nos in inhalator) lahko uporabljam??? Za mentoklar sem nekaj spraševala že 1x v lekarni pa je nekaj omenjala, da je bolje to (ker je baje na bazi zelišč) kot pa da se razvije kaj hujšega, pa bi morala na kakšne tablete... Lekadol je itak brezveze, ker nimam bolečin in vročine... Še obstaja kaj drugega??? Saj se zalagam s čajem, pa limono in drugim sadnjem, ampak to bo spet trajalo... Tako ali tako se mi dozdeva da mi naš korenjak pobere vse vitamine... Da bo mera še polna - sva z možem kar oba zbolela - istočasno... Eh, pa kaj bomo jamrali... Oj, anckabancka... jaz se tudi moram učit za izpit :(( pa se tudi zraven spravljam kot lačen srat (pardon izrazu)... Pa ves čas tuhtam, da to zdaj moram narediti, ker bo potem manj časa... ampak kaj ko dnevi tako hitro minevajo, jaz pa učenje non stop prelagam (in si dopovedujem da se bom učila zvečer, potem pa sem preveč utrujena itd.).... Tako da vidiš, da nisi sama s temi problemi... Malo bova morali zobe stisnit pa bo nekak moralo it... Uh, preveč sem se razpisala... Sorry... Uživajte še v zadnjem sončnem dnevu pred vikendom, ko namerava baje ves čas deževat... :nosecka: + :duda: 27t 5/7
|
|
|
|